Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Αν γινόταν το τελευταίο,οι συνδρομές Νόβατβ θα πεφταν στο μισό σε λίγο διαστημα

γιατι στην Cosmote πέσανε στο μισο; η ποιότητα εικόνας δεν ειναι η καλύτερη του cosmote go σε τηλεόραση αλλά ειναι μια λύση ανάγκης η οποία χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις.

Θα ήθελα να σε ενημερώσω πως πλέον και οι κάτοχοι nova τηλεόραση μπορούν και έχουν την υπηρεσία Nova on demand μέσω οποιουδήποτε παρόχου απλά συνδέοντας τον δέκτη σου στο ίντερνετ αφού πρώτα κάνεις αναβάθμιση και πραγματοποιήσεις μια επαναφορά εργοστασιακών παραμέτρων. Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν και μετά η χρέωση ανέρχεται σε 5ευρώ ανά μήνα χωρίς χρονική δέσμευση. Περισσότερα για το θέμα μπορείς να διαβάσεις εδώ:

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-t...rasi-kai-theleis-nova-on-demand-tora-to-exeis

Θα ήθελα να σε ενημερώσω πως πλέον και οι κάτοχοι nova τηλεόραση μπορούν και έχουν την υπηρεσία Nova on demand μέσω οποιουδήποτε παρόχου απλά συνδέοντας τον δέκτη σου στο ίντερνετ αφού πρώτα κάνεις αναβάθμιση και πραγματοποιήσεις μια επαναφορά εργοστασιακών παραμέτρων. Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν και μετά η χρέωση ανέρχεται σε 5ευρώ ανά μήνα χωρίς χρονική δέσμευση. Περισσότερα για το θέμα μπορείς να διαβάσεις εδώ:

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-t...rasi-kai-theleis-nova-on-demand-tora-to-exeis

Γραψε λάθος , αλλά λέω για το replay tv οτι ειναι δωρεαν σε cosmote απο οποιοδήποτε πάροχο.. Επίσης βλέπω και το On demand. Γιατι η nova το χρεώνει 5 ευρώ;
Ας ελπίσουμε μόνο να πάρει Premiere League..

Πάντως σε εμένα που πλέον έχω και τα 2 πακέτα, θέλω να σε ενημερώσω πως η υπηρεσία της ΝΟΒΑ μπορεί να είναι χρεώσιμη αλλά έχει να δείς αρκετούς τίτλους λόγω δικαιωμάτων. Στην υπηρεσία του ΟΤΕ που την έχω απο τότε που πρωτοβγήκε, πίστεψα πως θα φτιάξει και θα προστεθούν τίτλοι αλλά την ψιλοάφησαν τελικά. Όπως το βλέπει κανείς. Περισσότερο θα με ενοχλούσε να πληρώνω το 5ευρο στην υπηρεσία του ΟΤΕ παρά στη Νοβα. Γενικά πονάει ο ΟΤΕ στο θέμα ταινίες και έιναι και ένας λόγος που έχω μόνο τα αθλητικά και vdsl 30 και το φουλ τηλεόραση στην ΝΟΒΑ.

Πάντως σε εμένα που πλέον έχω και τα 2 πακέτα, θέλω να σε ενημερώσω πως η υπηρεσία της ΝΟΒΑ μπορεί να είναι χρεώσιμη αλλά έχει να δείς αρκετούς τίτλους λόγω δικαιωμάτων. Στην υπηρεσία του ΟΤΕ που την έχω απο τότε που πρωτοβγήκε, πίστεψα πως θα φτιάξει και θα προστεθούν τίτλοι αλλά την ψιλοάφησαν τελικά. Όπως το βλέπει κανείς. Περισσότερο θα με ενοχλούσε να πληρώνω το 5ευρο στην υπηρεσία του ΟΤΕ παρά στη Νοβα. Γενικά πονάει ο ΟΤΕ στο θέμα ταινίες και έιναι και ένας λόγος που έχω μόνο τα αθλητικά και vdsl 30 και το φουλ τηλεόραση στην ΝΟΒΑ.

Για τους ΗΔΗ συνδρομητές είναι γυφτιά να ζητάνε επιπλέον λεφτά για κάτι που θα έπρεπε να είχαν προσφέρει εδώ και χρόνια...
Από εμένα δε θα πάρουν ούτε cent...

Εμάς που δεν έχουμε κεραία θα μας δώσετε κυρία Νόβα? Γιατί πλέον δεν μπορούμε να βλέπουμε ούτε Alpha ούτε Star και πληρώνουμε 50 ευρώ το μήνα κιόλας ...
132177f9d3a10164084b8aedffb93af5.jpg

Λιγότερα κανάλια μεγαλύτερο Bitrate nova Sports και cinema

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά δεν έδειχναν και το σταρ σε καμιά σουπερ ουάου ποίοτητα. Μην πάμε και στο αλλό άκρο... :smash:

το θεμα ειναι οτι αφαιρεθηκαν 3 καναλια τωρα τελευταια και δεν εχει μπει τπτ

Το έχουν παραξηλώσει με τα κανάλια τελευταία και πάνε να το περάσουν στο ντούκου. Χίλιες φορές ΟΤΕ. Σήμερα κόψαν και το ΣΤΑΡ . Ώρα να πηγαίνουμε μια και το συμβόλαιο λήγει σύντομα...... Εγώ τη Νόβα τη θέλω για να βλέπω τα καθημερινά κανάλια. Τα αθλητικά δεν με ενδιαφέρουν. Αλλά και σ'αυτά απο το κακό στο χειρότερο..

Μετά και την αποχώρηση του Star από τη Nova, αναρωτιέμαι τι σημαίνει το παρακάτω κείμενο του νόμου 4563 (άρθρο 5, παράγραφος 4) για την τηλεοπτική κάλυψη των Λευκών Περιοχών που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 169Α/20-9-2018:

«Στην περίπτωση επιλογής από τους δικαιούχους του έργου της τεχνολογίας δορυφορικής ευρυεκπομπής ή της απόκτησης των υπηρεσιών της παραγράφου 2 του παρόντος, μέσω σταθερής ή κινητής ευρυζωνικής σύνδεσης στο διαδίκτυο, οι ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας που πληρούν τις εκάστοτε προϋποθέσεις νόμιμης λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένου του Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα «Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Ανώνυμη Εταιρία» (ΕΡΤ Α.Ε.), υποχρεούνται να προσφέρουν αζημίως τα προγράμματά τους στον πάροχο της επιλογής των δικαιούχων, ο οποίος υποχρεούται να τα μεταφέρει αζημίως μέσω του δικτύου του σε εκείνους».

Για όσα κανάλια υπάρχουν θέματα τριβών, θα μπορεί να τα εκπέμπει μόνο για τους συνδρομητές των λευκών περιοχών Freeview Nova...

Και γω στην ιδια αποψη με του satZapper καταληγω.ολα τα πανελλαδικα δημοσια κ ιδιωτικα συμπεριλαμβανομένων σταρ αλφα θα παρεχονται χωρις οικονομικα ανταλλαγματα απο καμμια πλευρα μονο για τις λευκες περιοχες κ τους δικαιουχους του προγραμματος .οι κλασικοί συνδρομητες της νοβα δεν θα βλεπουν σταρ κ αλφα.

Καλησπέρα και απο εμένα . Εγώ έκανα ένα τηλέφωνο για να δωτι θα μου απαντήσουν και αφού περίμενα 20 λεπτά ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ το τηλέφωνο και ζητώντας τους να με βοηθήσουν να λύσω το προβλημα θέασης στα ελεύθερα κανάλια με ένα DTT usb stick για τον 865 pvr η απάντηση ήταν αγοράστε το νέο μας δέκτη με προνομιακή τιμή 69 και θα λυθεί το προβλημα σας. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Για να βλέπεις οτι θέλεις πρέπει να πληρώνεις διάφορους δέκτες σκουπηδια σε τιμή που έχουμε βάλει εμείς και μετά απο λίγο καιρό θα σου πουλήσουμε ένα ακόμα σκουπηδι σε προνομιακή τιμή. Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ .

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Καλησπέρα και απο εμένα . Εγώ έκανα ένα τηλέφωνο για να δωτι θα μου απαντήσουν και αφού περίμενα 20 λεπτά ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ το τηλέφωνο και ζητώντας τους να με βοηθήσουν να λύσω το προβλημα θέασης στα ελεύθερα κανάλια με ένα DTT usb stick για τον 865 pvr η απάντηση ήταν αγοράστε το νέο μας δέκτη με προνομιακή τιμή 69 και θα λυθεί το προβλημα σας. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Για να βλέπεις οτι θέλεις πρέπει να πληρώνεις διάφορους δέκτες σκουπηδια σε τιμή που έχουμε βάλει εμείς και μετά απο λίγο καιρό θα σου πουλήσουμε ένα ακόμα σκουπηδι σε προνομιακή τιμή. Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ .
Γιατι αν αγορασεις τον νεο δεκτη , δεν πρεπει να βαλεις εγκατασταση για να βλεπεις τα επιγεια καναλια;;; Η εχω χασει επεισοδια;;;;

Λογικά κάτι θα βάλουν

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι θα βαλουν το NOVA CHRISTMAS......... !!!!!!

και ολοι μαζι θα φωναξουμε ΟΛΕ, ΟΛΕ,ΟΛΕ

βασικά η λογική ανακοίνωση θα ήταν ότι πλέον όλα τα ελληνικά κανάλια θα μεταδιδόταν σε HD!

έχε χάρη που έχω πρόβλημα στο Bandwidth αλλιώς θα είχα περάσει σε άλλη πλατφόρμα!

ήδη μετάνιωσα για την προσφορά 16 /μήνα της wind...

Βρε παιδιά δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το σούσουρο με το Star, πριν με τον Alpha, αλλά και εν γένει με τα επίγεια ψηφιακά στη Nova.
Το θέμα των λευκών περιοχών το είχα θίξει εδώ (λίγο καουμπόικα) και αποτελεί όντως πρόβλημα, μπράβο στον paksat που το επανέφερε και βρήκε και το άκρως διαφωτιστικό ΦΕΚ.
Καιρό τώρα διαβάζω σχόλια του τύπου η εικόνα του Star HD είναι πολύ καλή, κρίμα που η Nova δείχνει τις SD εκδόσεις, πότε επιτέλους θα μπουν τα HD.
Από την άλλη στα νήματα 'Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote' & 'Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ' αναφέρουν ότι σχεδόν όλος ο νέος αναμεταδότης που περιμένουν θα αναλωθεί από τις HD και SD εκδόσεις των εθνικών πανελλαδικών καναλιών.
Τι ακριβώς θέλουμε;
Ένα μεγάλο κομμάτι ενός αναμεταδότη να φαγωθεί από από τα εθνικά κανάλια; Γιατί κάποτε θα έρθει η ώρα για να μπουν τα HD. Να νοικιάσει και άλλον αναμεταδότη η Nova και να αυξήσει τις χρεώσεις; Να μείνει με αυτούς που έχει και να υποβαθμίσει το bitrate των υπαρχόντων καναλιών της, όχι των επίγειων αλλά των αμιγώς δορυφορικών, που είναι νομίζω ο λόγος ο κυριότερος λόγος που βάζουμε δορυφορική τηλεόραση;
Αν δείτε την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη από ύψωμα (δεν φαντάζομαι και οι άλλες πόλεις να διαφέρουν) θα δείτε το δάσος των κεραιών. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο χαμηλό ποσοστό σπιτιών δεν έχει κεραία. Άσε δε που έχουμε στα παλιά οικήματα έναν ιστό ανά διαμέρισμα με UHF αλλά και VHF κεραία. Ας τις χρησιμοποιήσουμε.
Τόσο πολύ τεμπελιά να χρησιμοποιήσουμε εκτός του on/off και για άλλη δουλειά τη τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης; Και μην μου πείτε 'γεμίσαμε τηλεχειριστήρια', αυτό της TV το έχουμε πάντα πρόχειρο.