Θα χαραχθει αρκεί να το βάψεις μαύρο .Υπο αλλες συνθηκες εαν βαλεις ενα ποτηρι θα χαραχθει χωρις πολλα πολλα;
Θελει ρυθμισεις και πειραγματα στο Light Burn;
Το είχα ξεχάσει αυτό. Πλέον νομίζω γίνεται πιο εύκολα και σε έναν εκτυπωτή χωρίς να προσθέτεις μηχανισμούς και να βάζεις καλώδιαΞαναθυμήθηκα κι αυτό το εξαρτηματάκι που δουλεύει άψογα αν το συνδέσεις στη θέση του laser.
Α κατάλαβα. Έχει στην ουσία ένα μικρό σερβομοτερ . Φτηνό project φαίνεται τότε.Αυτο το συστημα με το μαρκαδοράκι δεν χρειάζεται M/B με Ζ άξονα, δουλεύει με το ΟΝ/OFF του laser.
Μ/Β με τρείς άξονες χρειάστηκα γι’ αυτό το μοτεράκι που μετατρέπει το μηχάνημα σε mini CNC.
View attachment 216302
Α κατάλαβα. Έχει στην ουσία ένα μικρό σερβομοτερ . Φτηνό project φαίνεται τότε.
Θα δοκιμάσω να το ρυθμίσω με βάση οδηγιών lightburn και οχι acmer .
Επίσης θέλω την άποψη σας .
Η μητρική έχει υποδοχή και για δεύτερο Υ . Θα κάνω βλακεια αν το συνδέσω εκεί το καλώδιο ; Ή να βάλω driver στο z και να χρησιμοποιώ εκείνο για το rotary ; δεν θέλω να βάζω βγάζω το καλώδιο από το Υ γιατί κούμπωσε καλά την πρώτη φορά και το ζορισα για να βγει σηκώνοντας κάποια πλαστικά αγκιστρακια.
Πως θα βαλεις driver στον Ζ;Θα δοκιμάσω να το ρυθμίσω με βάση οδηγιών lightburn και οχι acmer .
Επίσης θέλω την άποψη σας .
Η μητρική έχει υποδοχή και για δεύτερο Υ . Θα κάνω βλακεια αν το συνδέσω εκεί το καλώδιο ; Ή να βάλω driver στο z και να χρησιμοποιώ εκείνο για το rotary ; δεν θέλω να βάζω βγάζω το καλώδιο από το Υ γιατί κούμπωσε καλά την πρώτη φορά και το ζορισα για να βγει σηκώνοντας κάποια πλαστικά αγκιστρακια.
Έχω δει αλλά laser αντί να αφαιρούν το Υ να το συνδέουν στο Ζ σε έτοιμη υποδοχή στο πλαισιο και να το ορίζουν στο lightburn . Θα κάνω δοκιμές γιατί νομίζω έχω έναν driver για arduino .Γίνεται να δουλέψει σωστά με τον Ζ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.