- 17 June 2006
- 14,350
τζάμπα το 20άρι στο άμαζον
να πάρει...
να σε πώ: μου έχουν ξεμείνει κάτι παλιά Moody Blues.
2 νομίζω.
δεν τα ήθελε κανένας.
σου αρέσουν αυτοί;
έχουν ωραίες κιθάρες :BDGBGDB55:
τζάμπα το 20άρι στο άμαζον
μου άρεζε στους Yardbirds.
A long long time ago.
να πάρει...
2 νομίζω.
δεν τα ήθελε κανένας.
σου αρέσουν αυτοί;
massive doses of it......
(τι μπορεί να κάνει μια ξανθιά σε ένα συγκρότημα εκτός από φωνή?)
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
ο μακαρίτης Duane στη slide ακουστική.
Να και κάτι ενδιαφέρον.
Τζωρτζ σκιπ σαιντ Α
να πάρει...
2 νομίζω.
δεν τα ήθελε κανένας.
σου αρέσουν αυτοί;
μπα...?
είχαν και κιθαρίστα ?
Δυο...
O Μακαριτης Duane επαιζε και ντεφι στον εν λογω δισκο.
O Μακαριτης Duane επαιζε και ντεφι στον εν λογω δισκο. Συγκεκριμενα στο 7ο 10ο και 11ο κομμάτι. Το μονο κρουστο που υπηρχε στην ηχογραφηση.
....σκεφτομουν παλι τιποτα σιροπια και πωληση αισθηματων θα ειναι... Και προσπερναγα.
δηλαδή δεν είναι σορόπια?
να πάρει...
2 νομίζω.
δεν τα ήθελε κανένας.
σου αρέσουν αυτοί;
Αμα εχεις το Sur la mer σε βινυλιο (σε εξαιρετικη κατασταση) με ενδιαφέρει.
There were no drums, just a briefcase. "All that percussion on 'Going Down The Road Feeling Bad' was me [Bonnie Bramlett], Gram Parsons and Duane Allman smacking our laps. As a matter of fact, Duane played briefcase, too. Briefcase, lap and slide guitar."
Τελικά λαθος, στο 7 10 και 11 δεν παιζει ο Duane ντεφι. Θα ηταν δυσκολο γιατι επαιζε slide Guitar Αλλα στα υπολοιπα.::
To προσεξατε κι αυτο ; " ....Gram Parsons .... "
Franks wild years θέλω σε βινύλιο.....
Είμαι κάθε απόγευμα σπίτι....μπορείτε να μου το αφήσετε
πως μου διέφυγε....
παίζαν κι όλας ? :earmuffs:
Να κάνω αρχή με την αποδόμηση της αποδόμησης:
Το ντουέτο ασφαλώς και δεν ήταν ποτέ τίποτα μουσικές ιδιοφυίες. Απο του σημείου αυτού όμως μέχρι να χαρακτηρίζονται ως ατάλαντοι, απέχει έτη φωτός.
Το ιδίωμα-κράμα της μουσικής τους το υπηρέτησαν αξιοπρεπέστατα και μουσικώς και φωνητικώς.
Είναι ολοφάνερα αφελές επίσης να πιστέψει κανείς πως τόσα ονόματα -stars της εποχής τους- θα τους έκαναν τη χάρη να ασχοληθούν μαζί τους, όντας εντελώς ατάλαντοι μόνο καί μόνο με την ελπίδα-προσδοκία-πρόθεση να ρίξουν την ψήφο τους υπέρ της Bonnie, με τον Διογένη σύζυγο να κρατάει το φανάρι. Και μετά το φτάσαμε στα τάγματα και στις μεραχίες και το τερματίσαμε.
Όσο νόστιμη και να ήταν η κοπελιά, η στρατιά των friends διαβάζοντας τους έναν εναν δεν μου μοιάζει για τίποτα πουθενάδες στερημένους-λιγούρια που έκαναν την ανακάλυψη του αιώνα. Στρατιές γυναικών με κόμη πάσης αποχρώσεως , ακολουθούσαν και τους ίδιους, δεν περίμεναν τη Bonnie για να δουν το φως τους
Το ντουέτο διέγραψε την όποια τροχιά του στο μουσικό γίγνεσθαι και πέρασε στην ιστορία όπως χιλιάδες άλλα σχήματα έκαναν το ίδιο, δεν είδα αλλού όμως το γεγονός να συσχετιστεί άμεσα με τη σεξουαλική ζωή των μελών τους.
Μετά είδα να μας ξυνίζει το ντέφι, το βιολί , τα γλυκανάλατα , οι γκοσπελιές κλπ.
Οποιος δε θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει λέω εγώ.
Μωρέ καλά να πάθει και να χρεοκοπήσει η ευρώπη.
Ολοι αυτοί οι χαρτογιακάδες στη Βρυξέλλα, στα νιάτα τους ακούγανε Moody Blues.
...μάλλον μας αποπλάνησε το κλίμα του τραγουδιού και στη συνέχεια του δίσκου που αποκτήθηκε, με εικόνες από ταξίδια στην ύπαιθρο, διανυκτερεύσεις σε φτηνά μοτέλ και σπαραγμένες καρδιές από εφήμερους έρωτες και απατηλές υποσχέσεις...
Γιώργο, για μένα αυτά τα ονόματα είναι μυθικά όχι τόσο για την μουσική τους "κατάρτιση" αλλά γιατί συνέθεσαν το σάουντρακ της ζωής μου. Οπότε τους ζήλευα γιατί είχαν το θείο αυτό χάρισμα της έκφρασης με μια γλώσσα που μίλαγε κατευθείαν στην καρδιά μου.
Άλλωστε σας τα έγραψα και παραπάνω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.