Laser Engravers/Cutters & CNC -Κατασκευές.

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Κάτω από το honeycomb τι βάζετε?έχω μια πλάκα από τη συσκευασία αλλά θέλω πιο μεγάλη να καλύπτει όλη την επιφάνεια κοπής

• Like
Reactions: Chris_mar
Κάτω από το honeycomb τι βάζετε?έχω μια πλάκα από τη συσκευασία αλλά θέλω πιο μεγάλη να καλύπτει όλη την επιφάνεια κοπής
Όλα τα honeycomb έρχονται με μεταλλική επιφάνεια που ειναι όση οι εξωτερικές του διαστάσεις.

• Like
Reactions: vagos08
Aυτα ερχονται με ενα λεπτο φυλλο αλουμινιου.

Aφου δεν εχεις την αλουμινενια επιφανεια του μισου χιλιοστου που ερχεται συνηθως με τα honeycombs, πρεπει να αγορασεις μια οπως εδω.

Αλλιως βαλε δυο τρεις στρωσεις αλουμινοχαρτο σκετα η σε καποια λεπτη επιφανεια.

Μπηκα για να ρωτησω αν βαζετε κατι κατω απο το honeycomb αλλα ευτυχως απαντηθηκε ηδη :P

Ειχα αφησει τον laser προχειρα σε ενα παλιο τραπεζι με αποτελεσμα να μην εχω προσβαση στην πισω αυλη.

Εφτιαξα μια βαση με στρατζαριστα σιδερα η οποια εχει και μεντεσεδες για να σηκωνεται και να μπορει να ανοιξει η πορτα 90° (αφου βγει πρωτα ο laser). Συμμαζεψα την αποθηκη (θελει ακομα δουλιτσα), πηγα να χαραξω ενα σχεδιο αλλα δυστυχως εληξε το Lightburn και θα προχωρησω σε αγορα.

Ξερετε αν βγαζουν τιποτα εκπτωσεις ωστε να περιμενω?

Attachments

• 1790189914765.png
    1790189914765.png
    3.2 MB · Views: 8
  • 1790190361289.png
    1790190361289.png
    823 KB · Views: 9
  • 1790190421781.png
    1790190421781.png
    2.5 MB · Views: 7
Απο τοτε που ακριβυνε δεν εχω δει ποτε, καμμια εκπτωση. Αλλα και πριν, σπανια εκαναν προσφορες. Μην χανεις χρονο, αγορασε το.

Παντως και τα διπλα να κοστιζε, θα αξιζε καθως ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει και απογειωνει τις δυνατοτητες του Laser.