Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Η οδύσσεια ενός τηλεχειριστηρίου .

Γεια σας, είμαι πελάτης του ΟΤΕ σε σταθερή τηλεφωνία, internet και ΟΤΕTV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης.
Θα ήθελα να εκφράσω τα παράπονά μου για την αντιμετώπιση που είχα από το εμπορικό τμήμα σε σχέση με μια παραγγελία που έκανα για να παραλάβω ένα τηλεχειριστήριο για τον δέκτη Pirelli που έχω στην κατοχή μου.

Στις 20/8/2014 έκανα τηλεφωνική παραγγελία στο 13888 για δυο τηλεχειριστήρια για τον εν λόγο δέκτη. Ένα για εμένα (το δικό μου χάλασε ) και ένα για ένα συγγενικό μου πρόσωπο (και το δικό του δυσλειτουργούσε) . Είχα δηλώσει ημερομηνία παράδοσης την 26/8/2014. Δεν τα παρέλαβα την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Στις 27/8/2014 επικοινωνώ πάλι με το 13888 και μου αναφέρουν ότι επειδή γινόταν εκείνες τις μέρες κάποια αναβάθμιση στο λογισμικό τους μάλλον δεν καταχωρήθηκε η παραγγελία μου αλλά θα παραλάβω τα δυο τηλεχειριστήρια στις 29/8/2014.

Στις 29/8/2014 όντως παρέλαβα δυο τηλεχειριστήρια , τα πλήρωσα αντικαταβολή 34 ευρώ ,αλλά το ένα ήταν για δορυφορικό δέκτη και όχι για δέκτη μέσω ευριζωνικής σύνδεσης. Ξανά τηλέφωνο στο 13888 αναφέρω το πρόβλημά μου και μου είπαν ότι θα το προωθήσουν στο τεχνικό τμήμα. Παρέδωσα το σωστό τηλεχειριστήριο στο συγγενικό μου πρόσωπο και έμεινα εγώ πάλι χωρίς OTETV.

Στις 31/8/2014 μου τηλεφωνούν από το τεχνικό σας τμήμα και με ενημερώνουν ότι είναι έτοιμα για την αποστολή δυο τηλεχειριστήρια στην τιμή των 34 ευρώ. Τους εξιστορώ το τι έχει προηγηθεί , ότι δεν θέλω άλλα δυο τηλεχειριστήρια άλλα να αντικατασταθεί το λάθος που μου έχει αποσταλεί. Με ενημερώνουν ότι θα με καλέσουν από το εμπορικό σας τμήμα για να γίνει η αντικατάσταση.

Στις 2/9/2014 με καλούν και με ενημερώνουν ότι θα γίνει σύντομα η αποστολή του σωστού τηλεχειριστηρίου για αντικατάσταση και ότι πρέπει να παραδώσω το λάθος στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας.

Σήμερα στις 4/9/2014 ήρθε η μεταφορική με το σωστό τηλεχειριστήριο (τρομάρα μου) και παρέδωσα το λάθος. Όταν άνοιξα όμως την συσκευασία με μεγάλη μου έκπληξη και πολλά νεύρα, διαπίστωσα ότι το τηλεχειριστήριο που μου στείλανε ήταν μεταχειρισμένο και μάλλον ανακατασκευασμένο . Στα πλήκτρα είχε έντονα σημάδια προηγούμενης χρήσης, βρώμα γύρω από τα πλήκτρα, το κεντρικό πλήκτρο «ΟΚ» ήταν γδαρμένο, ξυσμένο δεν ξέρω πως ακριβώς να το χαρακτηρίσω και αντί να έχει λογότυπο OTETV χαμηλά, είχε OTE CONN-X TV.

Τηλέφωνο πάλι σήμερα 4/9/2014 στο 13888 και η υπάλληλος που μίλησα μου είπε να στείλω εγγράφως τα παράπονά μου στην φόρμα επικοινωνίας του ΟΤΕ.gr γιατί η ίδια δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.

Εκφράζω λοιπόν την έντονη δυσαρέσκειά μου για την όποια ταλαιπωρία υπέστην , το χάσιμο χρόνου στο να εξηγώ κάθε φορά το τι έχει προηγηθεί και φυσικά την απώλεια της δυνατότητας να παρακολουθήσω το πρόγραμμα του OTETV μιας και ο δέκτης δεν λειτουργεί χωρίς το τηλεχειριστήριο του.

Υ.Γ. Αναρτώ και φωτογραφία του τηλεχειριστηρίου που παρέλαβα σήμερα.

Last edited:

Θα μπορουσες να πηγαινες σε ενα καταστημα οτεshop και σε 5 λεπτα θα ειχες τελειωσει αυτο ειχα κανει εγω οταν ηθελα νεο τηλεχειριστηριο

Εγώ στην θέση σου θα ενημέρωνα άμεσα το ΚΕΛΠΝΟ: http://www.keelpno.gr/el-gr/επικοινωνία.aspx

Και μην το πολυπιάνεις, δεν ξέρεις από τι έπασχαν οι προηγούμενοι χρήστες του.

Και μετά θα ενημέρωνα την γενική γραμματεία προστασίας καταναλωτή...

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Το τηλεχειριστήριο είναι τουλάχιστον 3ετίας, όταν ακόμα η iptv λεγόταν conn-x tv.

Θα μπορουσες να πηγαινες σε ενα καταστημα οτεshop και σε 5 λεπτα θα ειχες τελειωσει αυτο ειχα κανει εγω οταν ηθελα νεο τηλεχειριστηριο

Και εάν δεν έχω αυτή την δυνατότητα;

Ενα universal remote με 5 ευρω.. Σε καμια περιπτωση αυτο δε δικαιολογει την απαραδεκτη ενεργεια τους.

Ενα universal remote με 5 ευρω.. Σε καμια περιπτωση αυτο δε δικαιολογει την απαραδεκτη ενεργεια τους.

Αδερφέ το έψαξα αλλά κανείς δεν έχει universal contol συμβατό με δεκτή Pirelli. Γι'αυτό μάλλον το χρεώνουν 17 ευρώ έκαστο....

Εγώ στην θέση σου θα ενημέρωνα άμεσα το ΚΕΛΠΝΟ: http://www.keelpno.gr/el-gr/επικοινωνία.aspx

Και μην το πολυπιάνεις, δεν ξέρεις από τι έπασχαν οι προηγούμενοι χρήστες του.

Και μετά θα ενημέρωνα την γενική γραμματεία προστασίας καταναλωτή...

+1.

Έχω κάνει παρόμοιο παράπονο στο παρελθόν. Σου στέλνουν ανακατασκευασμένους δέκτες (γδαρμένους, στραβωμένους κλπ) με το τηλεκοντρόλ που είχε ο προηγούμενος (μέσα στη βρώμα). Αυτή η τακτική είναι αστεία. Προφανώς το τηλεκοντρόλ προέρχεται από δέκτη που τα έπαιξε οπότε σου λέει ότι δουλεύει το κρατάμε για 'μελλοντική' χρήση. Σε ότι σου λέει ο petasis, κοινοποίηση στον ΟΤΕ. Και όταν μιλάς με το 13888, σε τέτοια ζητήματα να ζητάς να μιλήσεις με τον υπεύθυνο βάρδιας. Τα παιδάκια στο κέντρο πάνε by the book.

Παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω τι αν κανω με τα hd πνευματικων που μου εχουν κλεισει τα οτε σπορτσ κ οτε σινεμα.3 χρονια κ μεχρι χθες δεν ειχα προβλημα κ σημερα ξαφνικα προβλημα.τηλεφωησα οτε εκανα τα παντα κ δεν εχω δει τιποτα.αυτο για αναβαθμιση τιβι το προσπερναω γιατι μεχρι χθες δουλευε τι εγινε ξαφνικα αποψε κ δεν δουλευει?
στο τελος τελος θα κοψω οτε που σκεφτομουνα κ οπως φαινεται βρηκα το πατημα να το κανω,ευχαριστω

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω τι αν κανω με τα hd πνευματικων που μου εχουν κλεισει τα οτε σπορτσ κ οτε σινεμα.3 χρονια κ μεχρι χθες δεν ειχα προβλημα κ σημερα ξαφνικα προβλημα.τηλεφωησα οτε εκανα τα παντα κ δεν εχω δει τιποτα.αυτο για αναβαθμιση τιβι το προσπερναω γιατι μεχρι χθες δουλευε τι εγινε ξαφνικα αποψε κ δεν δουλευει?
στο τελος τελος θα κοψω οτε που σκεφτομουνα κ οπως φαινεται βρηκα το πατημα να το κανω,ευχαριστω

Ειλικρινά φίλε, δεν έχω καταλάβει τίποτα από τα γραφόμενα σου. Τι εννοείς;

Eννοω οτι δεν εχω εικονα στα οτε σπορτσ κ σινεμα
γραφουν hd πνευματικα δικαιωματα -πηρα ξανα τηλ κ μου ειπαν φταιει τιβι μου κ οτι τωρα μονο με σκαρτ,αλλαξανε προτοκολλα ασφαλειας ειπαν.αν ειναι ετσι βλεπω πολλους να εχουν το ιδιο προβλημα.μεχρι χθες κ για 3 χρονια ημουν οκ κ σημερα ξαφνικα μονο φωνη κ μαυρη εικονα.

macrovision λέγεται το πρόβλημά σου και είναι μηχανισμός copy-protection για τα Ote sports

Πρώτη φορά το ακούω αυτό το θέμα σε τηλεόραση. Σε dvd ναι, το έχω αντιμετωπίσει και εγώ. Αλλά σε τηλεόραση, τσου. Δεν ξέρω αν κάποιο άλλο μέλος το έχει δει. Ίσως ο @AFam σαν πιο έμπειρος να ξέρει κάτι άλλο...

Τι τηλεόραση έχεις φίλε;

εμενα παντως οτε μου ειπαν φταει η τιβι-στο τελος θα το κοψω βλεπω κ δεν νομιζω να ειμαι ο μοναδικος με αυτο το προβλημα

Πάντως εδώ μέσα δεν έχει ακουστεί κάτι. Κι επίσης αυτό το 'μόνο με scart' μου φαίνεται πολύ περίεργο. Η TV σου τι είναι; Είχες συνδεσμολογία απευθείας στην TV με HDMI ή παρεμβάλλονταν κάτι άλλο;

με σπλιτερ το εχω -3 χρονια

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αλλα κ χωρις σπλιτερ τιποτα

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Κάτι δεν μας λες καλά φίλε μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Α γεια σου, τώρα μιλάς σωστά φίλε μου, μια λεπτομέρεια που δεν είχες αναφέρει.
Ναι, τέλος κάποια HDMI splitter. Υπάρχουν βέβαια κάποια που ακόμα δουλεύουν.

Καλά θα ήταν να μπορουσε να αλλαζει το time zone στον Kaon οπως στον pace. To epg δειχνει μονιμως ωρα Ελλάδος. Θα πει κάποιος, οτε τν βλεπεις μόνο στην Ελλάδα... :BDGBGDB55: