Μια χαρά τις δίνει...Αν περιμένετε από την νόβα να δώσει τις ταχύτητες που πρέπει,μάλλον πρώτα θα παγώσει η κόλαση και μετά βλέπουμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή με 1300 μέτρα από dslam και κλείδωμα στα 10000 εσύ το βλέπεις μια χαρά. Γιατί εγώ το βλέπω ότι έπρεπε τουλάχιστον 17000 όπως κλείδωνα κάποτε με την νόβα.Μια χαρά τις δίνει...
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή με 1300 μέτρα από dslam και κλείδωμα στα 10000 εσύ το βλέπεις μια χαρά. Γιατί εγώ το βλέπω ότι έπρεπε τουλάχιστον 17000 όπως κλείδωνα κάποτε με την νόβα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεκτό.Δεν μιλώ για την συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά για την δικιά μου εμπειρία...
Στην δική μου περιοχή δεν υπάρχει VDSL. Και μην νομίζεις οτι μένω σε σπήλαιο. Για νότια προάστια μιλάμε.Όσο αυξάνονται οι συνδέσεις vdsl θα χειροτερεύουν οι επιδοσεις των adsl της περιοχης
Είναι κακό να πεις το παράπονο σου έστω και αν διάβασα τι υπογραψα;επειδή υπογραψα δεν μπορώ να πω την γνώμη μου αν είμαι ευχαριστημένος ;για αυτό τον λόγο δεν υπάρχει το συγκεκριμένο νήμα;Γιατί τότε δεν στέλνετε ένα mail σε αυτούς μήπως και τα βάλουν; Έχω απορία. Δεν ξέρατε τι κανάλια έχει η nova πριν υπογράψετε;
το δικό παράπονο είναι ότι έβαλα ΝΟΒΑ tv φουλ πακέτο αλλα μεγάλη απογοητέυση .πολυ φτωχό πιστεύω το περιεχόμενο και πολυ λίγα τα κανάλια . λόγο προσφοράς βγαινει στο 20 και κατι η TV αλλα δεν έιναι και για παραπάνω . θα μπορούσε να έχει TLC και να προσθέσει και άλλα απο discovery κανάλια . αν και κάποιος άλλος συμφωνεί μαζί μου και αν θέλει μπορούμε να στείλουμε σαν ποράπονο με email .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.