Το δοκιμασες;
Δουλευει κανονικα σε μηχανηματα που δεν ειναι η συγκεκριμενη μαρκα;
Τι ειναι αυτο που σου ελειψε πιο πολυ σε σχεση με το Lightburn.
Το εχω στο μυαλο μου οτι θελω να παω απο το Παγκρατι που ειναι το σπιτι μου στα Πατησια που ειναι η δουλεια μου και μου λεει καποιος "η ferrari ειναι μακραν το καλυτερο οχημα για να απογειωσεις τις δυνατοτητες σου"
Να παω στην δουλεια μου θελω οχι να βγω πρωταθλητης στη F1
Quality control made in China ....
Πωωω, σκέψου ταλαιπωρία για κάποιον που "δεν πιάνουν τα χέρια του" όπως εσύ. Να το στείλει πίσω και τρέχα γύρευε. Απίστευτο!
Ενδιαφέρον μηχανάκι μοιάζει. Περιμένουμε εντυπώσεις.
Τι πάχος ξύλου κόβουν αυτά τα εργαλεία; Μοιάζει καλή εναλλακτική για κοπή - αντί του laser - (πέρα φυσικά από τις υπόλοιπες δυνατότητες του cnc).
Όταν μπορέσεις μέτρα σε παρακαλώ τη διάμετρο του μοτέρ των 500W.
Να σου πω την αλήθεια θα προτιμούσα για κόψιμο σε αυτά που κάνω ένα ισχυρό laser παρα ένα cnc . Πολύ σκόνη, θόρυβος και κίνδυνος να σπάσει κάτι.
Δοκίμασα να πειράξω το gcode .Kαι αρκετά πιο αργό
Ωραία λύση για κοπή ξύλων θα ήταν το laser αν δεν καρβούνιαζε τα σόκορα. :-/
Το σποτάκι που έφτιαξες Μπάμπη, δείχνει πολυ καλύτερο στη φωτογραφία που τα σόκορα είναι στο φυσικό χρώμα του ξύλου. αυτό που έφτιαξες αδικείται από τα μαυρισμένα σόκορα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.