Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο Παραπόνων...

Και εγώ κάπως έτσι το βλέπω.
Συμβαίνουν αυτά μερικές φορές...:beatnik2:

Απάντηση: Re: Κυτίο Παραπόνων...

Και εγώ κάπως έτσι το βλέπω.
Συμβαίνουν αυτά μερικές φορές...:beatnik2:

Κι ελεγα μήπως εγώ δε βλέπω καλά ή μου άρχισε τερτίπια η τηλεόραση.Μου φαίνεται το έχουν ξεφτιλίσει.Μπάρτσα 1 η ώρα,πάλι πιξιελιάσματα.Και άλλα Σ/Κ έχω παρατηρήσει πως τα κάνει αυτά στους μεσημεριανούς αγώνες.Τι να πω;

Απάντηση: Κυτίο Παραπόνων...

Ποιός ο λόγος κ. του ote tv σήμερα το βράδυ την Bayern να μην την δούμε σε HD ;
Εντάξει καταλαβαίνω στο ote sport 1 hd υπάρχει το milan-parma 21:45 live. . .
Στο ote sport 2 hd τι να δούμε τένις ;

Re: Απάντηση: Κυτίο Παραπόνων...

Ποιός ο λόγος κ. του ote tv σήμερα το βράδυ την Bayern να μην την δούμε σε HD ;
Εντάξει καταλαβαίνω στο ote sport 1 hd υπάρχει το milan-parma 21:45 live. . .
Στο ote sport 2 hd τι να δούμε τένις ;

Ειναι ιεροσυλια να μη δει κανεις τον King Federer σε HD!! :afro:

Πήγα σήμερα σε κατάστημα να κάνω αίτηση για "αποχρέωση", και λέω δεν αλλάζω και το όνομα στην γραμμή, να μην κουράζω και τρίτο άτομο;
Μπορεί να φανταστεί κανείς τι χρειάζεται για την μεταβίβαση; :flipout:

Και η ταλαιπωρία συνεχίζεται... Σήμερα που κοίταξα τον λογαριασμό τηλεφώνου, δεν είδα χρεώσεις για ΟΤΕ TV. Από το 13888 μου είπαν ότι έχουν εκδοθεί 2 λογαριασμοί ξεχωριστά για το δορυφορικό (και όχι μαζί με το τηλέφωνο), τους οποίους έστειλαν σε λάθος διεύθυνση (!).
Αφού τους πλήρωσα μέσω πιστωτικής, με ενημέρωσαν ότι δεν έχει γίνει καμία αποχρέωση, και απλά με έστειλαν πάλι στο κατάστημα να ψάξω τι έχει γίνει με τον 1 μήνα που δεν είχα δέκτη.

Εκτός του ότι όλα λειτουργούν ρολόι, είναι και πολύ γαλαντόμοι... 2 μήνες ληγμένος ο λογαριασμός, και ένα τηλέφωνο δεν πήραν να ενημερώσουν. Ή να κάνουν κάτι όπως να κόψουν την υπηρεσία... Αυτό θα πει ευγένεια...

Και σήμερα, πριν 2 ώρες μου διέκοψαν το ΟΤΕ TV :mad:
30 λεπτά με το τμήμα των λογαριασμών και 20 λεπτά με την τεχνική εξυπηρέτηση, και ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ.
Για μια ακόμη φορά άκουσα τον όρο "συστημικό λάθος" (τον καπιταλισμό εννοούν; ), και ότι θα κάνουν "αίτημα" να το φτιάξουν.
Πότε θα φτιαχτεί; Άγνωστο, "αλλά τα αιτήματα μόλις τα δουν τα υλοποιούν". Εδώ και μερικές ώρες ο δέκτης γράφει:
"Η συνδρομητική κάρτα δεν είναι ενεργοποιημένη. Παρακαλώ καλέστε στο 13888. (6)".

Αυτά είναι. Πληρώνεις κανονικά, και δεν έχεις υπηρεσίες... :furious3:

Και σήμερα, πριν 2 ώρες μου διέκοψαν το ΟΤΕ TV :mad:
30 λεπτά με το τμήμα των λογαριασμών και 20 λεπτά με την τεχνική εξυπηρέτηση, και ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ.
Για μια ακόμη φορά άκουσα τον όρο "συστημικό λάθος" (τον καπιταλισμό εννοούν; ), και ότι θα κάνουν "αίτημα" να το φτιάξουν.
Πότε θα φτιαχτεί; Άγνωστο, "αλλά τα αιτήματα μόλις τα δουν τα υλοποιούν". Εδώ και μερικές ώρες ο δέκτης γράφει:
"Η συνδρομητική κάρτα δεν είναι ενεργοποιημένη. Παρακαλώ καλέστε στο 13888. (6)".

Αυτά είναι. Πληρώνεις κανονικά, και δεν έχεις υπηρεσίες... :furious3:
Έχεις κρατήσει την απόδειξη πληρωμής (print screen,επιβεβαίωση μέσω email);Αν είναι να τους τα στείλεις μπας και δεις φως.
ΥΓ:Δυστυχώς πλήρωσες με πιστωτική και θα κάνει 3 εργάσιμες μέρες περίπου να τους το εμφανίσει.Επίσης,ου μπλέξεις με ΟΤΕ όσον αφορά "συστημικά προβλήματα".

Έχεις κρατήσει την απόδειξη πληρωμής (print screen,επιβεβαίωση μέσω email);Αν είναι να τους τα στείλεις μπας και δεις φως.
ΥΓ:Δυστυχώς πλήρωσες με πιστωτική και θα κάνει 3 εργάσιμες μέρες περίπου να τους το εμφανίσει.Επίσης,ου μπλέξεις με ΟΤΕ όσον αφορά "συστημικά προβλήματα".

Βασικά το πρόβλημα είναι ότι με κάποια μαγικό τρόπο, η κάρτα μου δεν αντιστοιχεί στην συνδρομή. Υποψιάζομαι ότι κάτι έκανε κάποιος υπάλληλος που ένωσε τους λογαριασμούς ΟΤΕ + δορυφορικού. Δεν είναι θέμα πληρωμής. Φτάσαμε να ψάχνουμε πότε μου άλλαξαν τον δέκτη...

Εντάξει, όλο το θέμα είναι εντελώς ερασιτεχνική προσέγγιση. Τόσα χρόνια και ακόμα να τιθασεύσουν το σύστημά τους... Συμπεριφέρονται σαν να είναι διαφορετική εταιρία από τον υπόλοιπο ΟΤΕ.

Στο Travel Channel τώρα η εκπομπή έχει ελαφρά μεν συνεχόμενα δε σπασίματα. Έχει να κάνει με την εκπομπή; Γιατί είχα δει και άλλη φορά το Travel Channel να το κάνει αυτό. Όχι ακριβώς σπασίματα αλλά σαν να πηγαίνει με slow-motion για 1 δυετερόλεπτο, μετά κανονικά και εν συνεχεία πάλι το ίδιο.

Ξερει κανενας γτ το ote tv guide εχει κολλησει στο προγραμμα της Παρασκευης και δεν παει πιο μετα...τουλαχιστον στο iphone

Βασικά το πρόβλημα είναι ότι με κάποια μαγικό τρόπο, η κάρτα μου δεν αντιστοιχεί στην συνδρομή. Υποψιάζομαι ότι κάτι έκανε κάποιος υπάλληλος που ένωσε τους λογαριασμούς ΟΤΕ + δορυφορικού. Δεν είναι θέμα πληρωμής. Φτάσαμε να ψάχνουμε πότε μου άλλαξαν τον δέκτη...

Εντάξει, όλο το θέμα είναι εντελώς ερασιτεχνική προσέγγιση. Τόσα χρόνια και ακόμα να τιθασεύσουν το σύστημά τους... Συμπεριφέρονται σαν να είναι διαφορετική εταιρία από τον υπόλοιπο ΟΤΕ.

Και η τεχνική υποστήριξη παραδίδει ένα ακόμα μάθημα του πως πρέπει να λειτουργούν αυτά τα πράγματα. Από την Τρίτη που ανέφερα το πρόβλημα, και διαπίστωσαν ότι ο σειριακός αριθμός του αποκωδικοποιητή είναι λάθος στο σύστημά τους, τηλεφώνησα πριν από λίγο για να μου πουν, ότι αφού δεν έχει φτιάξει μέχρι σήμερα, να περιμένω από Δευτέρα (και βλέπουμε).

Δηλαδή μου κλείδωσαν τον αποκωδικοποιητή την Τρίτη το μεσημέρι, και τουλάχιστον μέχρι την Δευτέρα θα μείνει έτσι.
Πράγματα που στον άλλο δορυφορικό πάροχο είναι υπόθεση λεπτών (αν συμβούν και ποτέ), στον ΟΤΕ θέλουν μέρες.

H τεχνική υπηρεσία του ΟΤΕ είναι "Ου μπλέξεις!".:grandpa:
Αν μπλέξεις, δεν σε ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας!:beatnik2:

Δεν υπάρχει τεχνική υπηρεσία. Υπάρχει μόνο το σύστημα, μια μηχανή που κάνει ότι θέλει αυτή, χωρίς να μπορούν να την τιθασεύουν οι άνθρωποι... :smile:

δεν ξέρω εαν φταίει η ταινία (step up 1) αλλά η εικόνα στο 1HD είναι απαράδεκτη...γενικά τις τελευταίες μέρες όντως υπάρχει μια αισθητή διαφορά στην ποιότητα των καναλιών υψηλής ευκρίνειας...:popcorn:

Και η τεχνική υποστήριξη παραδίδει ένα ακόμα μάθημα του πως πρέπει να λειτουργούν αυτά τα πράγματα. Από την Τρίτη που ανέφερα το πρόβλημα, και διαπίστωσαν ότι ο σειριακός αριθμός του αποκωδικοποιητή είναι λάθος στο σύστημά τους, τηλεφώνησα πριν από λίγο για να μου πουν, ότι αφού δεν έχει φτιάξει μέχρι σήμερα, να περιμένω από Δευτέρα (και βλέπουμε).

Δηλαδή μου κλείδωσαν τον αποκωδικοποιητή την Τρίτη το μεσημέρι, και τουλάχιστον μέχρι την Δευτέρα θα μείνει έτσι.
Πράγματα που στον άλλο δορυφορικό πάροχο είναι υπόθεση λεπτών (αν συμβούν και ποτέ), στον ΟΤΕ θέλουν μέρες.

Ακόμα και σήμερα, μια βδομάδα μετά την δήλωση της βλάβης, δεν έχουν κάνει τίποτα. Η κάρτα παραμένει απενεργοποιημένη.
*Μια ολόκληρη βδομάδα*!

H τεχνική υποστήριξη βρίσκεται σε "συστημική" αποστολή στο Tennessee, United States.
Εκεί, καταπιάνεται με την παρασκευή του παγκοσμίου φήμης burbon, "Jack Daniels", μία επίπονη διαδικασία αγνώστου χρονικής διάρκειας.
Άμα τη επιστροφή, θα ασχοληθεί επισταμένα με την υπόθεσή σας.
Μείνατε ήσυχος.

Τι να πω ρε γαμώτο...
Οι τύποι δεν παίζονται.:beatnik2:

απο χθες το βραδυ ειναι χαλασμενο travel το εχει κ αλλος το προβλημα αυτο?