Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση:
Θέμα Οπτικής η Ανάγνωση τών πόστς.
Εσύ πιστεύεις πώς εχεις δίκιο.
Εγώ πιστεύω πώς το δίκιο σου(εν μέρει)θές να το μετατρέψεις σέ Γενικό Δικαιο γιά όλους ,που κατά την γνώμη μου πάντα,αυτό θα μποορύσε να μεθερμηνευτεί ως έλεγχος ακομα και στο Σπίτι μου.
Αν το παραθυράκι του Νόμου δεν σού αρέσει δεν μπορώ να κάνω κάτι..
Και γιά μένα υπάρχουν άλλοι Νομοι σε ουσιωδέστερα θέματα ,πού τούς θεωρώ απαράδεκτους.
Ειπαμε πως οι Ομοιομορφες Κοινωνιες οδηγούν σε Γκουλάγκ ή σε Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως..Κατά την γνώμη μου πάντα.
Για τα δικα μου ποστ, δεν το δεχομαι αυτο που λες. Και δεν το δεχομαι γιατι δεν ειδα καμια συγκεκριμενη απαντηση που να μου δειχνει οτι κανω λαθος. Αλλο το αν λεω κατι που σε πειραζει και αλλο το αν εχω αδικο. Δεν βλεπω να ισχυριστηκε κανεις οτι εχω αδικο, παρα μονο οτι δεν πρεπει να κανω υποδειξεις. Αν νομιζεις οτι κατι απο αυτα που γραφω δεν ισχυει, μπορεις να απαντησεις και οχι να λες γενικως οτι ειναι εμπρηστικα.
Ακριβως για αυτο το παραθυρακι του Νομου μιλαμε, οτι δεν επρεπε να υπαρχει. Και δεν χρειαζεται να συμμορφωθει κανεις που δεν καπνιζει. Μονο να ανεχτει χρειαζεται.
Μονο που εγω δεν εχω αλλη υπομονη πλεον. Ουτε ανοχη.
Ειναι πολλα τα χρονια που ανεχομαι την αδιαφορια σε ολους τους χωρους, απο φιλικες συγκεντρωσεις σε σπιτια μεχρι τη δουλεια μου.
Δεν ανεχομαι πλεον. Τελος. Δεν μπορω αλλο.
Θέμα Οπτικής η Ανάγνωση τών πόστς.
Εσύ πιστεύεις πώς εχεις δίκιο.
Εγώ πιστεύω πώς το δίκιο σου(εν μέρει)θές να το μετατρέψεις σέ Γενικό Δικαιο γιά όλους ,που κατά την γνώμη μου πάντα,αυτό θα μποορύσε να μεθερμηνευτεί ως έλεγχος ακομα και στο Σπίτι μου.
Αν το παραθυράκι του Νόμου δεν σού αρέσει δεν μπορώ να κάνω κάτι..
Και γιά μένα υπάρχουν άλλοι Νομοι σε ουσιωδέστερα θέματα ,πού τούς θεωρώ απαράδεκτους.
Ειπαμε πως οι Ομοιομορφες Κοινωνιες οδηγούν σε Γκουλάγκ ή σε Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως..Κατά την γνώμη μου πάντα.