Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...
Στο τηλ η κοπέλα καταρχήν μου είπε ότι δεν χρειάζεται τελικά να γυρίσω τον παλιό δέκτη.
Την ρώτησα 1-2 φορές κ αυτό μου είπε.
Της είπα τι γίνεται κ γιατί για το δικό τους λάθος, εγώ να πρέπει να πληρώσω το ποσό τώρα κ μετά να μου γυρίσουν τα λεφτά πίσω.
Η απάντηση ήταν ότι έτσι είναι το σύστημα, δεν γίνεται κάτι διαφορετικά.
Αν την στιγμή της πάγιας εντολής δεν υπάρχει ποσό διαθέσιμο και δεν γίνει η πληρωμή, τότε μπορώ να πληρώσω την διαφορά του ποσού (50 ευρώ περίπου), αφού πέρασε μια ειδική καταχώρηση ειδικά για αυτή την περίπτωση έτσι ώστε να μην ζητήσουν όλο το ποσό κ κάνουν κιόλας φραγή σε τηλεόραση κ τηλέφωνο λόγω απλήρωτου ποσού.
Φυσικά όλο αυτό είναι αστείο...
Συν ότι άντε να βγάλω πχ την πάγια και μετά να την ξαναβάλω...
Κ προσπάθησα να είναι πολύ ήρεμος στο τηλ, κάποια στιγμή εκνευρίστηκε η κοπέλα ελαφρώς στο τηλ κ σήκωσε ελαφρώς την φωνή της κ είπε ότι έτσι γίνεται, τίποτα άλλο.
Εκεί απάντησα ότι κακώς εκνευρίζεστε εσείς, εγώ θα έπρεπε να εκνευρίζομαι όπου για το δικό σας λάθος κ των καταστημάτων σας, πρέπει τώρα να πληρώσω τα 200 κ μετά να περιμένω πίστωση ή να πρέπει να κάνω πατέντα για να μην πληρωθεί και και και...εκεί κάπως ηρέμησε γιατί κατάλαβε ότι δεν την έπαιρνε κ ότι είχα απόλυτο δίκιο.