Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs
Μαλιστα δεν θα μου κανει εντυπωση αν στελνει και αυτος μηνύματα σε μελη που ψαχνουν για νεα τηλεοραση οπως εκαναν και καποιοι αλλοι. Προτειναν συγκεκριμενη μαρκα μαλιστα απο οτι εμαθα απο σποντα.
Άσχετο με οποιαδήποτε μάρκα τηλεόρασης.......οποιοδήποτε μέλος........οποιαδήποτε διαμάχη μεταξύ μελών....
Γιάννη ... η πληροφορία αυτή μου κινεί το ενδιαφέρον....
....φυσική είναι η ανταλλαγή μηνυμάτων με pm μεταξύ των μελών....όλοι μας το κάνουμε...ιδιαίτερα εσείς οι παλαιότεροι...και γνωστότεροι του forum...
...φυσικό είναι κάποιοι να τυγχάνουν ιδιαίτερης προσοχής από την διαχείριση του forum...λόγω της πιθανής εμπλοκής τους, επαγγελματικά, στην αγορά των ηλεκτρονικών...για την προστασία των αφελών μελών..
...αλλά το να διακινείτε το περιεχόμενο των pm των 'επικίνδυνων' μελών....μεταξύ ορισμένων...δεν νομίζω ότι είναι ιδανικό....
Όταν κάποιος θεωρείται 'επικίνδυνος' και υπάρχουν στοιχεία γι' αυτό θα πρέπει να δημοσιοποιείται το γεγονός....αλλιώς οι αφελείς ...από που θα προστατευθούν....???
'Αμα στείλω ένα pm σε κάποιον {π.χ. σε εσένα, στoν Κώστα (akren), στον Χρήστο (GeoGeoGeo), στον Γιώργο (g10rg0s), στον Βασίλη (vasdar)...κ.λ.π παλαιά μέλη}......
.....με χλευαστικά σχόλια για κάποιον από....
....εσένα, τoν Κώστα (akren), τον Χρήστο (GeoGeoGeo), τον Γιώργο (g10rg0s), τον Βασίλη (vasdar)...κ.λ.π παλαιά μέλη.......
....φυσικό είναι να το συζητήσετε και να μαθευτεί μεταξύ σας, λόγω πιθανών φιλικών σχέσεων και εκτός forum....
Αλλά όταν λες ......ότι κάποιος πλασάρει μέσω pm ηλεκτρονικά είδη σε αφελείς...... και το έμαθες από σπόντα ......τότε τα πράγματα αλλάζουν.....
Μπορεί να κατάλαβα λάθος το περιεχόμενο του μηνύματος σου....γι' αυτό....θα παρακαλούσα για κάποιες διευκρινήσεις / διορθώσεις μου...προς αποφυγή παρεξηγήσεων...και λανθασμένων συμπερασμάτων.