Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Αν περιμένετε από την νόβα να δώσει τις ταχύτητες που πρέπει,μάλλον πρώτα θα παγώσει η κόλαση και μετά βλέπουμε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν περιμένετε από την νόβα να δώσει τις ταχύτητες που πρέπει,μάλλον πρώτα θα παγώσει η κόλαση και μετά βλέπουμε.

Μια χαρά τις δίνει...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια χαρά τις δίνει...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή με 1300 μέτρα από dslam και κλείδωμα στα 10000 εσύ το βλέπεις μια χαρά. Γιατί εγώ το βλέπω ότι έπρεπε τουλάχιστον 17000 όπως κλείδωνα κάποτε με την νόβα.

Δεν μου δόθηκε καμία από τις "προτεινόμενες λύσεις με τις καλύτερες τιμές" .
Πόσες φορές να το γράψω πια;

Δηλαδή με 1300 μέτρα από dslam και κλείδωμα στα 10000 εσύ το βλέπεις μια χαρά. Γιατί εγώ το βλέπω ότι έπρεπε τουλάχιστον 17000 όπως κλείδωνα κάποτε με την νόβα.

Δεν μιλώ για την συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά για την δικιά μου εμπειρία...

Όσο αυξάνονται οι συνδέσεις vdsl θα χειροτερεύουν οι επιδοσεις των adsl της περιοχης

Δεν μιλώ για την συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά για την δικιά μου εμπειρία...
Δεκτό.
Εγω μιλώ για την δική μου και ότι ο ένας τεχνικός μου έλεγε ότι πράγματι συντονίζω χαμηλά και ο άλλος ότι είμαι μια χαρά. Στο ίδιο τηλεφώνημα την ίδια μέρα.
Τα ίδια και σε δυο τρεις άλλες περιπτώσεις που ξέρω φιλικών προσώπων σε διαφορετικές περιοχές.
Άστα να πάνε.

Όσο αυξάνονται οι συνδέσεις vdsl θα χειροτερεύουν οι επιδοσεις των adsl της περιοχης
Στην δική μου περιοχή δεν υπάρχει VDSL. Και μην νομίζεις οτι μένω σε σπήλαιο. Για νότια προάστια μιλάμε.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το πρόβλημα του/της φίλου/φίλης προκαλείται λόγω μικρού συγχρονισμού στο ίντερνετ. Ακόμα και να καταφέρεις να σπάσεις το συμβόλαιο αζημίως θα έχεις το ίδιο πρόβλημα σε κάθε υπηρεσία των παρόχων. Πέρα από το ηθικό του πράγματος τι άλλο περιμένεις;

το δικό παράπονο είναι ότι έβαλα ΝΟΒΑ tv φουλ πακέτο αλλα μεγάλη απογοητέυση .πολυ φτωχό πιστεύω το περιεχόμενο και πολυ λίγα τα κανάλια . λόγο προσφοράς βγαινει στο 20 και κατι η TV αλλα δεν έιναι και για παραπάνω . θα μπορούσε να έχει TLC και να προσθέσει και άλλα απο discovery κανάλια . αν και κάποιος άλλος συμφωνεί μαζί μου και αν θέλει μπορούμε να στείλουμε σαν ποράπονο με email .

Έχεις δίκιο, ομοίως κι εγώ απογοητεύτηκα.
ΤLC και Discovery Investigation θα ήταν καλή ιδέα να τα βάλει.

Γιατί τότε δεν στέλνετε ένα mail σε αυτούς μήπως και τα βάλουν; Έχω απορία. Δεν ξέρατε τι κανάλια έχει η nova πριν υπογράψετε;

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Γιατί τότε δεν στέλνετε ένα mail σε αυτούς μήπως και τα βάλουν; Έχω απορία. Δεν ξέρατε τι κανάλια έχει η nova πριν υπογράψετε;
Είναι κακό να πεις το παράπονο σου έστω και αν διάβασα τι υπογραψα;επειδή υπογραψα δεν μπορώ να πω την γνώμη μου αν είμαι ευχαριστημένος ;για αυτό τον λόγο δεν υπάρχει το συγκεκριμένο νήμα;

Ταχύτητα δεν έχω πληρώνω 24αρι κ κολαει στα on demand,ελληνικά κανάλια κόβονται κ εδώ δε πιάνει ούτε η απλή κεραία, τους λες ν αλλάξουν κουτί (παλιος συνδρομητής) σε λέει βάλε εξωτερικό σκληρό (έξτρα έξοδο δλδ)...με λίγα λόγια πάμε σε διακοπή. Κρίμα ν μν σεβοντε το κόσμο. Ελπίζω κοσμοτε ν είναι καλυτερα

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

το δικό παράπονο είναι ότι έβαλα ΝΟΒΑ tv φουλ πακέτο αλλα μεγάλη απογοητέυση .πολυ φτωχό πιστεύω το περιεχόμενο και πολυ λίγα τα κανάλια . λόγο προσφοράς βγαινει στο 20 και κατι η TV αλλα δεν έιναι και για παραπάνω . θα μπορούσε να έχει TLC και να προσθέσει και άλλα απο discovery κανάλια . αν και κάποιος άλλος συμφωνεί μαζί μου και αν θέλει μπορούμε να στείλουμε σαν ποράπονο με email .

Συμφωνώ μαζί σου αρχικά έβαλα το βασικό πακέτο, και μετά από ένα μήνα το full χωρίς αθλητικά αλλά με 4 κανάλια cinema και το On demand, τελικά το διέκοψα πριν μία εβδομάδα και γύρισα στο βασικό απλά πληρώνοντας ένα πέναλτι στα 20 , γενικά το περιεχόμενο ΚΥΡΙΩΣ ντοκιμαντέρ που με ενδιαφέρουν αλλά και ταινίες είναι απαράδεκτο για τα λευτά που ζητάει ελάχιστη ποικιλία ταινίες β διαλογής που θα παίξουν σε άπειρες επαναλήψεις π.χ. το red sparrow πρέπει να το έδειξε και 5 φορές μέσα σε ένα μήνα, στο on demand, έχει στις νέες ταινίες τίτλους 10ετίας και άλλα τραγελαφικά....
Εννοείται πως αν συνεχίσει στα ίδια και χειρότερα με discovery κλπ και δεν αναβαθμιστεί με ID, science με το που λήξει το συμβόλαιο τέλος.......
Netflix, nova, ένα 50αρικο το μήνα και να μετράς τα Pixel του modbro....just sayin..