Δεν ξέρω τι έχει παίξει και ποιοι σε επηρεάζουν αλλά βλέπω μινιατούρες.... από μηχανουργό ....![]()
Babis.... σε νουμεράκι 46 έχουμε κάτι?
Ποιο μηχανημα εχεις φιλε μου ? ... και για το προγραμμα που αναφερεις , εχει ολες τις παραμετροποιησεις να φανταστω ... ετοιμα σχεδια που βρισκεις ?Αν και το CNC δεν εχει την καπνα του κοψιματος, προσωπικα δεν θα το επελεγα ποτε σε σχεση με ενα engraver και μαλιστα διοδου, οχι CO2.
Aπο τοτε που αγορασα το ισχυροτερο 10W laser -καθως ειχα καποια μικροτερα- δεν εχει περασει σχεδον μερα που να μην φτιαξω κατι, ειναι τοσο εθιστικο και δημιουργικο.
Βεβαια πρεπει να σκεφτεις και τα παρελκομενα της αγορας, αν δεν ερχονται σετ με το μηχανημα, τα οποια ειναι ακρως απαραιτητα οπως το air assist και η κυψελωτη βαση. Απο κει και περα, θεωρω εξ'ισου απαραιτητη την αγορα του καλυτερου software για κοψιμο/καψιμο, του Lightburn.
To συγκεκριμενο προγραμμα ειναι πραγματικα μαγικο, μαθαινεται ευκολα και ειναι το μοναδικο το οποιο μου εχει δωσει την ιδια περιπου χαρα που μου ειχε πρωτοδωσει το Εxcel!!
Θα ελεγα να περιμενεις λιγες μερες για τις επικειμενες προσφορες του Νοεμβριου για ενα laser 10 η 20w που συνηθως ποσταρονται στο φορουμ.
Εξαιρετικό Χιώτης.Επειδη πλησιαζει το βάλεντάϊνς ντέϊ φτιαχτηκε ενα αναλογο σχεδιακι
![]()
Eνα τριανταφυλλο σε δυο επιπεδα. Το πρωτο επιπεδο κοπηκε σε λεπτη αρχοντικη οξια 2μμ.
![]()
Το δευτερο επιπεδο, η πατουρα και η βαση του, κοπηκε σε τσιπικο κοντρα πλακε 4μμ.
![]()
Εδω τα τεμαχια ετοιμα για βαψιμο και κολληση
![]()
και το τελικο προϊόν
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.