Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για νέα αναβάθμιση προφανώς κάποιο κόλλημα του δέκτη ήταν το θέμα.Καλησπέρα σας, σήμερα (Κυριακή 12 Μαρ 17) είδα στο δέκτη μου σε κατάσταση αναμονής την ένδειξη 02.35 (αν θυμάμαι καλά) παρότι ήταν πρωί 11:00' και το τηλεκοντρόλ δεν λειτουργούσε! Έκλεισα και άνοιξα το διακοπτάκι του ρεύματος (On/Off) που βρίσκεται πίσω από το δέκτη και όλα τώρα είναι μια χαρά, αν και όταν εκίνησε έκανε αρκετή ώρα στο logo του Cosmote με το γνωστό σύμβολο του κύκλου (από τελείες).
Μήπως έτρεξε κάποια αναβάθμιση ή ήταν ένα τυχαίο κόλλημα; Δεν το έχω πάθει άλλη φορά.
Η σύνδεση είναι δορυφορική και ο δέκτης είναι ο HYBRID KAON NS1110H (χωρίς σκληρό δίσκο), επίσης έχω πάροχο τηλεφωνίας και internet τον Cosmote στα VDSL 30Mbps.
Σε αντίστοιχο πρόβλημα φίλου με επαναφορά είχε διορθωθεί. Πραγματικά ίσως έχει θέμα ο δέκτης σου.Μολις εκανα επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων ανοιξε κανονικα στο καναλι promo και στην επομενη αλλαγη καναλιου κολησε πάλι και εβγαλε τη ιδια καρτα. Τον παω για αλλαγη αυριο
Εδω και μερικες μερες μολις αλλαζω καναλι ξαφνικα μου βγαζει μυνημα κατι για πνευματικα δικαιωματα , τους πηρα κανα 2 φορες τηλεφωνο και με κατι επανεκινησεις που κανα με εγινε. Σημερα παλι τα ιδια , τωρα ομως δεν θα τους μιλησω ηρεμα , δεν γινεται καθε 2,3 μερες να τους παιρνω τηλεφωνο. Εχει συμβει αυτο και σε καποιον αλλον?
Η σύνδεση που έχεις στον δέκτη είναι απλή η πάει σε modulator η ακόμα scart μαζί με HDMI ?
Το νόμιμο ειναι να στέλνει σήμα σε μια τηλεόραση ειτε απο HDMI είτε απο scart είτε απο RCA.Να επανελθω λιγο στο θέμα, γιατι αλλαξα δεκτη και κανει παλι τα ιδια. Να ξερω τι να τους πω , απαγορευεται να στελνω σε δευτερη τηλεοραση στο σπιτι μου το σήμα απο rca ή scart ;
εκει στον οτε μπορειτε να μας πειτε γιατι αρχισατε και εσεις και παρατατε διοργανωσεις ποδοσφαιρου.παει το κοπα λιμπερταδορες παει το κοπα σουνταμερικανα παει το κυπελλο βραζιλιας πηρε η ερτ το κυπελλο συλλογων παλι καλα και για να δουμε τι αλλο θα αφησετε.αλλα βαλατε nascar μιας και εχουν πολυ ενδιαφερον να βλεπεις αυτοκινητα να κανουν κυκλους.αν νομιζετε οτι πηγατε 500 χιλιαδες συνδρομητες και πιασατε τον παπα απο τα πα@@@@ και δεν σας νοιαζει θα σας νοιαξει αν αρχιζουμε και κοβουμε συνδρομες η παμε στους απεναντι αντε γιατι πολυ αερα πηρατε και εσεις.
Εδω και μερικες μερες μολις αλλαζω καναλι ξαφνικα μου βγαζει μυνημα κατι για πνευματικα δικαιωματα , τους πηρα κανα 2 φορες τηλεφωνο και με κατι επανεκινησεις που κανα με εγινε. Σημερα παλι τα ιδια , τωρα ομως δεν θα τους μιλησω ηρεμα , δεν γινεται καθε 2,3 μερες να τους παιρνω τηλεφωνο. Εχει συμβει αυτο και σε καποιον αλλον?
Η σύνδεση που έχεις στον δέκτη είναι απλή η πάει σε modulator η ακόμα scart μαζί με HDMI ?
Το νόμιμο ειναι να στέλνει σήμα σε μια τηλεόραση ειτε απο HDMI είτε απο scart είτε απο RCA.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.