Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Εκτος απο hdmi , φευγουν τα 3 καλωδια (rca) που τα στελνω σε modulator. Δεν ειχα παντως προβλημα εδω και ενα χρονο με αυτες τις συνδεσεις. Αυτο φταιει τωρα?

Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στον δέκτη και θα στρώσει, καμία φορά το κανει όταν τρώει κόλλημα.

Πηρα τηλεφωνο παλι πριν λιγο για τριτη φορα και αυτη την φορα δεν μπορεσε να επανελθει με κατι επανεκινησεις και βαζοντας και βγαζοντας τα καλωδια. Επαναφορα εργοστασιακων δεν καναμε. Αυτοι δηλωσαν αλλαγη εξοπλισμου και μου ειπαν να παω αυριο να μου δωσουν αλλον δεκτη.

Καλησπέρα σας, σήμερα (Κυριακή 12 Μαρ 17) είδα στο δέκτη μου σε κατάσταση αναμονής την ένδειξη 02.35 (αν θυμάμαι καλά) παρότι ήταν πρωί 11:00' και το τηλεκοντρόλ δεν λειτουργούσε! Έκλεισα και άνοιξα το διακοπτάκι του ρεύματος (On/Off) που βρίσκεται πίσω από το δέκτη και όλα τώρα είναι μια χαρά, αν και όταν εκίνησε έκανε αρκετή ώρα στο logo του Cosmote με το γνωστό σύμβολο του κύκλου (από τελείες).

Μήπως έτρεξε κάποια αναβάθμιση ή ήταν ένα τυχαίο κόλλημα; Δεν το έχω πάθει άλλη φορά.

Η σύνδεση είναι δορυφορική και ο δέκτης είναι ο HYBRID KAON NS1110H (χωρίς σκληρό δίσκο), επίσης έχω πάροχο τηλεφωνίας και internet τον Cosmote στα VDSL 30Mbps.

Επαναφορά εργοστασιακών θέλει, ακόμα και αυτά τα παιδιά ώρες ώρες δεν ξέρουν τι να πουν. Για την ιστορία αν θες να δοκιμάσεις πήγανε ρυθμίσεις, επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων και αν σου ζητήσει pin βάλε 4 μηδενικά και θα δεις οτι θα στρώσει.

Μολις εκανα επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων ανοιξε κανονικα στο καναλι promo και στην επομενη αλλαγη καναλιου κολησε πάλι και εβγαλε τη ιδια καρτα. Τον παω για αλλαγη αυριο

Καλησπέρα σας, σήμερα (Κυριακή 12 Μαρ 17) είδα στο δέκτη μου σε κατάσταση αναμονής την ένδειξη 02.35 (αν θυμάμαι καλά) παρότι ήταν πρωί 11:00' και το τηλεκοντρόλ δεν λειτουργούσε! Έκλεισα και άνοιξα το διακοπτάκι του ρεύματος (On/Off) που βρίσκεται πίσω από το δέκτη και όλα τώρα είναι μια χαρά, αν και όταν εκίνησε έκανε αρκετή ώρα στο logo του Cosmote με το γνωστό σύμβολο του κύκλου (από τελείες).

Μήπως έτρεξε κάποια αναβάθμιση ή ήταν ένα τυχαίο κόλλημα; Δεν το έχω πάθει άλλη φορά.

Η σύνδεση είναι δορυφορική και ο δέκτης είναι ο HYBRID KAON NS1110H (χωρίς σκληρό δίσκο), επίσης έχω πάροχο τηλεφωνίας και internet τον Cosmote στα VDSL 30Mbps.
Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για νέα αναβάθμιση προφανώς κάποιο κόλλημα του δέκτη ήταν το θέμα.

Μολις εκανα επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων ανοιξε κανονικα στο καναλι promo και στην επομενη αλλαγη καναλιου κολησε πάλι και εβγαλε τη ιδια καρτα. Τον παω για αλλαγη αυριο
Σε αντίστοιχο πρόβλημα φίλου με επαναφορά είχε διορθωθεί. Πραγματικά ίσως έχει θέμα ο δέκτης σου.

Εδω και μερικες μερες μολις αλλαζω καναλι ξαφνικα μου βγαζει μυνημα κατι για πνευματικα δικαιωματα , τους πηρα κανα 2 φορες τηλεφωνο και με κατι επανεκινησεις που κανα με εγινε. Σημερα παλι τα ιδια , τωρα ομως δεν θα τους μιλησω ηρεμα , δεν γινεται καθε 2,3 μερες να τους παιρνω τηλεφωνο. Εχει συμβει αυτο και σε καποιον αλλον?

Η σύνδεση που έχεις στον δέκτη είναι απλή η πάει σε modulator η ακόμα scart μαζί με HDMI ?

Να επανελθω λιγο στο θέμα, γιατι αλλαξα δεκτη και κανει παλι τα ιδια. Να ξερω τι να τους πω , απαγορευεται να στελνω σε δευτερη τηλεοραση στο σπιτι μου το σήμα απο rca ή scart ;

εκει στον οτε μπορειτε να μας πειτε γιατι αρχισατε και εσεις και παρατατε διοργανωσεις ποδοσφαιρου.παει το κοπα λιμπερταδορες παει το κοπα σουνταμερικανα παει το κυπελλο βραζιλιας πηρε η ερτ το κυπελλο συλλογων παλι καλα και για να δουμε τι αλλο θα αφησετε.αλλα βαλατε nascar μιας και εχουν πολυ ενδιαφερον να βλεπεις αυτοκινητα να κανουν κυκλους.αν νομιζετε οτι πηγατε 500 χιλιαδες συνδρομητες και πιασατε τον παπα απο τα πα@@@@ και δεν σας νοιαζει θα σας νοιαξει αν αρχιζουμε και κοβουμε συνδρομες η παμε στους απεναντι αντε γιατι πολυ αερα πηρατε και εσεις.

Να επανελθω λιγο στο θέμα, γιατι αλλαξα δεκτη και κανει παλι τα ιδια. Να ξερω τι να τους πω , απαγορευεται να στελνω σε δευτερη τηλεοραση στο σπιτι μου το σήμα απο rca ή scart ;
Το νόμιμο ειναι να στέλνει σήμα σε μια τηλεόραση ειτε απο HDMI είτε απο scart είτε απο RCA.

εκει στον οτε μπορειτε να μας πειτε γιατι αρχισατε και εσεις και παρατατε διοργανωσεις ποδοσφαιρου.παει το κοπα λιμπερταδορες παει το κοπα σουνταμερικανα παει το κυπελλο βραζιλιας πηρε η ερτ το κυπελλο συλλογων παλι καλα και για να δουμε τι αλλο θα αφησετε.αλλα βαλατε nascar μιας και εχουν πολυ ενδιαφερον να βλεπεις αυτοκινητα να κανουν κυκλους.αν νομιζετε οτι πηγατε 500 χιλιαδες συνδρομητες και πιασατε τον παπα απο τα πα@@@@ και δεν σας νοιαζει θα σας νοιαξει αν αρχιζουμε και κοβουμε συνδρομες η παμε στους απεναντι αντε γιατι πολυ αερα πηρατε και εσεις.

Το ότι αφήσανε τα διαφορα προταθληματα και φυγανε,καλα κανεις και φωνάζεις,αλλα τα nascar γιατι τα αναφέρεις?
Υπαρχουν και μερικοι που τους ενδιαφερει να βλεπουν αυτοκίνητα να κανουν "κυκλους",με την ιδια λογικη τι το θελουνε το champions league και δεν μας βαζουν superbike?
Eμ δεν παει ετσι.....

Εδω και μερικες μερες μολις αλλαζω καναλι ξαφνικα μου βγαζει μυνημα κατι για πνευματικα δικαιωματα , τους πηρα κανα 2 φορες τηλεφωνο και με κατι επανεκινησεις που κανα με εγινε. Σημερα παλι τα ιδια , τωρα ομως δεν θα τους μιλησω ηρεμα , δεν γινεται καθε 2,3 μερες να τους παιρνω τηλεφωνο. Εχει συμβει αυτο και σε καποιον αλλον?

Η σύνδεση που έχεις στον δέκτη είναι απλή η πάει σε modulator η ακόμα scart μαζί με HDMI ?

Το νόμιμο ειναι να στέλνει σήμα σε μια τηλεόραση ειτε απο HDMI είτε απο scart είτε απο RCA.

Αρα να μην το αναφερω καθολου? Το θεμα ειναι οτι εδω και εναμιση χρονο που χρησιμοποιω modulator δεν ειχα προβλημα ξεκινησε εδω και μερικες μερες. Μπορει να ειναι τελείως άσχετο αλλα ξεκινησε να το κανει τωρα που αλλαξα τηλεοραση.

Εμένα μου κάνει εντύπωση που αυτήν την περίοδο έχει το τελικό τουρνουά του NCAA και αντί να δείξουν αγώνες του ζωντανά , δείχνουν ζωντανά ΝΒΑ .
Ένα, δυο αγώνες έχω πετύχει και αυτοί σε μαγνητοσκόπηση , από το τελικό τουρνουά του NCAA .

Μόλις το είδα και εγώ , ότι έχει έναν αγώνα.
Πάλι θα μπορούσαν από τα τέσσερα ματς που έχει σήμερα στην Αμερική ,για το τελικό τουρνουά του NCAA, να έδειχναν τα δύο .

Τα προηγουμενα χρονια παντως νομιζω ότι δειχνανε περισσοτερα παιχνίδια απο τα play off του NCAA

Για οποιον ενδιαφέρεται παρα πολύ παντως για το March Madness η λυση λεγεται ESPN Player.Πληρωνεις 20 ευρω και στο τελος του μηνα ακυρώνεις τη συνδρομη
Σε αυτό το μηνα προλαβαίνεις να δεις όλα τα play off καθως και τα περισσοτερα τελικα τουρνουά των περιφερειων