Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Είμαι απαιτητικός στο θέμα του ήχου, εφόσον έχω επενδύσει σε ένα ακριβό home cinema. Αν η nova δεν προσέφερε ήχο dolby digital, δεν θα είχα ποτέ συνάψει συμβόλαιο μαζί τους.

Σεβαστό, απλά έχω δει πολλά εδώ μέσα, καλά ξεμπερδεματα

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως υπάρχει κόσμος που πλέον πάει σε voda wind.

Ήδη η wind δίνει εντελώς δωρεάν τα novasports στο βασικό πακέτο.... μέσω προσφορών.

Βλέπω να μη μένει Κάνεις....

Και υπάρχουν συνδρομητές που καλύπτονται στα αθλητικά από το Eurosport και το Fox sports και έχουν μόνο nova cinema και δεν έχουν σκοπό (για την ώρα πάντα) να εγκαταλείψουν για υποδεέστερη εικόνα και ήχο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ το λεω γιατί όλες οι πλατφόρμες εγγραφούν συνδρομητές εκτός απομτην νόβα που έχασε 100.000 σε ένα χρόνο . Αυτοί όλοι κάπου πήγαν

Αυτο το κακό με τις μπλέ ταμπέλες με τους κωδικους πότε θα σταματήσει; Σε εναν αγώνα μπορεί να εμφανιστούν 5-6 φορές. Οχι τιποτα άλλο είναι τεράστιες και δημιουργούν πρόβλημα στη θέαση.

Πλέον μπηκαν στο παιχνίδι και κάτι κουκίδες...

Στα θετικά γιατι δεν μου αρεσει να γκρινιάζω μόνο, Μετα απο 1 μήνα θέασης ναι εχει ανώτερη εικόνα απο cosmote εμφανέστατα μάλιστα τόσο στις Αθλητικές μεταδόσεις όσο και στις ταινίες.

Επίσης η γκάμα ταινιών και σειρών τουλάχιστον για τα γούστα μου είναι πολύ ανώτερες απο Cosmote. Δεν θυμάμαι να έκατσα να δώ σειρά στην Cosmote αλλά και οι ταινίες ηταν λιγοστές.

Αυτα στα θετικά.

Οι μπλε ταμπέλες με τους κωδικούς δεν θα σταματήσουν ποτέ γιατί ειναι δικλείδα ασφαλείας σε περίπτωση πειρατείας.

Όταν λες κουκκίδες τι εννοείς?

Οι μπλε ταμπέλες με τους κωδικούς δεν θα σταματήσουν ποτέ γιατί ειναι δικλείδα ασφαλείας σε περίπτωση πειρατείας.

Όταν λες κουκκίδες τι εννοείς?

Σήμερα για πρώτη φορά τις είδα σε αγώνα και λόγικα είναι καινούργιο θέμα.. Είναι κοκκινες κουκίδες σαν ταμπλό με κουκίδες απο το φιδάκι.(το παλιο και γνωστό παιχνίδι)

Απλά ας τα έκαναν λίγο πιο μικρά τουλάχιστον . Ισως βέβαια να υπάρχει λόγος για το μεγάλο μέγεθος των banner.

Σήμερα για πρώτη φορά τις είδα σε αγώνα και λόγικα είναι καινούργιο θέμα.. Είναι κοκκινες κουκίδες σαν ταμπλό με κουκίδες απο το φιδάκι.(το παλιο και γνωστό παιχνίδι)

Απλά ας τα έκαναν λίγο πιο μικρά τουλάχιστον . Ισως βέβαια να υπάρχει λόγος για το μεγάλο μέγεθος των banner.

Και εγώ βλέπω την Ολυμπιακό τώρα όχι φανατικά βέβαια αλλά κάτι τέτοιο δεν έχω παρατηρήσει.

Νομίζω και χθες το είδα εγώ με τις κουκίδες. Ίσως στον ΠΑΟΚ αλλά μετά δεν το είδα παλι

Εγώ είδα κίτρινες κουκίδες στο Λάρισα - παναθηναικός, αλλά νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα του super και εμφανιζόταν

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk