Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Βρε παιδιά δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το σούσουρο με το Star, πριν με τον Alpha, αλλά και εν γένει με τα επίγεια ψηφιακά στη Nova.
Το θέμα των λευκών περιοχών το είχα θίξει εδώ (λίγο καουμπόικα) και αποτελεί όντως πρόβλημα, μπράβο στον paksat που το επανέφερε και βρήκε και το άκρως διαφωτιστικό ΦΕΚ.
Καιρό τώρα διαβάζω σχόλια του τύπου η εικόνα του Star HD είναι πολύ καλή, κρίμα που η Nova δείχνει τις SD εκδόσεις, πότε επιτέλους θα μπουν τα HD.
Από την άλλη στα νήματα 'Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote' & 'Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ' αναφέρουν ότι σχεδόν όλος ο νέος αναμεταδότης που περιμένουν θα αναλωθεί από τις HD και SD εκδόσεις των εθνικών πανελλαδικών καναλιών.
Τι ακριβώς θέλουμε;
Ένα μεγάλο κομμάτι ενός αναμεταδότη να φαγωθεί από από τα εθνικά κανάλια; Γιατί κάποτε θα έρθει η ώρα για να μπουν τα HD. Να νοικιάσει και άλλον αναμεταδότη η Nova και να αυξήσει τις χρεώσεις; Να μείνει με αυτούς που έχει και να υποβαθμίσει το bitrate των υπαρχόντων καναλιών της, όχι των επίγειων αλλά των αμιγώς δορυφορικών, που είναι νομίζω ο λόγος ο κυριότερος λόγος που βάζουμε δορυφορική τηλεόραση;
Αν δείτε την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη από ύψωμα (δεν φαντάζομαι και οι άλλες πόλεις να διαφέρουν) θα δείτε το δάσος των κεραιών. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο χαμηλό ποσοστό σπιτιών δεν έχει κεραία. Άσε δε που έχουμε στα παλιά οικήματα έναν ιστό ανά διαμέρισμα με UHF αλλά και VHF κεραία. Ας τις χρησιμοποιήσουμε.
Τόσο πολύ τεμπελιά να χρησιμοποιήσουμε εκτός του on/off και για άλλη δουλειά τη τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης; Και μην μου πείτε 'γεμίσαμε τηλεχειριστήρια', αυτό της TV το έχουμε πάντα πρόχειρο.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν το σούσουρο από τη στιγμή που είναι υπαρκτό και που τίθεται ως παράπονο από πολύ κόσμο. Δεν μπαίνει από βίτσιο κόσμος να παραπονεθεί, ειδικά κόσμος που δεν είναι ιδιαίτερα παρών στο φόρουμ άρα μάλλον τον επηρρεάζει. Θα έπρεπε να αρκεί για να διαπιστώσουμε ότι ειναι μια κίνηση που δημιουργεί πρόβλημα σε αρκετούς και που θα γυρίσει μπούμερανγκ. Ο πολύς κόσμος δε θα μπει στον κόπο να σκεφτεί περί bandwith και δεν μπορεί να σταθεί καλά καλά κιόλας αυτό το επιχείρημα και εξηγούμαι: α) Πόσα κανάλια έχουν φύγει ήδη; β) Πρόσφατα το MEGA έγινε παρελθόν. Όλες αυτές οι αφαιρέσεις μαζί φτάνανε και περισσεύανε για να μείνει το 2ο ισως πιο δημοφιλές δημόσιο ελληνικό κανάλι αυτή στιγμή, άρα θέμα bandwith δε μπορεί να υφίσταται. Και να υπηρχε τέτοιο υπάρχει πολλή περισσότερη σαβούρα που έχει σειρά πρώτα.

Επίσης, μην ξεχνάμε ότι ο ανταγωνισμός συνεχίζει να προσφέρει όλα τα κανάλια κανονικά επομένως το πρόβλημα αυτομάτως πάει να είναι θέμα των σταθμών αλλά εκλαμβάνεται (και είναι) θέμα καθαρά ανικανότητας της Nova να τα διατηρήσει χωρίς βέβαια να κάνει κάποια τροποποίηση τιμών, αυτό είναι λογικό να εξαγριώνει τον κόσμο.

Και ναι, όσο πολλοί από μας ούτε καν γυρνάνε για ζάπινγκ σε δημόσια κανάλια άλλο τόσο κάποιοι τα παρακολουθούν κάθε μέρα και με δύο από τα τέσσερα έξω έχουν θέμα. Είναι η πλειοψηφεία; όχι. Θα χάσει συνδρομητές η Nova με αυτήν την κίνηση; Σίγουρα. Μόνο και μόνο τους συνδρομητες του εξωτερικού που την έχουν σαν οικογενειακό πακέτο να υπολογίσεις είναι ένας σημαντικός (ειδικά σε τέτοια πτωτική περίοδο) αριθμός που θα της στοιχίσει. Προσωπικά αναφέρω μόνο πως όταν έβαλα και Νόβα (είχα ήδη ΟΤΕ) και ανεφερα στη γυναίκα μου το ενδεχόμενο να αφαιρεσω μελλοντικα τον ΟΤΕ μου ειχε πει: Η Νοβα δε δειχνει ALPHA και επισης δεν εχει κανάλια για μικρά παιδιά (κάτω των 5-6) (όπως τα Baby TV και Disney Junior που εχει ο ΟΤΕ ) οπότε μην διανοηθείς. Τώρα που κόβει και το STAR καταλαβαίνεις ότι αν κάποια στιγμή δεν ειμαι σε θεση ή απλά αποφασισω να μην διατηρησω και τις δυο πλατφόρμες η Νοβα ειναι αυτή που έχει ήδη εισιτήριο αποχώρησης χωρίς επιστροφή.

προσοχή Όση βάλετε να δοκιμάσετε το 1 μήνα δωρεάν το on demand χωρίς tripleplay το προ-χρεωνει από τον πρώτο μήνα ........ άρα όσοι δεν το θέλουν να πάρουν να το ακυρώσουν.

Τελευταία έχω ψιλοαπογοητευτεί με τα novacinema. Παίζει τα ίδια και τα ίδια κατά την διάρκεια της εβδομάδας σε διάφορες ζώνες. Ναι οκ έχει αποκλειστικότητες με fox-sony-warner αλλά δεν παίζει και τίποτα δυνατό από blockbuster. Και επειδή είμαι κολλημένος με σειρές, το novacinema4 είναι απαράδεκτο σε σχέση με το αντίστοιχο της cosmote, διότι παίζει 5-6 σειρές και τα δείχνει ξανά και ξανά μες στην εβδομάδα και που και που πετάνε και καμιά ταινία στα ενδιάμεσα. Επίσης η ζώνη με τις ταινίες τρόμου που με ενδιαφέρει αρκετά, είναι επιεικώς απαράδεκτη που παίζει τις ίδιες και τις ίδιες ταινίες. Το δε nova on demand ναι έχει μπόλικες ταινίες αλλά είναι αυτές που παίζει ξανά και ξανά στα κανάλια.
Έχω το nova3play cinema που ναι είναι value for money, αλλά νιώθω ότι τα novacinema (όσο τέλεια ποιότητα εικόνας κι αν έχουν) δεν με καλύπτουν σιγά σιγά και όσο σκέφτομαι ότι το αντίστοιχο πακέτο της cosmote προσφέρει 4 κανάλια με ξένες ταινίες (cosmote cinema 1-2, village, tcm), 1 κανάλι με αποκλειστικά ελληνικές ταινίες, 1 24ωρο κανάλι μόνο με ξένες σειρές και 1 με εναλλακτικό περιεχόμενο (sundance) που όσο να 'ναι σου προσφέρουν περισσότερες επιλογές. Τώρα σε ένα μήνα λήγει η 24μηνη δέσμευση και το σκέφτομαι να το κόψω το cinema pack, αλλά δεν θα θελα να αφήσω το 2play της nova το οποίο με καλύπτει. Εσείς τι μου προτείνετε; Θα ήθελα να ακούσω απόψεις σας γενικά.

Φίλε αν βλέπεις ότι δεν σε καλύπτει και ότι δεν είσαι ικανοποιημένος να το κόψεις. Εγώ την ποιότητα εικόνας και τον ήχο στα NovaCinema μετά από 3 χρόνια αποχής από την πλατφόρμα νομίζω ότι δύσκολα θα τα αποχωριστώ ξανά. Αν όμως το περιεχόμενο του ΟΤΕ σου φαίνεται πιο πλούσιο για τα γούστα σου κάνε την αλλαγή. Απλά μην περιμένεις να πάρεις triple play full στα 43 από τον ΟΤΕ όπως το δίνει τώρα η Νόβα. Τα ζυγίζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και αποφασίζεις.

Εγώ έχω VDSL 50 Cyta στα 24 ευρώ , το full pack Nova στα 25 ευρώ και το full της Κοσμοτε στα 22. Σύνολο για τηλεφωνία και 2 φουλ πακέτα 69. Ο ΟΤΕ λήγει αυτόν τον μήνα και μάλλον θα τον ανανεώσω με 15 ευρώ για το πακέτο sports λόγω πρεμιέρ όποτε θα πέσω στα 62.

Τελευταία έχω ψιλοαπογοητευτεί με τα novacinema. Παίζει τα ίδια και τα ίδια κατά την διάρκεια της εβδομάδας σε διάφορες ζώνες. Ναι οκ έχει αποκλειστικότητες με fox-sony-warner αλλά δεν παίζει και τίποτα δυνατό από blockbuster. Και επειδή είμαι κολλημένος με σειρές, το novacinema4 είναι απαράδεκτο σε σχέση με το αντίστοιχο της cosmote, διότι παίζει 5-6 σειρές και τα δείχνει ξανά και ξανά μες στην εβδομάδα και που και που πετάνε και καμιά ταινία στα ενδιάμεσα. Επίσης η ζώνη με τις ταινίες τρόμου που με ενδιαφέρει αρκετά, είναι επιεικώς απαράδεκτη που παίζει τις ίδιες και τις ίδιες ταινίες. Το δε nova on demand ναι έχει μπόλικες ταινίες αλλά είναι αυτές που παίζει ξανά και ξανά στα κανάλια.
Έχω το nova3play cinema που ναι είναι value for money, αλλά νιώθω ότι τα novacinema (όσο τέλεια ποιότητα εικόνας κι αν έχουν) δεν με καλύπτουν σιγά σιγά και όσο σκέφτομαι ότι το αντίστοιχο πακέτο της cosmote προσφέρει 4 κανάλια με ξένες ταινίες (cosmote cinema 1-2, village, tcm), 1 κανάλι με αποκλειστικά ελληνικές ταινίες, 1 24ωρο κανάλι μόνο με ξένες σειρές και 1 με εναλλακτικό περιεχόμενο (sundance) που όσο να 'ναι σου προσφέρουν περισσότερες επιλογές. Τώρα σε ένα μήνα λήγει η 24μηνη δέσμευση και το σκέφτομαι να το κόψω το cinema pack, αλλά δεν θα θελα να αφήσω το 2play της nova το οποίο με καλύπτει. Εσείς τι μου προτείνετε; Θα ήθελα να ακούσω απόψεις σας γενικά.

Μία λέξη μόνο:

NETFLIX

Πρόκειται για επανάσταση χωρίς υπερβολή. Ειδικά για κάποιον όπως εσύ που είναι κολλημένος με σειρές πας χωρίς δεύτερη σκέψη (εκτός και το έχεις δοκιμάσει και για κάποιον λόγο που δυσκολεύομαι να σκεφτώ δε σου έκανε κλικ). Έχει αδιανόητα υπερβολικό και ποιοτικό περιεχόμενο σε βαθμό που όσο χρόνο και αν έχεις, ποτέ δε θα προλαβαίνεις να βλέπεις αυτά που θέλεις γιατί πολύ απλά είναι τόσα πολλά και κάθε μέρα ανακαλύπτεις και καινούρια. Για να μην αναφερθώ καν στην ποιότητα. Τι NovaCinema και OteCinema HD κάνουμε πλάκα τώρα; Μόλις δεις το πρώτο Ultra HD 4K (εφ'όσον έχεις 4Κ τηλεόραση) θα δακρύσεις από χαρά. Αλλά και αν δεν εχεις, μολις δεις 4Κ μια φορα αλλού θα πας για αναβάθμιση, true story που εχει συμβει σε 3 γνωστούς και σε χιλιάδες άλλους σε όλο τον κόσμο. Αλλά ακόμα και τα απλά HD του είναι ανώτερα από τα προαναφερθέντα κανάλια.

Όσο για την θεματική ποικιλία των διαθέσιμων σειρών εκεί είναι που παύει οποιαδήποτε σύγκριση. Ο,τι μα ό,τι αντικείμενο/είδος και να σου αρέσει θα βρεις τουλάχιστον 5-10 αξιόλογους τίτλους για αρχή, χάνεις τη μπάλα ειλικρινά.

Δεν αναφέρομαι καν στην ευκολία χρήσης και στο ότι είναι μια εντελώς νέα εμπειρία θέασης: σταματάς όποτε θες, συνεχίζεις όποτε θες ό,τι έχεις αφήσει από εκει ακριβώς που το άφησες σε οποιαδήποτε συσκευή και αν έβλεπες πριν, ανακαλυπτεις πανεύκολα νεο περιεχομενο που σε ενδιαφέρει από το έξυπνο συστημα προτάσεων, γενικά κάνει τα "στατικα" κινηματογραφικά κανάλια Nova και OTE να μοιάζουν λύσεις της προηγούμενης 20ετίας με τραγικά ελάχιστο περιεχόμενο (αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για μερικές χιλιάδες διαθέσιμες σειρές και ταινίες αυτή τη στιγμή...)

Πάρε τον πρώτο δωρεάν μήνα, βρες και κάποιο φίλο ή φίλους να μοιράζεστε τη συνδρομή των 14 ευρώ (πας για το φουλ πακ) στα 2 ή στα 3 (επιτρέπονται μεχρι 4 διαφορετικοι χρηστες ανα σύνδεση - δεν υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός) και έχεις λύσει το πρόβλημα σου με 5 ευρώ το μήνα, δε θα ξαναβάλεις κάτι άλλο στην τηλεόραση πέρα από κάποια blockbuster.

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Τελευταία έχω ψιλοαπογοητευτεί με τα novacinema. Παίζει τα ίδια και τα ίδια κατά την διάρκεια της εβδομάδας σε διάφορες ζώνες.
Ποιες διαφορες ζωνες? Εχεις δει μετα τις 12 το βραδυ που βαζει ιδιες ταινιες μερα παρα μερα?
Μαρεσει που κραζαμε τον οτε οτι βαζει τα ιδια και τα ιδια.
Και το θεμα ειναι οτι εχει ταινιες να βαλει αλλα κανουν κακο προγραμματισμο.

Υπάρχει και αξιόλογο παιδικό περιεχόμενο στο Netflix , μην το ξεχνάμε.

προσοχή Όση βάλετε να δοκιμάσετε το 1 μήνα δωρεάν το on demand χωρίς tripleplay το προ-χρεωνει από τον πρώτο μήνα ........ άρα όσοι δεν το θέλουν να πάρουν να το ακυρώσουν.

έχεις δίκιο φίλε μου....τώρα το βλέπω στον λογαριασμό μου "Πρόσθετες τεχνικές δυνατότητες (Nova on Demand) (TBC) 26/11/18-31/12/18 4,28ευρώ".
Δηλαδή με χρεώνει τον επόμενο μήνα άσχετα τι θα αποφασίσω τελικά....νομίζω ότι ο Νοέμβριος είναι δωρεάν/δοκιμαστικά και απο Δεκέμβριο θα ισχύει κανονικά η χρέωση.
Δύο ερωτήσεις
1) πρέπει να δηλώσω κάπου ότι δεν επιθυμώ να συνεχιστεί η υπηρεσία που ξεκίνησε απο μόνη της; (δεν ζήτησα ποτέ να γίνει έναρξη της υπηρεσίας)
2) αν δηλώσω ότι δεν επιθυμώ την συνέχιση της υπηρεσίας το ποσό που προπληρώνω (4,28ευρώ) θα αφαιρεθεί απο τον επόμενο λογαριασμό;

Σχετικά με τη ζώνη τρόμου κάθε Παρασκευή στο 3ο κανάλι έχουν από τον Σεπτέμβριο να ανακοινώσουν στο site τους τις ταινίες που βάζουν, διότι πολύ απλά είναι ξανά οι ίδιες... εντελώς βαρετά.Να είναι καλά το star και το open με τις ταινίες τους.

Μόλις το πρόσεξα. Δεν είχαν πει (το έγραφαν μάλιστα) πως είναι δωρεάν τον πρώτο μήνα? Δηλαδή τι να πω, είχα σκοπό να κάνω ερώτηση για το λόγο της αύξησης και όσο και καλοπροαίρετος να είναι κάποιος με αυτούς στο τέλος δε θε την παλέψει.
Μάλιστα είχα σκοπό να κρατήσω την υπηρεσία και τον άλλο μήνα αλλά με τέτοια τερτίπια βρόμικα δεν παίζει.
Θα πάρουν ένα τάλιρο, αλλά αν το έπαιρναν τίμια θα έδινα περισσότερα!

Μόλις το πρόσεξα. Δεν είχαν πει (το έγραφαν μάλιστα) πως είναι δωρεάν τον πρώτο μήνα? Δηλαδή τι να πω, είχα σκοπό να κάνω ερώτηση για το λόγο της αύξησης και όσο και καλοπροαίρετος να είναι κάποιος με αυτούς στο τέλος δε θε την παλέψει.
Μάλιστα είχα σκοπό να κρατήσω την υπηρεσία και τον άλλο μήνα αλλά με τέτοια τερτίπια βρόμικα δεν παίζει.
Θα πάρουν ένα τάλιρο, αλλά αν το έπαιρναν τίμια θα έδινα περισσότερα!

Το ίδιο ακριβώς έπαθα και εγω.....
Πήγα σε ένα κατάστημα της nova και μου είπαν ότι θα πρέπει να πληρώσω τον λογαριασμό αυτόν και ο επόμενος που θα έρθει θα μου αφαιρέθει το ποσο των 5,00 αν δεν κάνω καμιά ενέργεια να το ενεργοποιησω μέσου του account.
Αυτοί στην nova ειναι απαράδεκτοι.....

θελει να καλυψει την χασουρα απο το Αγγλικο πρωταθλημα.......:damnyou:

Το ίδιο ακριβώς έπαθα και εγω.....
Πήγα σε ένα κατάστημα της nova και μου είπαν ότι θα πρέπει να πληρώσω τον λογαριασμό αυτόν και ο επόμενος που θα έρθει θα μου αφαιρέθει το ποσο των 5,00 αν δεν κάνω καμιά ενέργεια να το ενεργοποιησω μέσου του account.
Αυτοί στην nova ειναι απαράδεκτοι.....
Τραγικοί εγώ το έκοψα τηλεφωνικά κ ζητησα να μην έχω κανένα on demand , ούτε δωρεαν ούτε τπτ. μας κοροϊδεύουν με τέτοιες ενέργειες.

15 ημερες τωρα , χωρις ιντερνετ στο κεντρο της αθηνας!!!!!!!!!!!
Η απαντηση τους ειναι " εχουν δρομολογηθει οι απαιτουμενες ενεργειες" !!!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!!!!!

μετα το φιασκο της premier του motorsports του star κλπ

τα discovery επρεπε να ειχαν μπει ηδη

Μία λέξη μόνο:

NETFLIX

Πρόκειται για επανάσταση χωρίς υπερβολή. Ειδικά για κάποιον όπως εσύ που είναι κολλημένος με σειρές πας χωρίς δεύτερη σκέψη (εκτός και το έχεις δοκιμάσει και για κάποιον λόγο που δυσκολεύομαι να σκεφτώ δε σου έκανε κλικ). Έχει αδιανόητα υπερβολικό και ποιοτικό περιεχόμενο σε βαθμό που όσο χρόνο και αν έχεις, ποτέ δε θα προλαβαίνεις να βλέπεις αυτά που θέλεις γιατί πολύ απλά είναι τόσα πολλά και κάθε μέρα ανακαλύπτεις και καινούρια. Για να μην αναφερθώ καν στην ποιότητα. Τι NovaCinema και OteCinema HD κάνουμε πλάκα τώρα; Μόλις δεις το πρώτο Ultra HD 4K (εφ'όσον έχεις 4Κ τηλεόραση) θα δακρύσεις από χαρά. Αλλά και αν δεν εχεις, μολις δεις 4Κ μια φορα αλλού θα πας για αναβάθμιση, true story που εχει συμβει σε 3 γνωστούς και σε χιλιάδες άλλους σε όλο τον κόσμο. Αλλά ακόμα και τα απλά HD του είναι ανώτερα από τα προαναφερθέντα κανάλια.

Όσο για την θεματική ποικιλία των διαθέσιμων σειρών εκεί είναι που παύει οποιαδήποτε σύγκριση. Ο,τι μα ό,τι αντικείμενο/είδος και να σου αρέσει θα βρεις τουλάχιστον 5-10 αξιόλογους τίτλους για αρχή, χάνεις τη μπάλα ειλικρινά.

Δεν αναφέρομαι καν στην ευκολία χρήσης και στο ότι είναι μια εντελώς νέα εμπειρία θέασης: σταματάς όποτε θες, συνεχίζεις όποτε θες ό,τι έχεις αφήσει από εκει ακριβώς που το άφησες σε οποιαδήποτε συσκευή και αν έβλεπες πριν, ανακαλυπτεις πανεύκολα νεο περιεχομενο που σε ενδιαφέρει από το έξυπνο συστημα προτάσεων, γενικά κάνει τα "στατικα" κινηματογραφικά κανάλια Nova και OTE να μοιάζουν λύσεις της προηγούμενης 20ετίας με τραγικά ελάχιστο περιεχόμενο (αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για μερικές χιλιάδες διαθέσιμες σειρές και ταινίες αυτή τη στιγμή...)

Πάρε τον πρώτο δωρεάν μήνα, βρες και κάποιο φίλο ή φίλους να μοιράζεστε τη συνδρομή των 14 ευρώ (πας για το φουλ πακ) στα 2 ή στα 3 (επιτρέπονται μεχρι 4 διαφορετικοι χρηστες ανα σύνδεση - δεν υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός) και έχεις λύσει το πρόβλημα σου με 5 ευρώ το μήνα, δε θα ξαναβάλεις κάτι άλλο στην τηλεόραση πέρα από κάποια blockbuster.
Συμφωνώ απόλυτα σε ότι λες, αλλά με μια μικρή ενστασούλα. Έχει τόσες πολλές σειρές και συνέχεια μπαίνουν καινούργιες μόνο που οι περισσότερες ολοκληρώνουν τον πρώτο κύκλο και μετά τίποτα. Στην αναμονή και αν. Και στο λέω γιατί έχω το Netflix σχεδόν από την αρχή της παρουσίας του στην Ελλάδα!! Είναι όμως φοβερό κόλλημα το άτιμο!!

Μα δεν είναι καθόλου κακό να ολοκληρώνουν σε ένα γύρω... Το αντίθετο θα ελεγα

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα και από εμένα. Θα ήθελα να παραθέσω και εγώ την άποψη – παράπονο μου μιας και εδώ είναι το κυτίο παραπόνων. Λοιπόν είμαι συνδρομητής στην συγκεκριμένη εταιρεία από τον καιρό που ήταν με το όνομα filmnet. Κατά διαστήματα, λήγοντας τα συμβόλαια, είτε με την «απειλή» της αποχώρησης είτε με κάποια καλή προσφορά που έτρεχε εκείνο το διάστημα , αποδεχόμουν την προσφορά και συνέχιζα να είμαι συνδρομητής. Πριν από δύο εβδομάδες λοιπόν, ενώ έχει λήξει εδώ και καιρό το συμβόλαιο μου και χρεώθηκα extra το ποσό των 10 για το multiview (το πακέτο που είχα ήταν 43 triple play – nova full pack), δέχτηκα ένα τηλεφώνημα για προσφορά από συνεργάτες της nova (τηλ.218218****) για το ίδιο πακέτο που έχω, δηλαδή triple play – nova full pack – 24 ιντερνετ απεριόριστα σε κινητά και σταθερά και το multiview δωρεάν για δύο χρόνια με δέσμευση 24 μήνες. Έτσι στην ουσία θα είχα συνδρομή 43 τα πάντα για δύο χρόνια. Αποδέχτηκα την πρόταση αφού κάναμε την εγγραφή τηλεφωνικώς και περίμενα την ενεργοποίηση του νέου συμβολαίου. Μετά από μία εβδομάδα αναμονής άρχισα να παίρνω τηλέφωνα να μάθω γιατί δεν ενεργοποιείτε το συμβόλαιο που είχαμε συμφωνήσει και είχε γίνει εγγραφή τηλεφωνικώς. Η απάντηση λοιπόν της εταιρείας αλλά και της nova ήταν ότι δεν έτρεχε το συγκεκριμένο πρόγραμμα και ότι ήταν λάθος της εταιρείας που μου το πρότεινε. Και ρωτώ εγώ. Εάν είχα συμφωνήσει ένα συμβόλαιο τηλεφωνικώς με την nova και μετά από μία εβδομάδα τους έλεγα ότι δεν είχα καταλάβει σωστά την προσφορά για το πρόγραμμα και θέλω να διακόψω γιατί δεν με συμφέρει οικονομικά, θα μου το αλλάζανε η θα μου λέγανε ότι, ξέρεις κάτι φίλε έχεις αποδεχτεί το συμβόλαιο και δεν γίνετε τώρα να κάνεις τίποτα. Αυτά ήθελα να αναφέρω και θεωρώ ότι είναι μία λάθος κίνηση από μεριάς εταιρείας και με αυτόν τον τρόπο έκανα αίτηση για να μεταφέρω τον λογαριασμό τηλεφώνου σε άλλη. Λυπάμαι αν σας κούρασα. Καλό βράδυ.

mclisme καλησπέρα φύλε για το NETFLIX εχεις το δικαιωμα εγραφης σειρων ταινιων κ.λ.π ....συγνωμη για την εκτος τοπικ ερωωτηση