ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ
Supreme Member
- 14 December 2006
- 4,265
Να τους φερει εδω και να καπνιζουμε στη μουρη τους.
:fahne90:
Τρομακτική ποινή, αλλά έτσι είναι τους αξίζει το χειρότερο...
Να τους φερει εδω και να καπνιζουμε στη μουρη τους.
:fahne90:
Θελω να πω δλδ οτι αν το εμβαδον του καταστηματος ειαν λιγο μεγαλυτερο απο τα 70τμ που λεει ο νομος (δηλαδη 75) θα μπορει ο μαγαζατορας να εχει δικαιωμα επιλογης(καπνιζοντες η μη)
Αυτό από που προκύπτει??
Aπο το ότι ο νόμος είναι ελληνικός.....ερώτηση και εσύ.:Banane0::ernaehrung004:
Αυτο ρωτησα και εγω Γιαννη ,ομως αυτο τους ειπαν απο το δημο ,γιατι λογικα σε μαγαζι με αδεια 75τμ το ωφελιμο ειναι λιγοτερο ισως για αυτο ,δεν το γνωριζω ακριβωςΑυτό από που προκύπτει??
Αυτο ρωτησα και εγω Γιαννη ,ομως αυτο τους ειπαν απο το δημο ,γιατι λογικα σε μαγαζι με αδεια 75τμ το ωφελιμο ειναι λιγοτερο ισως για αυτο ,δεν το γνωριζω ακριβως
"Υποχρεούται" εφόσον θέλει να δέχεται και καπνιστές εννοείς. Γιατί μπορεί να μην πράξει τίποτα οπότε αυτομάτως λειτουργεί ως χώρος μη καπνιστών.
Το αποφάσισα.
Θα το κόψω.
Ο Νόμος μιλάει για συνολικό εμβαδόν 70 τ.μ., γι' αυτό μίλησα προηγουμένως για ''τεκέδες''. Τώρα, αν μετά γίνει τροποποίηση περί ωφελίμου χώρου, δεν ξέρω. Πάντως, με τα μέχρι τώρα δεδομένα και αυτός που έχει 75 τ.μ. υποχρεούται να κάνει 2 ζώνες.
327 στα 330 μικρά καταστήματα δηλώθηκαν ως χώροι καπνιστών στη Θεσσαλονίκη.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=4368805
Ο Δημος εδω ερμηνευει τον νομο οχι κατα γραμμα ,πιανει το πνευμα του νομου .......Ας πουμε
Γιατι το μαγαζι ειναι 70+ αλλα......οπως στα εγραψα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.