Δεν είπαμε μην μπλέξετε με Netflix μέσω Cosmote tv;;Παιδιά προσοχή σε όσους ενεργοποιούν το Netflix διότι είναι μεγάλοι απατεώνες και θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.
Ενεργοποίησα το πακέτο Netflix και ενώ είχα ήδη πληρωμένο μήνα από το Netflix επειδή ήμουν συνδρομητής, με χρέωσε και η Cosmote. Επίσης, από το κατάστημα μου είχαν δώσει λάθος οδηγίες, και η ενεργοποίηση από την εφαρμογή του κινητού, είναι με μηνιαία διάρκεια η οποία δεν συνοδεύεται με έκπτωση στο πάγιο. Επίσης, χθες το 13888 μου είπε ότι η έκπτωση δεν ισχύει αν έχεις δορυφορικό.
Με λίγα λόγια, τρεις απάτες μέσα σε έναν μήνα:
1) Η έκπτωση δεν ισχύει σε δορυφορική σύνδεση.
2) Αν ενεργοποιήσεις την υπηρεσία, είναι ad-hoc που δεν δίνει έκπτωση.
3) Αν τηνε ενεργοποιήσεις και έχει ήδη πληρωμένο το μήνα από το Netflix, δεν τους νοιάζει και στα τραβάνε τα λεφτά.
Αλήθεια, τα έξτρα 14 ευρώ που έχω δώσει για τον Σεπτέμβριο, ποιος τα τσέπωσε;
Δωρο ειναι φιλε. Να λες παλι καλα που εχεις και αυτο.Το δωρεάν πακέτο Cosmote TV Start που δίνουν με νέες συνδέσεις fiber, είναι απλά ντροπή!
Περιλαμβάνει μόνο το διαφημιστικό κανάλι Cosmote TV Promo, το αθλητικό κανάλι Cosmote Sports Highlights και το επίσης αθλητικό κανάλι Cosmote Sports Start και τον κατάλογο ondemand.
Δεν περιλαμβανει τα επίγεια ελληνικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και γενικά τα ελληνικά κανάλια που περιλαμβάνονται σε όλα τα πακέτα της Cosmote TV.
Επίσης ούτε το Cosmote Cinema 3 με τις ελληνικές ταινίες.
;Ένα πακέτο Start που προσφέρετε ως δώρο, θα έπρεπε να είχε και τα ελληνικά κανάλια και το Cosmote Cinema 3 και ένα παιδικό κανάλι, ώστε να προσελκύσει πελάτες για να κάνουν μια συνδρομή Cosmote TV επι πληρωμή. Απλά κρίμα!!!!
Τον on demand κατάλογο εννοείς όλες τις ταινίες και τις σειρές που έχει μπορείς να το δεις;Περιλαμβάνει μόνο το διαφημιστικό κανάλι Cosmote TV Promo, το αθλητικό κανάλι Cosmote Sports Highlights και το επίσης αθλητικό κανάλι Cosmote Sports Start και τον κατάλογο ondemand.
Ναι! Κανάλια όμως δεν έχει! Ούτε τα επίγεια ελληνικά έχει! Απλά κοροϊδία...Τον on demand κατάλογο εννοείς όλες τις ταινίες και τις σειρές που έχει μπορείς να το δεις;
Με 10€ έχεις περιεχόμενο και πληθώρα καναλιών! Μπορείς να τσεκάρεις στα σχετικά link του κάθε πακέτου!Θες και κανένα καφέ την ημέρα δώρο μήπως; Αυτό που λες είναι το start και κοστίζει και σε Cosmote και σε Nova γύρω στα 10ευρω το μήνα
Εγώ πάντως που έχω το ίντερνετ στη Nova, με μεγάλη ευχαρίστηση θα δεχόμουν να μου δώσουν πρόσβαση στον on demand κατάλογο της EON, δεν είναι λίγο πράγμα, σε συνδυασμό και με Cosmote TV θα ήταν υπέροχο.Ναι! Κανάλια όμως δεν έχει! Ούτε τα επίγεια ελληνικά έχει! Απλά κοροϊδία...
Τα κανάλια που θες είναι στο επί πληρωμή πακέτο Start που κάνει 8€Ναι! Κανάλια όμως δεν έχει! Ούτε τα επίγεια ελληνικά έχει! Απλά κοροϊδία...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.