Έχω μια Panasonic στο δωμάτιο τώρα και δύο χρόνια και δε το έχειΟι smart που το υποστηριζουν, συνηθως το εχουν προεγκατεστημενο (πχ μια 6 χρονων panasonic viera που ειχα) ή ειναι διαθεσιμο στο market τους. Κανε μια αναζήτηση στη δικη σου. Αν ειναι android, κανονικά απο το Play Store.
Αυτό το πράγμα με κάθε δυνατή βροχόπτωση να κάνει διακοπές ή να κόβεται τελείως το σήμα έχει καταντήσει σπαστικό. Και επειδή πιάνω και Hotbird και Astra, πως γίνεται Hotbird και Astra να παίζουν κανονικότατα χωρίς πρόβλημα και ο Eutelsat να είναι "νεκρός";;; Εδώ και μισή ώρα πράγματι βρέχει δυνατά, και για μισή ώρα Cosmote TV και όλος ο Eutelsat "μαύρο". Και τώρα βλέπω γερμανικό Eurosport στον Astra νια χαρά...
O eurobird είναι σε δικό του πιάτο (αυτό που δίνει ο ΟΤΕ) και έχει σήμα ανάλογα με τη συχνότητα 70 - 100% και ποιότητα σήματος 90 - 100% εκτός από μια συχνότητα που είναι το Sundance που η ποιότητα είναι 70%. Οι άλλοι δορυφόροι είναι σε πιάτο 1,20 με 2 LNB. Είχα πει στον τεχνικό να βάλουμε το LNB του ΟΤΕ στο μεγάλο πιάτο αλλά μου είπε ότι ο ΟΤΕ δεν τους επιτρέπει και τους υποχρεώνει να κάνουν αυτόνομη εγκατάσταση με το δικό του πιάτο.Σε τι διάμετρο πιάτο ειναι ο eurobird του OTE? Όπως λέει και ο anderm πιο πάνω τον έχεις ξεχωριστά η παράκεντρα σε ένα πιάτο με τους άλλους μαζί ?
Δεν θυμάμαι, τέλη 2015 έγινε η εγκατάσταση, Αν βάλω το LNB παράκεντρο στο 1,20 (το πιάτο είναι κεντραρισμένο στον Hotbird) θα έχω καλύτερη λήψη;Κοίταξε ο OTE παλιά έδινε 80cm πιάτο που είναι καλό, τώρα δίνει 60cm που είναι καλό όταν έχουμε καλό καιρό αλλά όταν έχεις κακοκαιρία είναι προβληματικό στην λήψη. Εσύ τι έχεις από τα δυο 80cm η 60cm ?
Είτε είναι 80cm είτε είναι 60cm αν το 1.20 είναι κεντραρισμένο στους Hotbird και βάλεις παράκεντρο για την cosmote ναι θα έχεις καλύτερη λήψη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.