Έχεις απόλυτο δίκιο. Στις τιμές των δορυφορικών πακέτων θα έβαζα δίπλα τη λέξη "ντροπή". Σου λένε, ή βάζεις συνδυαστικό ή πηγαίνεις ΟΤΕ. Ε, πολλοί κάνουν το δεύτερο...Εγώ μιλώ πάντως αποκλειστικά για τις τιμές του τηλεοπτικού πακέτου της εταιρίας και όχι για συνδυαστικό, άλλωστε όλες οι μειώσεις κόστους που πέτυχε η NOVA και ανέφερα πιο πάνω τις έχει κερδίσει από το τηλεοπτικό προϊόν και μόνο.
Άλλωστε και ο ΟΤΕ έχει άλλες τιμές στο τηλεοπτικό του πακέτο σχετικά με το αν είναι κάποιος πελάτης του ή όχι και στη τηλεφωνία, αλλά οι διαφορές είναι μικρές, αν λοιπόν κάποιος συγκρίνει τις τιμές των δύο εταιριών στο τηλεοπτικό πακέτο τους θα διαπιστώσει πως η NOVA έχει σχεδόν τριπλάσια τιμή από του ΟΤΕ.
Στη τελική υπάρχουν αρκετοί που έχουν μόνο NOVA και όχι συνδυαστικό πακέτο, αυτοί στο πηγάδι κατούρησαν, ή μήπως θεωρούνται πελάτες Β’ κατηγορίας για την εταιρία;
απο τη στιγμη που δεν τα πληρωνεις και η ποιοτητα εικονασ παρολο που ειναι διπλα ειναι πολυ καλη τι σε πειραζει και θεσ να φυγεις??? δεν το καταλαβαινω
το θεμα ειναι να καταρηθουν και να μπουν στη θεση τους εστω και sd νεα καναλια
Με τι το συγκρίνεις και το θεωρείς οικονομικό; Εγώ το θεωρώ απλά δελεαστικό όχι οικονομικό!ειναι αρκετα οικονομικα και παλι.
Εγώ μιλώ πάντως αποκλειστικά για τις τιμές του τηλεοπτικού πακέτου της εταιρίας και όχι για συνδυαστικό, άλλωστε όλες οι μειώσεις κόστους που πέτυχε η NOVA και ανέφερα πιο πάνω τις έχει κερδίσει από το τηλεοπτικό προϊόν και μόνο.
Άλλωστε και ο ΟΤΕ έχει άλλες τιμές στο τηλεοπτικό του πακέτο σχετικά με το αν είναι κάποιος πελάτης του ή όχι και στη τηλεφωνία, αλλά οι διαφορές είναι μικρές, αν λοιπόν κάποιος συγκρίνει τις τιμές των δύο εταιριών στο τηλεοπτικό πακέτο τους θα διαπιστώσει πως η NOVA έχει σχεδόν τριπλάσια τιμή από του ΟΤΕ.
Στη τελική υπάρχουν αρκετοί που έχουν μόνο NOVA και όχι συνδυαστικό πακέτο, αυτοί στο πηγάδι κατούρησαν, ή μήπως θεωρούνται πελάτες Β’ κατηγορίας για την εταιρία;
Καλημέρα σας,
Θα ήθελα να εκφράσω τη μέγιστη δυσαρέσκειά μου για τις υπηρεσίες της forthnet/nova. Θα επανέλθω με αναλυτικό review για να σας αποδείξω ακριβώς τις δόλιες μεθοδεύσεις που υιοθετεί η εταιρία έναντι των πελατών της, αναφορικά με τις χρεώσεις. Προς το παρόν θεωρώ χρέος μου να αποτρέψω (/σώσω) οποιονδήποτε πελάτη από το να συνδιαλλαγεί με την εν λόγω εταιρία, η οποία χρησιμοποιεί πρακτικές οι οποίες είναι και απαράδεκτες και πλήττουν την καλοπιστία που οφείλει να διέπει την πραγματοποίηση συναλλαγών μεταξύ πελάτου και εμπόρου.
Με εκτίμηση
.... Προς το παρόν θεωρώ χρέος μου να αποτρέψω (/σώσω) οποιονδήποτε πελάτη από το να συνδιαλλαγεί με την εν λόγω εταιρία....
Καλημέρα σας,
Θα ήθελα να εκφράσω τη μέγιστη δυσαρέσκειά μου για τις υπηρεσίες της forthnet/nova. Θα επανέλθω με αναλυτικό review για να σας αποδείξω ακριβώς τις δόλιες μεθοδεύσεις που υιοθετεί η εταιρία έναντι των πελατών της, αναφορικά με τις χρεώσεις. Προς το παρόν θεωρώ χρέος μου να αποτρέψω (/σώσω) οποιονδήποτε πελάτη από το να συνδιαλλαγεί με την εν λόγω εταιρία, η οποία χρησιμοποιεί πρακτικές οι οποίες είναι και απαράδεκτες και πλήττουν την καλοπιστία που οφείλει να διέπει την πραγματοποίηση συναλλαγών μεταξύ πελάτου και εμπόρου.
Με εκτίμηση
Έχεις απόλυτο δίκιο. Αν ειναι κατι συγκεκριμένο πρεπει να μας το πει όπως ακριβώς συνέβαινε για να προσέχουμε και εμείς.Οι γενικότητες δε βοηθούν
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.