Re: Κυτίο Παραπόνων....
Δεν διαφωνώ σε τίποτα απο όσα λες αλλά ας δούμε λίγο τα πράγματα πιο ψύχραιμα.
Να συμφωνήσουμε αρχικά στον διαχωρισμό των χρηστών σε δύο είδη...τους "χρήστες" και τους "χομπίστες".
Ένας απλός χρήστης δεν θέλει να έχει 200 μηχανάκια στο σαλόνι του οπότε θα μείνει με αυτό του ΟΤΕ και ζητάει τα πάντα απο αυτόν.
Δυστυχώς εδώ έχουμε αντικρουώμενα συμφέροντα.
Ο ΟΤΕ θέλει έναν τρομερά σταθερό δέκτη με όσο το δυνατόν λιγότερα μπλιμπλίκια/ρυθμίσεις/λειτουργίε για να αποφύγει κλήσεις υποστήριξης για ότι μ*#&α φανταστείς ("δεν πιάνει το Χ κανάλι στον Υ δορυφόρο που έχω πίσω απο το Ζ diseqc).
Οι πελάτες πάντα θα θέλουν κάτι παραπάνω

Για εμένα, οπωσδήποτε πρέπει να λύσουν τα προβλήματα που επιρρεάζουν την δική τους πλατφόρμα και είναι 1) USB recording 2)κολλήματα κάρτας 3)Dolby@HDMI και 4) (ίσως) teletext.
Όλα τα άλλα, δεν αφορούν τον αποκλειστικά πελάτη του ΟΤΕ (>1000 κανάλια ;;;; ποιός τα θέλει σε αυτήν την κατηγορία; )
Εγώ και όλοι οι χομπίστες, έχουμε κι άλλους δέκτες (και είμαι σίγουρος οτι οι περισσότεροι απο τους δέκτες σας έχουν loop)

κινητό πιάτο (diseqc 1.2) --> diseqc 1.0 (Κινητό,28.2,13,19) --> Azbox (enigma2) --loop--> KAON
Θέλω ΟΤΕ ; Γυρίζω το κινητό στον 9Ε, βάζω standby τον σοβαρό δέκτη, ανοίγω ΟΤΕ , βλέπω ΟΤΕ
Θέλω 2020929292828 κανάλια ; Standby ο ΚΑΟΝ , ανοίγω AZBOX και τέλος.
Ο ΟΤΕ και ο κάθε ΟΤΕ (και η nova) δεν είναι υποχρεωμένη να ασχολείται με εμάς τους καμμένους. Σου παρέχουν (και υποστηρίζουν) θέαση του πακέτου τους μόνο.
Και ευτυχώς το κάνουν καλά γιατί τουλάχιστον ο δέκτης που μου έτυχε εμένα (ΚΑΟΝ) είναι βράχος. 20 μέρες ανοιχτός και δεν χρειάστηκε επανεκκίνηση.
Φυσικά όοοολα τα παραπάνω συνδυάζονται με μια μή παντρεμένη κάρτα αλλά η εποχή άλλαξε.