Στο limit switch που βρισκεται κατω αριστερα θα μπορουσες να περασεις το καλωδιο του εξω απο το πλαισιο ... εγω τουλαχιστον ετσι το εκανα και μετα εβαλα το πλαστικο δεματικο των καλωδιων με το αυτοκολλητακι που βρισκεται στην συσκευασια και το καλωδιο ειναι πιο σταθερο χωρις τον φοβο να "μπει" στον χωρο του laser.Αν δεν προλάβω σήμερα θα το κάνω μάλλον αύριο και θα επανέλθω.
Η ένταση του air-assist ρυθμίζεται;
Το πρώτο αρνητικό που είδα ήταν ο θόρυβος του ανεμιστήρα του laser. Σχεδόν ανυπόφορος![]()
Δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, το καλώδιο είναι «χωμένο» και σφραγισμένο.
Νικόλα… τι σημαίνει αυτό; Τι να κάνω;
View attachment 224546
Το ιδιο εκανε και το δικο μου στην αρχη οταν το ρυθμιζα αλλα ειχα ορισει κατα λαθος την αρχικη θεση πανω δεξια η αριστερα αντι κατω αριστερα.
Κατι αντιστοιχο σου εχει τυχει και σενα.
Έχεις ορίσει σωστά τις συντεταγμένες για τα limit switches; συνήθως είναι αρνητικές οι συντεταγμένες. Δηλαδη αν το βλέπεις να κινείται αλλου για αλλού μετά από homing είναι γιατί νομίζει ότι η επιφάνεια του είναι κάπου αλλού.Δε νομίζω.. το έχω αλλάξει 15 φορές.
Καί οαπνω δεξιά και κέντρο και κάτω αριστερά… παντού.
Και παντού κάνε τα ίδια. Και ζητάει rehoming.
Έχεις ορίσει σωστά τις συντεταγμένες για τα limit switches; συνήθως είναι αρνητικές οι συντεταγμένες. Δηλαδη αν το βλέπεις να κινείται αλλου για αλλού μετά από homing είναι γιατί νομίζει ότι η επιφάνεια του είναι κάπου αλλού.
Ακόλουθα αυτό τον οδηγό. https://docs.lightburnsoftware.com/Guides/SculpfunS9-Limit.htmlΔε ξέρω πως ρυθμίζονται..
Θα προσπαθήσω αύριο.
ψάχνω (στις φωτός) να βρω κάτι τμήματα από τον βραχίονα που σου άφησα και δεν τα βλέπω πουθενά.....Δεν πήγα πουθενά σήμερα και είπα να κάνω καμιά δουλειά, από αυτές που βαριέμαι.
Αργά το πήρα απόφαση όμως, μετά το μεσημεριανό φαγητό, κι έτσι έχασα και τον υπνάκο μου.
Καθάρισα το τραπέζι….
View attachment 224533
…επβαλα το βιντεάκι να παίζει κι άρχισα τη συναρμολόγηση του Sculpfun S30.
View attachment 224534
Mετά από μια ώρα περίπου το μηχανάκι ήταν έτοιμο σενιαρισμένο κι έτοιμο για δοκιμή.
View attachment 224535
View attachment 224536
Κι εδώ τελειώνει εύκολο κομμάτι κι αρχίζει το σιχαμένο… Το σετάρισμα με το Lightburn
Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ σήμερα, δεν έχω όρεξη να εκνευριστώ, αν θέλω γαμοσταυριπδια έχω και τον Παναθηναϊκό το αργότερα.
Αν κάποιο απο σας τα καλά, και μελετηρά, παιδιά έχετε να μου δώσετε καμιά πληροφορία ή συμβουλή για να κάνω τη ζωή μου πιο εύκολη θα σας διαβάσω με πολύ μεγάλη μου ευχαρίστηση.
Υ.Γ. Συμβουλές τύπου «δεν είναι τίποτε» δεν γίνονται δεκτές.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.