να πω εδω οτι σε προγενεστερη επικοινωνια δεν πεφτανε κατω απο 28 και μαλιστα ηταν του στυλ αυτο ειναι και αμα θελετε οταν ομως προχωρησα σε αιτηση διακοπης αλλαξε το τροπαριο γι αυτο εγραψα αρχικα οτι δεν υπηρχε επικοινωνιαkataras, ποιες σκληρές κουβέντες; O lak100 έγραψε κόσμια το πρόβλημα του κι έδωσε ένα σωστό update για το τι συνέβη. Πρέπει να σταματήσεις να είσαι επιθετικός σε όποιον γράφει κάτι εδώ μέσα ως παράπονο. Και όχι, δεν χρειάζεται μόνο ψύχραιμη ματιά και καλή διάθεση, χρειάζεται σωστή επικοινωνία και από τις δύο πλευρές. Πολλές φορές στα τηλεφωνικά κέντρα όλων των εταιρειών αντιμετωπίζουν τον άλλο με μη σωστό τρόπο οπότε δεν αρκεί η καλή διάθεση.
Η προσωπική μου εμπειρία από τη NOVA είναι άθλια. 3/5 έκανα αίτηση στη NOVA και μου είπαν πως εντός 10 ημερών θα έρθει τεχνικός της εταιρίας. Πράγματι ήρθε, αλλά μου είπε πως έπρεπε να έχει έρθει τεχνικός του ΟΤΕ πρώτα, πως εγώ δεν έχω να κάνω κάτι για αυτό και πως θα μου ξανακλείσουν εντός τριών ημερών ραντεβού (2ο) απο τη NOVA, και θα έρθουν μαζί, τεχνικός της NOVA και του ΟΤΕ. Περάσαν 8 μέρες χωρίς να με έχει καλέσει κανένας απο τη NOVA και έχοντας φτάσει σχεδόν 20 μέρες χωρίς τηλ, internet κλπ. Τους καλώ και μου λένε να περιμένω. Εν ολίγοις, τις επόμενες ημέρες μου κλείνουν 3 ημέρες ραντεβού, ναι καλά ακούσατε..!! Μου είπαν δηλαδή να περιμένω σπίτι Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9-5 για να έρθουν οι 2 τεχνικοί, με την δικαιολογία ότι οι τεχνικοί του ΟΤΕ δεν κλείνουν ραντεβού. Περιμένω κι εγώ σαν τον μαλ..... 3 μέρες μέσα στο σπίτι και δεν έρχεται κανένας. Παρασκευή 1/6 απόγευμα στις 5 ακριβώς, τους καλώ και ζητάω να ακυρώσουν το αίτημα μου. Μου απαντούν ότι δεν γίνεται τηλεφωνικά και ότι πρέπει να απευθυνθώ σε υποκατάστημα της NOVA. Έχω ένα δίπλα στο σπίτι (όπου και είχα κάνει την αίτηση) οπότε πηγαίνω κατευθείαν, όπου και διαπιστώνω ότι τη συγκεκριμένη μέρα το υποκατάστημα έκλεισε (Βριλλήσια) και μεταφέρεται στον Γέρακα..!! Σάββατο πρωί 2/6 πηγαίνω σε Γερμανό και κάνω αίτηση στην COSMOTE, ενώ παράλληλα μου έρχεται νέο μήνυμα στο κινητό με νέο ραντεβού απο τη NOVA (4ο ραντεβού) για Δευτέρα 4/6. Δευτέρα εξουσιοδοτώ τη σύζυγο μου να πάει στην NOVA στην Πανεπιστημίου να κάνει αίτημα διακοπής, ενώ εγώ περιμένω απο περιέργεια πιο πολύ σπίτι να δω εαν θα έρθουν απο τη NOVA. Όπως φαντάζεστε, άφαντοι ΚΑΙ στο 4ο ραντεβού, με τον μαλ... να περιμένει πάλι εσώκλειστος σπίτι. Δευτέρα μεσημέρι ΝΕΟ μήνυμα στο κινητό απο τη NOVA, για ραντεβού την Τρίτη 5/6, όπου και εμφανίστηκε τελικά ο θεός της NOVA..!!!!! Μου χτυπάει το κουδούνι και του λέω πως έχω κάνει αίτηση διακοπής. Μου απαντάει πως είναι εκπρόθεσμη η αίτηση διακοπής που έχω κάνει (μου την είπε κιόλας, χαχαχα) και πως να του ανοίξω για να συνδέσει. Φυσικά και τον διαολόστειλα και την Πέμπτη 7/6 (5 μέρες αναμονή μόνο) με κλεισμένο ραντεβού 11-3, 4 ώρες δηλαδή και όχι όλη τη ημέρα ήρθε ο τεχνικός της COSMOTE και τελειώσαμε..!! Όσο για τη NOVA, εξέδωσε και λογαριασμό με τέλη σύνδεσης κλπ 119 ευρώ..!!! Φυσικά και θα πάρουν το γνωστό αντικείμενο του πόθου, εφόσων ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε η σύνδεση, και ποτέ δεν ήρθαν παρά μόνο όταν έκανα αίτηση ακύρωσης.... Ευτυχώς υπάρχουν και τα μηνύματα και όλα τα ντοκουμέντα, καθώς και το ονοματεπώνυμο της υπαλλήλου που συνομιλούσα όλον αυτόν τον καιρό και εαν δεν αποσύρουν τον λογαριασμό θα κινηθώ νομικά εναντίων τους...!!!
Λίγο πολύ έχουμε βρεθεί όλοι σε παρόμοια κατάσταση, είτε με κινητή τηλεφωνία ή ίντερνετ κλπ.@andre74 Σε επικοινωνία μου με τη NOVA, μου είπαν να μην πληρώσω τον λογαριασμό που έχει εκδοθεί (119) ευρώ, που δεν θα το πλήρωνα έτσι κι αλλιώς και ότι θα το αφαιρέσουν. Πάντως μέχρι στιγμής στο my account φαίνεται οφειλή απο μέρους μου. Την υπόθεση θα την κλείσουν, είτε με τον εύκολο δρόμο, είτε με τον δύσκολο.... Έπεσαν σε περίπτωση....
Σοβαρά τώρα?
Για 9 (χοντρικά) αγώνες (Ολυ, Παοκ, Αεκ) τον μήνα θα πληρώνουν 300 ευρώ?
Μην ξεχνάμε ότι δεν τους δίνει multiview..
Sent from my A0001 using Tapatalk
Σοβαρα τωρα;
Θελεις να στεναχωρεθουμε για τις καφετεριες που δινουν τον καφε με 500% - 600% κερδος;;;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.