Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων...

κωλλυσαν ολα τα Discovery εκτος απο το HD.....

tumblr_mcod9jjlwg1qeam3v.gif

ειμαι συνδρομητης εδω και ενα μηνα και το επιπεδο των ταινων ειναι πολυ κακο με συνεχεις επαναληψεις
δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο να παιχτουν καινουργιες ταινιες και καλες και οχι απο το πανερι.
ετσι δεν μπορω να συνεχισω
ηλπιζα σε κατι καλυτερο αλλα απογοητευτηκα

Tο sundance κανει τα "δικα" του απο το μεσημερι,το history αυτη την στιγμη μου λεει τεχνικο προβλημα και εχει μαυρο...τι εγινε ρε παιδια;

Και το μεσημέρι είχε η 12226, κάπου έχει κακοκαιρία μάλλον...

Δεν προκαλεί εντύπωση και συμβαίνει στη δορυφορική λήψη όταν υπάρχουν ακραία καιρικά φαινόμενα...

ειμαι συνδρομητης εδω και ενα μηνα και το επιπεδο των ταινων ειναι πολυ κακο με συνεχεις επαναληψεις
δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο να παιχτουν καινουργιες ταινιες και καλες και οχι απο το πανερι.
ετσι δεν μπορω να συνεχισω
ηλπιζα σε κατι καλυτερο αλλα απογοητευτηκα
Για τα λεφτα που πληρωνεις μην εχεις παραπονο

πλακα μας κανεις φιλε;
πρεπει να δωσεις λεφτα για να δεις αυτες τις ταινιες;
ουτε τσαμπα δεν βλεπονται
τα ελευθερα καναλια εχουν καλυτερες ταινιες

Eφοσον δεν υπαρχει cinema pack στον οτε δεν δινεις λεφτα για να βλεπεις αυτες τις ταινιες...δινεις και για τις ταινιες περα απο τα πολλα αλλα που εχει και σε συνδυασμο οτι ειναι 20-25Ε ειναι πολυ καλα...αυτο εννοει ο φιλος...

Ένα ντοκιμαντέρ της προκοπής με Β'Παγκόσμιο έβαλε το ρημάδι το hISTORY και το ξεσκίσατε ρε ΟΤΕ... Τί συμβαίνει στην συχνότητα 12379? Όλο διακοπές και σπασίματα. Άιντε, άχρηστοι πιά......

άντε να γίνει και η eurovision...ελπίζω ότι θα φύγει γρήγορα αυτό το ανιαρό και βλακώδες "eurovision channel" by mad..χάλια εικόνα και δεν νομίζω να λείψει σε κανένα ιδιαίτερα...

Last edited by a moderator:

Να χαρώ εγώ γραφικά στον τελικό κυπέλλου, βγαλμένα από κανάλι των 70's στο Μπαγκλαντές !!!!!!

Αυτό το πρασινάκι και το διαγώνιο βγάζει μάτι ρε παιδιά εκεί στον Οτε !!!!! Τόσα παραδείγματα έχετε με αυτό πήγατε να πρωτοτυπήσετε ??? :flipout:

φιλε εχεις αδικο!τα γραφικα ειναι αρκετα ικανοποιητικα και συμπαθητικα κατα την γνωμη μου!

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων...

Είναι εμπνευσμένο από την αλλαγή στα λογότυπα των otesport kai otecinema.

Παίδες, ειδικοί του χώρου γελάνε.... αλλά τες πα...

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων...

και εμένα μου αρέσουν αρκετά....μια χαρά είναι το πρασινάκι -bye-

Παιδια βλεπω αυτη τη στιγμη nba και η εικονα ειναι σεδον sd (κανονικα)...συμβαινει κατι?ακομα και οταν κραζαμε τα hd το nba ηταν κρυσταλλο με εντονα τα χρωματα κτλ...φταιει αυτο που λενε με την κακοκαιρια στον δορυφορο;

όχι, το bitrate του καναλιού φταίει..

Σε ποιο ματς λέτε? Σάββατο μεσάνυχτα το Memphis-OKC είχε κακή εικόνα παντού(σε σχέση με τα συνηθισμένα). Ακόμα και στο League Pass.

Πάντως τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρξε ποτέ θέμα