Κοίταξα τις ρυθμίσεις και ήταν ρυθμισμενη η εικόνα στο δυναμική και το contrast στο 100.
Όλα τα αλλα ήταν στο 50.
Εντάξει λογικό λέω γιατί είναι κατάστημα με φώτα.
Δεν έπαιζε να χαμηλώσεις το contrast γιατί δεν θα βλεπόταν καθόλου.
Το μπιμπίκι που σας λέω δεν ηταν της ταινίας γιατί η ίδια ταινία έπαιζε ακριβώς δίπλα σε μία led και η εικόνα ήταν λεία όπως σας είπα.
Θεώρησα ότι μπορεί να φταίει το καλώδιο γιατί το "μπιμπίκι" στα σκοτεινά (μαύρα) είχε και χρώμα. Ήταν κόκκινο-μπλε.
Το μαύρο border ομως πάνω κάτω δεν είχε πρόβλημα. Ήταν μαυρο.
Όταν όμως διάλεγα άλλη είσοδο και μου εμφανιζόταν το OSD παράθυρο το οποίο ήταν μαύρο, είχε μπλέ και κόκκινα μπιμπίκια επίσης μέσα σε αυτό.
Στην 42 lg που έχω σπίτι ναι μεν υπάρχει αυτό το "βράσιμο" αλλα είναι αναπαισθητο όπως είπατε κι εσείς.
Όλα τα αλλα ήταν στο 50.
Εντάξει λογικό λέω γιατί είναι κατάστημα με φώτα.
Δεν έπαιζε να χαμηλώσεις το contrast γιατί δεν θα βλεπόταν καθόλου.
Το μπιμπίκι που σας λέω δεν ηταν της ταινίας γιατί η ίδια ταινία έπαιζε ακριβώς δίπλα σε μία led και η εικόνα ήταν λεία όπως σας είπα.
Θεώρησα ότι μπορεί να φταίει το καλώδιο γιατί το "μπιμπίκι" στα σκοτεινά (μαύρα) είχε και χρώμα. Ήταν κόκκινο-μπλε.
Το μαύρο border ομως πάνω κάτω δεν είχε πρόβλημα. Ήταν μαυρο.
Όταν όμως διάλεγα άλλη είσοδο και μου εμφανιζόταν το OSD παράθυρο το οποίο ήταν μαύρο, είχε μπλέ και κόκκινα μπιμπίκια επίσης μέσα σε αυτό.
Στην 42 lg που έχω σπίτι ναι μεν υπάρχει αυτό το "βράσιμο" αλλα είναι αναπαισθητο όπως είπατε κι εσείς.