takis
Supreme Member
Με ποιο ρούτερ είσαι;Και με ethernet, τα ίδια. κολλάει πάλι το uploading.
Με ποιο ρούτερ είσαι;Και με ethernet, τα ίδια. κολλάει πάλι το uploading.
To ZTE που δίνει η Nova για VDSL 50.
κοίτα εχουν ακουστεί παράπονα για το συγκεκριμένο και ειδικά στο θέμα του upload για ζήτησε τους αλλαγή εξοπλισμού
κοιτα μονο απο καμπινες οτε και wind μπορει να παιρνεις και ισως απο ακ αν δεν εχει γινει αναβαθμιση στην περιοχη σουΔιάβασα σε άλλο φόρουμ
<<<Αν παίρνεις από καμπίνα (άρα μέσω ΟΤΕ) θέλει τιμή 835, διαφορετικά για την Forthnet είναι 1102>>>
Μέχρι εδώ καλά ,αλλά δεν γίνεται το ΖΤΕ να είναι ρυθμισμένο στα 1102 και το asus στο 835 στην ίδια γραμμή .Oταν το asus το ρυθμίζω στο 1102 δεν ....
Τουλάχιστον με τις φτωχές μου γνώσεις ,δεν το καταλαβαίνω .
κοιτα μονο απο καμπινες οτε και wind μπορει να παιρνεις και ισως απο ακ αν δεν εχει γινει αναβαθμιση στην περιοχη σου
Τάκη ,πώς γίνεται το ένα συνδέεται στο 835 και το άλλο στα 1102 .Είναι στην ίδια γραμμή ,απλά αλλάζω ρούτερ .
Αν είναι <φυσιολογικό> όλα καλά ,απλά επειδή δεν ξέρω για αυτό ρωτώ.
Τώρα θα μου πείς γιατί τραβάω ζόρι ;
Γιατί από την ημέρα που πήγα σε vdsl εδώ και μια εβδομάδα ακριβώς ,έχω τρελαθεί στις διακοπές .
Χθές ήρθε ο τεχνικός της nova ,´μέτρησε -ξαναμέτρησε δεν βρήκε τίποτε στραβό στις μετρήσεις .Εχω αλλάξει καλώδιο από την είσοδο της οικοδομής μέχρι το διαμέρισμα και ότι μετράει κάτω ,τόσο μετράει και στη παροχή του διαμερίσματος .
Είπε ότι μπορεί να φταίει η εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού από την αρχική παροχή μέχρι εκεί που είναι το ρούτερ ,αλλά θεώρησε μικρή την πιθανότητα .
Μόλις έγραψα το πόστ ,έχω ξανα διακοπή .
Ευτυχώς υπάρχει και η σύνδεση του κινητού
Στο δικό μου βλέπω δύο configured: 835 & 1102Μια απορία ,γιατί είμαι αρκετά άσχετος .
Το ρούτερ ΖΤΕ της nova έχει προρυθμισμένο vlan id 1102, ενώ το asus επιλέγω vlan id 835 αντί του αρχικού 1102 .Oταν στο asus βάζω 1102 δεν συνδέεται .
Στο δικό μου βλέπω δύο configured: 835 & 1102
Εχω την εντύπωση ότι στο 835 είναι συνδεδεμένο.
Δεν ξέρω πως.
Να φανταστώ ότι πήρες το πακέτο των 100 Mbps; Έχουν ακόμα προβλήματα με το Vectoring.
Θα σου πρότεινα να κοίταζες περισσότερο το θέμα για να δεις αν φταίει ο ΟΤΕ ή έχεις θέμα με την εσωτερική σου καλωδίωση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.