Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Legent HD2
ναι, mp4 ήταν το αρχείο και σταματούσε στις 2 ώρες και 4 λεπτά. σήμερα δοκίμασα άλλη ταινία, πάλι mp4, διάρκειας 2 ωρών και 9 λεπτών και δεν σταμάτησε, έπαιξε μέχρι το τέλος. παράξενα πράγματα...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
έτσι όπως τα λες είναι. βέβαια δεν ξέρω πως ήταν πριν με το προηγούμενο filmware γιατί με το που το πήρα του πέρασα την 5/11/2014. πράγματι είναι στα όρια του φυσιολογικού απλά το ανέφερα για να δω αν πράγματι είναι έτσι σε όλους.
ναι, mp4 ήταν το αρχείο και σταματούσε στις 2 ώρες και 4 λεπτά. σήμερα δοκίμασα άλλη ταινία, πάλι mp4, διάρκειας 2 ωρών και 9 λεπτών και δεν σταμάτησε, έπαιξε μέχρι το τέλος. παράξενα πράγματα...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Για το slow motion στο zapping... Με το τελευταίο firmware (5-11-2014) διορθώθηκε το θέμα. Στο zapping δηλαδή πριν βγει το firmware, ήταν χαρακτηριστικότατο το πρόβλημα, έβλεπες σε slow motion την εικόνα για 1-2 δευτερόλεπτα (μάλιστα το ίδιο ακριβώς βλέπω και στο πατρικό μου σε OST SD δέκτη που έχουν οι γονείς). Τώρα, μετά το update, το μόνο που παρατηρώ στο zapping είναι ένα στιγμιαίο πάγωμα της εικόνας διάρκειας κάποιων κλασμάτων του δευτερολέπτου, σαφώς στα όρια του φυσιολογικού-ανεκτού. Καμία σχεση με πριν. Σίγουρα έχεις το τελευταίο firmware 5-11-2014 που έχουν στη σελίδα τους;
Για το 2 δεν έχω άποψη.
έτσι όπως τα λες είναι. βέβαια δεν ξέρω πως ήταν πριν με το προηγούμενο filmware γιατί με το που το πήρα του πέρασα την 5/11/2014. πράγματι είναι στα όρια του φυσιολογικού απλά το ανέφερα για να δω αν πράγματι είναι έτσι σε όλους.