- 17 June 2006
- 49,660
προμηθεύτηκα αυτή την ιστορία,
http://www.diyhifisupply.com/?q=node/399
γιά την οποία έχουμε ξαναγράψει...
Θα την δοκιμάσω με το βουβάλι αλλά και με το κινέζικο που έχω (lampucera).
Θα ήθελα κάποια γνώμη μιά και είμαι εντελώς ημιμαθής.
Το stage αυτό μπορεί να συνδεθεί με διάφορους τρόπους και γιά την ώρα προσπαθώ να το συνδέσω με το βουβάλι, καθώς το κινέζικο θέλει και επεμβάσεις.
Αρα πάμε γιά συνδεσμολογία current output.
Αυτός προσφέρει τις εξής επιλογές:
SE, 1mA full scale current, 0V reference voltage
SE, 2mA full scale current, 0V reference voltage
SE, 1mA full scale current, ~2.5V reference voltage
τα άλλα σεταρίσματα είναι γιά balanced, dual mono κλπ και voltage output και δεν με ενδιαφέρουν γιά την ώρα.
Η απορία - η βασική - είναι αν θέλει μετά το πόδι του dac που βγάζει το i να μπεί πυκνωτής πριν πάει στο stage...
Θέλει ή όχι?
Υπάρχει περίπτωση αυτό που λέει πιό πάνω γιά 2.5 V ref voltage να είναι κάτι τέτοιο?
Στο manual λέει ότι
other items of concern when selecting the correct connection and settings are if the dac outputs actually are referenced to analogue ground (0V DC on the dac output pins) or if they are referenced to a so-called "reference voltage" (around 2.5V DC offset on the dac output pins).
To ϊδιο το dac λέει στα specs του
The differential output of the buffalo is 0.924X1.65V(3.1746 peak) +1.65DC bias and the series output resistance is normally 195 ohms at each output.
Βλέποντας αυτό το 1.65 εμένα μου λέει να βάλω πυκνωτή.
Υπάρχει όμως περίπτωση να υπάρχει ήδη στην πλακέτα ενσωματωμένος?
Μιά και δεν παίρνουμε από τα πόδια του dac αλλά από τα posts που έχει...
http://www.diyhifisupply.com/?q=node/399
γιά την οποία έχουμε ξαναγράψει...
Θα την δοκιμάσω με το βουβάλι αλλά και με το κινέζικο που έχω (lampucera).
Θα ήθελα κάποια γνώμη μιά και είμαι εντελώς ημιμαθής.
Το stage αυτό μπορεί να συνδεθεί με διάφορους τρόπους και γιά την ώρα προσπαθώ να το συνδέσω με το βουβάλι, καθώς το κινέζικο θέλει και επεμβάσεις.
Αρα πάμε γιά συνδεσμολογία current output.
Αυτός προσφέρει τις εξής επιλογές:
SE, 1mA full scale current, 0V reference voltage
SE, 2mA full scale current, 0V reference voltage
SE, 1mA full scale current, ~2.5V reference voltage
τα άλλα σεταρίσματα είναι γιά balanced, dual mono κλπ και voltage output και δεν με ενδιαφέρουν γιά την ώρα.
Η απορία - η βασική - είναι αν θέλει μετά το πόδι του dac που βγάζει το i να μπεί πυκνωτής πριν πάει στο stage...
Θέλει ή όχι?
Υπάρχει περίπτωση αυτό που λέει πιό πάνω γιά 2.5 V ref voltage να είναι κάτι τέτοιο?
Στο manual λέει ότι
other items of concern when selecting the correct connection and settings are if the dac outputs actually are referenced to analogue ground (0V DC on the dac output pins) or if they are referenced to a so-called "reference voltage" (around 2.5V DC offset on the dac output pins).
To ϊδιο το dac λέει στα specs του
The differential output of the buffalo is 0.924X1.65V(3.1746 peak) +1.65DC bias and the series output resistance is normally 195 ohms at each output.
Βλέποντας αυτό το 1.65 εμένα μου λέει να βάλω πυκνωτή.
Υπάρχει όμως περίπτωση να υπάρχει ήδη στην πλακέτα ενσωματωμένος?
Μιά και δεν παίρνουμε από τα πόδια του dac αλλά από τα posts που έχει...