Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Κανονικά πρέπει να μειώσει την τιμή στους επαγγελματίες. Από 32 εκ θα δώσει τα μισά και θα προσφέρει το μισό προϊόν...

"φοβερη εικονα" στον αγωνα του ολυμπιακου αυτο τωρα ειναι HD ?

ON DEMAND ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Είναι πια καιρός να σταματήσει η εντελώς παράτυπη απόφαση της Nova, να χωρίζει τους συνδρομητές σε δυο κατηγορίες και να στερεί τις on demand υπηρεσίες από όλους τους συνδρομητές τηλεόρασης.
Απαντησεις εκ μέρους της εταιρείας ότι δήθεν είναι τεχνικά ανέφικτο να δουλέψει το on demand σε δίκτυο εκτός forthnet, παρακαλώ μα μην χρησιμοποιήσει κανεις αφού ήδη οι on demand υπηρεσίες είναι διαθέσιμες ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟ NOVA GO.
Γεμίστε παρακαλώ το παρών θέμα με τα παράπονα σας, γιατί η nova παρακολουθεί πολύ καλά τη σελίδα αυτή και πρέπει να καταλάβει ότι αφού έχασε τις 7 ομάδες της superleage και αφού έχει ξεχάσει τι θα πει προσθήκη Καινούργιου καναλιού , ας κάνει επιτέλους το αυτονόητο για την έναρξη της νέας σεζόν.
ON DEMAND ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Re: ON DEMAND ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Σύμφωνο μεγάλο Φαουλ

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατ αρχην ειναι απαραδεκτο να χωριζονται οι συνδρομητες σε δυο κατηγοριες.
Αν υποθεσουμε οτι μπορουμε να καταπιουμε αυτη την ανισοτητα η καθαρο εκβιασμο θα τον ελεγα με τη λογικη οτι τεχνικα δεν ειναι δυνατον λογω διαφορετικου παροχου ISP
Παρακαλω την εταιρια να εξηγησει γιατι καποιος που ειναι συνδρομητης 3play forthnet στη δουλεια του αλλα με διαφορετικο ISP παροχο στο σπιτι του (vodafone or cosmote) οπου εχει και το Nava box του εχει και τις on demand υπηρεσιες.
Αυτο εχει αναφερθει απο αρκετα ατομα. Παρακαλω να μας το εξηγησετε.
Αν συμβαινει κατι τετοιο (δεν εχουμε λογο να μην πιστεψουμε τα παιδια) ειστε κοινοι εκβιαστες και λιγουρηδες για μερικα ευρω παραπανω.
Και κατι ακομα. Εμεις πηραμε τον 865 και τον πληρωσαμε για να εχουμε ondemand υπηρεσιες εστω push on demand. Μας τιμωρειτε με αλλαγη του λογισμικου και καταργειτε την push ondemand χωρις να μας δινετε την νεα on demand με ethernet γιατι απλκα ειμαστε σε αλλο παροχο. Αυτο απο μονο του χρειαζεται ψυχιατρικη βοηθεια. Αν μαλιστα αληθευει και το παραπανω τοτε η πολιτικη σας δεν διαφερει απο αυτη του τοκογλυφου!

έγω έχω παράπονο για κάτι πολύ απλό και όμως δεν γίνεται

απλά να μπουν τα FTA του hotbird στη λίστα των καναλιών, τόσο απλά...

Σύμφωνο μεγάλο Φαουλ

Καταρχήν να τονίσω ότι δεν είμαι συνήγορος υπεράσπισης της Nova/Forthnet για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Το πρόβλημα της Nova για να δώσει On Demand με σύνδεση Internet άλλου παρόχου δεν ούτε εκβιασμός (πως να εκβιάσει κάποιον στου οποίου την περιοχή δεν παρέχει Internet η Nova) ούτε λιγούρα για μερικά ευρώ παραπάνω (από που προκύπτουν τα παραπάνω ευρώ, αφού οι τιμές της είναι ίδιες ή και αρκετά μικρότερες άλλων παρόχων).
Το πρόβλημα της είναι το εύρος διασύνδεσης με τους άλλου παρόχους. Εδώ αναφέρονται τα δίκτυα των παρόχων στην Ελλάδα και προς το Εξωτερικό και θα δείτε ότι με τα 30 Gbps διασύνδεση στο GR-IX η Nova δεν είναι κι άσχημα, αλλά κατά την αποψή μου όχι και πολύ καλά, ειδικά για να δώσει video streaming. Ειδικά στη διασύνδεση παρόχων μέσω GR-IX (peering matrix) φαίνεται η μη διασύνδεση της με Wind & Vodafone (η σύνδεση με Cyta δεν ξέρουμε τι γίνεται) οπότε δεν νομίζω ότι θα ήταν λογικό από μέρος της να δώσει το On Demand ανεξάρτητα παρόχου Internet. Πιο πολλά θα ήταν τα παράπονα για κάτι που το δίνει και δεν δουλεύει, παρά για κάτι που επιλέγει να μην δίνει. Θα γονάτιζε δε και το υπόλοιπο traffic της.
Τώρα, όσον αφορά τον τρόπο που ελέγχει την σύνδεση του πελάτη-συνδρομητή, μέσω του συμβολαίου του και όχι μέσω trace route, μήπως είναι πιο εύκολο για το firmware του δέκτη;
Αναμένω με χαρά ενστάσεις σας και διαφωνίες στα παραπάνω :stupido2:

Ναι αλλά πχ εγώ που θέλω 50 άρα και δεν μου δίνει η εταιρία αλλά θέλω νόβα χάνω το on demand. Αν το δίνει σε όλους πιο πολλούς πελάτες κερδίσει

Δεν καταλαβαίνω πως θα κερδίσει πιο πολλούς πελάτες. Πιο πολλούς παραπονούμενους θα έχει.
Εντάξει, ιδανικά θα έπρεπε να το δώσει σε όλους, αλλά άμα δεν μπορεί να το υποστηρίξει να μην το δίνει σε κανέναν; Είναι κι αυτό μια λύση.

Κατ αρχην ειναι απαραδεκτο να χωριζονται οι συνδρομητες σε δυο κατηγοριες.
Αν υποθεσουμε οτι μπορουμε να καταπιουμε αυτη την ανισοτητα η καθαρο εκβιασμο θα τον ελεγα με τη λογικη οτι τεχνικα δεν ειναι δυνατον λογω διαφορετικου παροχου ISP
Παρακαλω την εταιρια να εξηγησει γιατι καποιος που ειναι συνδρομητης 3play forthnet στη δουλεια του αλλα με διαφορετικο ISP παροχο στο σπιτι του (vodafone or cosmote) οπου εχει και το Nava box του εχει και τις on demand υπηρεσιες.
Αυτο εχει αναφερθει απο αρκετα ατομα. Παρακαλω να μας το εξηγησετε.
Αν συμβαινει κατι τετοιο (δεν εχουμε λογο να μην πιστεψουμε τα παιδια) ειστε κοινοι εκβιαστες και λιγουρηδες για μερικα ευρω παραπανω.
Και κατι ακομα. Εμεις πηραμε τον 865 και τον πληρωσαμε για να εχουμε ondemand υπηρεσιες εστω push on demand. Μας τιμωρειτε με αλλαγη του λογισμικου και καταργειτε την push ondemand χωρις να μας δινετε την νεα on demand με ethernet γιατι απλκα ειμαστε σε αλλο παροχο. Αυτο απο μονο του χρειαζεται ψυχιατρικη βοηθεια. Αν μαλιστα αληθευει και το παραπανω τοτε η πολιτικη σας δεν διαφερει απο αυτη του τοκογλυφου!

Το βρίσκω παράλογο να ζητάς από την Nova ότι έχεις από το SKY, και να μιλάς και για εκβιασμό. Στο δε thread του 865 όλοι λέγατε τόσο καιρό (2 χρόνια?) πότε επιτέλους θα βγεί το νέο λογισμικό, τώρα μουρμουράμε;

Το βρίσκω παράλογο να ζητάς από την Nova ότι έχεις από το SKY, και να μιλάς και για εκβιασμό. Στο δε thread του 865 όλοι λέγατε τόσο καιρό (2 χρόνια?) πότε επιτέλους θα βγεί το νέο λογισμικό, τώρα μουρμουράμε;

Εκβιασμος ωμος οχι απλος εκβιασμος. Η εχεις 3play η δεν εχεις on demand. Αυτο δηλαδη εσυ πως το ονομαζεις?
Μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα, τον sky τον ανεφερα για να αποδειξω το παραλογο της υποθεσης,
Οσο για το λογισμικο σαφως και το περιμεναμε. Μηπως ομως μας ειχε πει κανεις οτι ολοι εμεις που ειχαμε επιλεξει τον ακριβο τοτε 865 εκτος της δυνατοτητας εγγραφων και για τις push on demand υπηρεσιες μετα την αναβαθμιςη δεν θα τις ειχαμε πλεον γιατι οδευουν για καταργηση? αν τ αυτου οχι μονο χαςαμε κι αυτα που ειχαμε αλλα ακουςον ακουςον δεν θα μπορουσαμε να εχουμε προςβαςη ουτε στις νεες υπηρεσιες on demand via internet γιατι ειμασταν αλλο Θεου παιδια τουτεστιν αλλου provider!

Αν δεν δώσουν τώρα το on demand, που θα χάσουν πολλούς συνδρομητές(λόγω των 7 ομάδων)... Τότε... Δεν θέλω να το πω...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο δε thread του 865 όλοι λέγατε τόσο καιρό (2 χρόνια?) πότε επιτέλους θα βγεί το νέο λογισμικό, τώρα μουρμουράμε;
Είναι λογική αυτή που έχεις;;;
Σαφώς και μουρμουραω αφού δεν μπορώ να έχω favorites.
Επειδή περίμενα update και να μην πω καλύτερα τι ήταν , απαγορεύεται να μουρμουραω;;;;

Η επόμενη κριτική η υπόδειξη προς τους διαχειριστές της κατηγορίας, ο συντάκτης φεύγει χωρίς καμία προειδοποιηση.

* Όποιος θέλει να κάνει διαμαρτυρία για τη Nova μπορεί να το κάνει έτσι όπως ορίζουν οι κανονισμοί και οι διαχειριστές της κατηγορίας.

Η νέα σειρά καναλιών είναι ένα μπάχαλο!

ακόμα και favourites να φτιάξεις πλέον λόγω της νέας σειράς μπερδεύονται ειδησεογραφικά με ελληνικά και ξένα κανάλια.

"περνάς" μέσα από τις τσόντες για να δεις τα ελληνικά κανάλια!

αξιόλογα κανάλια δεν είναι προσβάσιμα από πουθενά

αν τη σειρά αυτή την φτιάξανε στελέχη της cosmote μπορώ να βρω κάποιο νόημα...

Συμφωνώ, η νέα σειρά είναι χάλια. Ειδικά αυτό που χρειάζεται να περνάς μέσα απο τα ερωτικά κανάλια.

Ταυτίζεται προφανώς η εταιρεία με την άποψη περί "τσοντοκάναλων" στην ελεύθερη ελληνική τηλεόραση - τι δεν καταλαβαίνουμε;
😂😂😂😂😂