Ημουν στην Νοβα για 27 μηνες. Το τελευταιο πακετο που ειχα εδινε: απεριοριστα σταθερα , 720' κινητα, 24 mps + cinema pack (παλιοτερα ειχα sports pack). Εδω και 1 χρονο είχα κάνει παγια εντολη για να εχω δωρεαν τα HD. Aκομα και πριν μια εβδομαδα η παγια εντολη δεν εκτελεστηκε ποτε. επι 6 μηνες, μου χρεωναν τα HD καναλια και δεν εκαναν καμια απολυτως πληρωμη. Μετα απο 10 τηλεφωνηματα, δεν μου χρεωναν τα HD αλλα συνεχιζαν να μην μπορω να πληρωσω μεσω της πιστωτικης μου (η καρτα δεν εχει προβλημα τη χρησιμοποιω συχνα). Εχοντας αηδιασει με το service της Nova παιρνω την αποφαση να αποχωρησω και να παω ΟΤΕ. Κανω αιτηση, και μετα απο 2 μερες με παιρνουν τηλ. Με ρωτανε γιατι φευγω και τους απανταω οτι εχουν το χειροτερο τμημα εξηπηρετησης πελατων που εχω μιλησει και οτι θελω δελεαστικο αθλητικο περιεχομενο οπου η Νοβα δεν εχει πια. Μου απαντανε οτι το συμβολαιο μου εχει ανανεωθει εως τον Ιαν του 15....Τους λεω οτι εχουν κανει λαθος και οτι το συμβολαιο μου εληξε 14 Μαιου. Μετα απο μια ωρα με ξαναπαιρνει αλλος και μου λεει τα ιδια και οτι εχει μια προσφορα. Του απανταω οτι το συμβολαιο μου ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.. Περνανε 2 ωρες και με παιρνει αλλος και μου λεει." Επιβεβαιωσα οτι το σμβολαιο σας ληγει τον Μαιο του 14 και εχω να σας κανω μια καταπληκτικη προσφορα. Σας προσφερουμε απεριοριστα σταθερα , 720' κινητα, 24 mps + cinema pack μονο 39.90....!! Αυτο δηλαδη που ηδη ειχα!! τους λεω οτι ειναι ασχετοι και πολλα αλλα και τους το κλεινω. Παιρνω καπακι Νοva κεντρικα, μιλαω με καποιον για το συμβολαιο μου ο οποιος μου λεει οτι τελικα το συμβολαιο μου ληγει τον ΙΟΥΝΙΟ και οτι δεν μπορει να αλλαξει στο συστημα οτι δεν ληγει τον Ιανουαριο του 15. Και τι μου προτεινει..? "Επειδη δεν μπορουμε να το αλλαξουμε στο συστημα μας , αν σας ερθει να πληρωσετε τελος μεχρι τον Ιανουαριο, παρτε μας τηλεφωνο..." Φυσικα βγηκα για αλλη μια φορα εκτος εαυτου, δεν μου επιτρεψανε να μιλησω με κανενα προισταμενο (οπως παντα). Τα συμπερασματα δικα σας...
Υ.Γ. Πηγα στον ΟΤΕ και εβαλα 24 ΝΕΤ, απεριοριστα σταθερα International και Full Pack. 6 μηνες δωρεαν OTE TV (21.90) & 6 μηνες κανονικά 21.90+29.90. Δωρεαν εξοπλισμος. Δια 12 μας κανει 40 ευρω.
Οι πρωτες εντυπωσεις απο τα HD ειναι αριστες. Καλυτερα απο πριν. Αυτη ειναι η αληθεια. Οπως λεει και η Νοβα....ολα τα αλλα ειναι παραμυθια.