Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

iparout καλημερα παρε τηλεφωνο στο οτε και πες οτι χαλασε θα σου στυλουν και δεν χρεωνετε απο οτι ξερω ...στο σπιτονοικορη μου
το εστυλαν με κουριρ κα δεν τον χρεωσαν ,μαλιστα 2ρη φορα μου ειπε

δεν χανεις τυποτε να παρεις τηλεφωνο και να ρωτησεις .....

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Απο δίκτυο πάντως εδώ στο σπίτι είμαι πέτρα!
Η γραμμή μου ειναι σχεδόν δίπλα με το καφάο, κλειδωμένη πάντα στα 17+ mb, αποσυνδέεται το μέγιστο 1 φορά τον χρόνο.
Όταν κανει επανεκκίνηση το μηχανάκι του ΟΤΕ, κοιτώ την γραμμή μου και δεν εχει χάσει το σήμα της.
Το πρόβλημα ειναι λοιπόν στο μηχανάκι του ΟΤΕ, οχι στην γραμμή μου.

Μήπως απλά χάνεις το feed στο internet και όχι τον συγχρονισμό;
Βλέπεις πως έχεις την ίδια IP με πριν;

Επανεκκίνηση κανει ο δέκτης χωρίς να παίζει κάτι ιντερνετικό...βλέπω πχ village, βγάζει μήνυμα σε μαύρο πλαίσιο κ επανεκκίνηση...

Μιχαλη δε κανεις μια επαναφορα τον δεκτη μηπως στρωσει ?

Κάνε του μία επαναφορά ρυθμίσεων και άσε τον προσωρινά εκτός router.
Αν κάνει τα ίδια ζήτα αντικατάσταση.
Εγώ έχω τον 1110 αναβαθμισμένο σε hybrid και δεν μου έχει κάνει τίποτα τέτοιο εκτός από μία φορά που επίτηδες του έβγαλα το lan και όντως τράβηξε reboot από μόνος του.

Τον παρακολουθώ, να δω τι κανει κ βλέπουμε. Αν ξαναρχίσει τα θέματα, θα του κάνω μια επαναφορά κ βλέπουμε. Περίεργη συμπεριφορά πάντως.

iparout καλημερα παρε τηλεφωνο στο οτε και πες οτι χαλασε θα σου στυλουν και δεν χρεωνετε απο οτι ξερω ...στο σπιτονοικορη μου
το εστυλαν με κουριρ κα δεν τον χρεωσαν ,μαλιστα 2ρη φορα μου ειπε

δεν χανεις τυποτε να παρεις τηλεφωνο και να ρωτησεις .....

Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ πολύ.

Δεν έχω γράψει ξανά για να παραπονεθώ αλλά αν είναι δυνατόν βρέχει στην Αθήνα και μαύρισαν όλα τα κανάλια. Αν είναι δυνατόν. Βρέχει. Ούτε χαμός ούτε θεομηνία.

Καλημέρα, δεν έχει να κάνει με την Αθήνα αλλά με τα δορυφορικά κέντρα του ΟΤΕ που είναι υπεύθυνα για το Uplink.

Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι μεγαλύτερο, είναι φυσικός περιορισμός πλέον.

nemea.jpg

Δεν μπορούσαν σήμερα να δείξουν το Τότεναμ - Λέστερ ;
Για όνομα....

Ειδα χθες βραδυ ενα ντοκιμαντερ της προηγουμενης ημερας μεσω replay tv και ανα 3-4 λεπτα περιπου μαυριζε η οθονη για 1-2 δευτερολεπτα σε ολη την διαρκεια του ντοκιμαντερ.
Τι μπορει να φταιει και να το εκανε αυτο?
Το ντοκιμαντερ ηταν αυτο με το Στηβ Τζομπς αν αυτο βοηθαει σε κατι.

Και εκεί που είμαι ήρεμος στο γραφείο μου και κάνω την δουλειά μου...έρχεται φοβερό μήνυμα από τον ΟΤΕ για τον επόμενο λογαριασμό μου και είναι στο αστρονομικό ποσό περίπου των 200 ευρώ...!!! :slapface:
Επειδή τον έχω μηνιαίο και ηλεκτρονικά, μπαίνω στο my cosmote και κοιτώ και βλέπω τις παρακάτω φοβερές χρεώσεις :

ote1.jpg

Όταν αναβαθμίστηκα σε νέο υβριδικό δέκτη σε κατάστημα cosmote στην νέα ιωνία, μου είπαν ότι έγινε η ενημέρωση στο σύστημα, δεν χρειάζεται να επιστρέψω τον εξοπλισμό και όλα καλά...
Μίλησα τώρα με το 13888 και πρέπει να πληρωθεί ο λογαριασμός τώρα, γιατί είναι με πάγια εντολή πιστωτικής κάρτας και η πίστωση θα γίνει στον επόμενο ή τον μεθεπόμενο λογαριασμό...
Βάλτε φυσικά και τον ΦΠΑ πάνω σε αυτά τα ποσά !

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!! :furious3:

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Ακυρωσε αμεσως την παγια εντολη, γυρισέ τους τον δεκτη και μην δινεις μια. Εγω τον ειχα επιστρεψει και μου ζητουσαν φραγκα, οταν τους ειπα πως τον επεστρεψα πως στο καλο το επιβεβαιωσαν και αφαιρεσαν το ποσο; Πριν δεν μπορουσαν; Μαλλον οποιο κορόιδο πιασουν.
Αυτη η χρεωση αναβαθμισης ποιους αφορα;

Στο τηλ η κοπέλα καταρχήν μου είπε ότι δεν χρειάζεται τελικά να γυρίσω τον παλιό δέκτη.
Την ρώτησα 1-2 φορές κ αυτό μου είπε.
Της είπα τι γίνεται κ γιατί για το δικό τους λάθος, εγώ να πρέπει να πληρώσω το ποσό τώρα κ μετά να μου γυρίσουν τα λεφτά πίσω.
Η απάντηση ήταν ότι έτσι είναι το σύστημα, δεν γίνεται κάτι διαφορετικά.
Αν την στιγμή της πάγιας εντολής δεν υπάρχει ποσό διαθέσιμο και δεν γίνει η πληρωμή, τότε μπορώ να πληρώσω την διαφορά του ποσού (50 ευρώ περίπου), αφού πέρασε μια ειδική καταχώρηση ειδικά για αυτή την περίπτωση έτσι ώστε να μην ζητήσουν όλο το ποσό κ κάνουν κιόλας φραγή σε τηλεόραση κ τηλέφωνο λόγω απλήρωτου ποσού.
Φυσικά όλο αυτό είναι αστείο...
Συν ότι άντε να βγάλω πχ την πάγια και μετά να την ξαναβάλω...
Κ προσπάθησα να είναι πολύ ήρεμος στο τηλ, κάποια στιγμή εκνευρίστηκε η κοπέλα ελαφρώς στο τηλ κ σήκωσε ελαφρώς την φωνή της κ είπε ότι έτσι γίνεται, τίποτα άλλο.
Εκεί απάντησα ότι κακώς εκνευρίζεστε εσείς, εγώ θα έπρεπε να εκνευρίζομαι όπου για το δικό σας λάθος κ των καταστημάτων σας, πρέπει τώρα να πληρώσω τα 200 κ μετά να περιμένω πίστωση ή να πρέπει να κάνω πατέντα για να μην πληρωθεί και και και...εκεί κάπως ηρέμησε γιατί κατάλαβε ότι δεν την έπαιρνε κ ότι είχα απόλυτο δίκιο.

Από τη στιγμή που αναβάθμισα τον αποκωδικοποιητή σε hybrid απλά είναι αργός.
Πατάς ένα πλήκτρο στο τηλεκοντρόλ και βλέπεις απόκριση μετά από λίγο, με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι δεν έχει πιάσει και να ξαναπατάς.

Είναι όντως πιο αργός, αλλά όχι τόσο τραγικά όπως το γράφεις... Δεν κάνεις μια επαναφορά;

Μετά το τελευταίο firmware update (σε σχέση με το πρώτο που έδινε hybrid), η απόκριση έχει βελτιωθεί σημαντικά.