Tι να κανονισετε ρε παλικάρια.. Δεν υπάρχει firmware ακόμα που να λύνει το πρόβλημα..![]()
εντάξει μας έχετε μαμήσει την ψυχολογία!
υ.γ ξέρω ότι έχετε καλό σκοπό δεν λέω το αντίθετο αλλά.....:frusty:
Με συγχωρειτε αλλά τα πράγματα είναι πολύ απλά..
Εγω προσωπικά θα πάρω την LG και θα ρωτησω αν ισχυουν τα οσα γραφονται
κατα κόρον στα φορουμς&αν εγγυάται την ομαλη λειτουργία της τηλεόρασης μου συμφωνα με τα στοιχεία που της αποδίδουν-λανσάρουν-αναγράφουν.
Αν λάβω μεσοβέζικη απάντηση,η ακόμη χειρότερα αρνητική,λυπάμαι αλλά ακυρώνω την παραγγελία μου και θα προτρέψω
και τους άλλους 3 που έφερα προσωπικά στο group-buy,να κάνουν το ίδιο.
Δόξα τον Θεό 200 ευρω παραπάνω,δεν εχω πρόβλημα να τα δώσω (ουτε οι άλλοι),αντιθέτως,οταν μου λένε να πάρω κάτι και δεν ισχύει αυτό το κάτι,
εχω πρόβλημα και ενα σεντ παραπάνω να δώσω.
Συνοψίζοντας:
Αν η τηλεόραση είναι οκ,ειμαι υπέρμαχος του group-buy.
Αν οχι,αποσύρομαι.(αν και λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω αυτό..).
Καθαρές εξηγήσεις.
Και επαναλαμβανω για αλλη μια φορα ' Δυστυχως υπαρχουν πολλοι κακοπροαιρετοι που στην αρχη εξυμνουσαν την εν λογω τηλεοραση και τωρα ειναι ολοι τους 'μοκο' ' Mε μια μικρη αναζητηση μπορειτε να τους εντοπισετε.Απλα,ντροπη τους,να μπαινουν σε ταλαιπωρια 30 ατομα και πολοι αλλοι που παραπλανωνται.....
Με συγχωρειτε αλλά τα πράγματα είναι πολύ απλά..
Εγω προσωπικά θα πάρω την LG και θα ρωτησω αν ισχυουν τα οσα γραφονται
κατα κόρον στα φορουμς&αν εγγυάται την ομαλη λειτουργία της τηλεόρασης μου συμφωνα με τα στοιχεία που της αποδίδουν-λανσάρουν-αναγράφουν.
Αν λάβω μεσοβέζικη απάντηση,η ακόμη χειρότερα αρνητική,λυπάμαι αλλά ακυρώνω την παραγγελία μου και θα προτρέψω
και τους άλλους 3 που έφερα προσωπικά στο group-buy,να κάνουν το ίδιο.
Δόξα τον Θεό 200 ευρω παραπάνω,δεν εχω πρόβλημα να τα δώσω (ουτε οι άλλοι),αντιθέτως,οταν μου λένε να πάρω κάτι και δεν ισχύει αυτό το κάτι,
εχω πρόβλημα και ενα σεντ παραπάνω να δώσω.
Συνοψίζοντας:
Αν η τηλεόραση είναι οκ,ειμαι υπέρμαχος του group-buy.
Αν οχι,αποσύρομαι.(αν και λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω αυτό..).
Καθαρές εξηγήσεις.
Φίλε μου επειδή ακριβώς το "επαναλαμβάνεις" θα σε παρακαλούσα να είσαι λίγο πιο προσεκτικός στις αναφορές σου. Δηλαδή το αποκλείεις κάποιος να την αγόρασε και να είναι ικανοποιημένος ? Ο τρόπος που το θέτεις είναι σαν κάποιοι να ενήργησαν με δόλο για να σε/σας ξεγελάσουν και η μπάλα παίρνει όλους όσους έχουν γράψει θετικά σχόλια για το συγκεκριμένο μοντέλο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.