LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

ρε συ Γιαννη αυτη ειναι φωτογραφικη,θα μου πεις παιρνει και video,αλλα ειναι τοσο καλυτερη απο μια videocamera και μονο?

ε καλαδεν τα κανει ολα τοσο καλα αλλα απο φτηνη βιντεο καμερα με βιντεο 800κ pixel και χαλια φωτο την προτιμω στα λεφτα αυτα. τωρα οτι το βιντεο θα ειναι καλυτερο απο την βιντεοκαμερα δεν νομιζω αλλα σε συνολο την σκιζει. μονο αν πας για fullhd βιντεο σε δικαιολογω μην ψαρωνεις, αλλωστε εξαρταται και απο την χρηση εγω πιο πολυ παιρνω φωτο και λιγοτερο βιντεο στις διακοπες οποτε ειμαι οκ

Tι να κανονισετε ρε παλικάρια.. Δεν υπάρχει firmware ακόμα που να λύνει το πρόβλημα.. -bye-

Φιλε και απ'οτι βλεπω δεν προκεται να βγει γιατι απ'οτι διαβαζω και σε αλλα site ολοι λενε για αποσυρσει (μακαρι να βγω ψευτεις).Αν ηταν firmware τοσο καιρο θα το ειχαν λυση(5 μηνες, τη λεμε τωρα).Το 3.22 που εχει βγει δεν κανει τιποτα για το 24ρ bug.Εγω τη πηρα το οκτωμβιο 2008 με το 3.04 αλλα και το 3.07 τα ιδια ειναι.Αν σας ενδιαφερουν τα 24ρ (BLU RAY) μην την παρετε εχει οντος μεγαλο προβλημα.Εγω την πατησα.Κατα τα αλλα ειναι μια χαρα αλλα οταν εσκασα 1250 ευρω πληρωσα 100Hz 24p 1080ρ.1 μετρο αυτοκολιτο ειχε επανω της που διαφημιζε τα προσοντα της.Περιμενω λιγο ακομα αν γινει κατι αλλιως θα ζητησω αντικατασταση.

Και κατι απο αλλα Forums

29-01-2009
Just had my 3.22 f/w update, little early to tell exactly what has been covered in this release, company called staffords and engineer richard did the upgrade,very efficient. He was aware of the 24p dropped frame issue and the picture tearing and has put a report in,he watched some blu ray playback and also witnessed the dropped frame issue with 24p.freeview radio sound bug is now ok. He told me that the f/w update also addressed a couple of other issues including HDMI but didnt know the full extent.

The picture tearing seems to be quite a rare bug. It happens on my set, and I only know of one other member mentioning it.
I hope a future firmware update can fix it and have been tempted to phone LG and book an appointment, but might wait until a newer update is available specifically for the tearing, even though my radio channel is also out of order. If anyone else has experienced the screen tearing, I'd like to hear from you. I've bought the issue up a couple of times, but no one seems to be affected by this issue, except the one person who pm'd me about it. If anyone else has the screen tear issue and is getting a firmware upgrade, I'll be interested in your results.

Και πολλα αλλα παρομοια.
ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΤΕ

Παιδία η ΤV έχει πρόβλημα και γι´αυτό θα αποσυρθεί γρήγορα (όπως ακούγεται).
Αν είναι σωστή η lg θα πρέπει να αντικαταστήσει όλες τις lg7000 με πίο καινούργιο μοντέλο (που δεν θα έχει τα προβλήματα).
μπρορεί η τιμή της να είναι δελεαστική αλλά σκεφτείτε ότι δεν προσφέρει
απολύτως τίποτα από αυτά που λέει. Μετάνιωσα που την πήρα και το ίδιο θα κάνετε και εσείς μόλις σας περάσει ο αρχικός ενθουσιασμός. Μέχρι και στο τηλεοπτικό μου κάνει σπασίματα έχοντας μάλιστα όλα τα "καλούδια" απενεργοποιήμενα.
πολυ απλά παιδιά η κίνηση δεν είναι ρεαλιστική
η μεγαλύτερη πατάτα της lg.

εντάξει μας έχετε μαμήσει την ψυχολογία!

υ.γ ξέρω ότι έχετε καλό σκοπό δεν λέω το αντίθετο αλλά.....:frusty:

τι γίνεται ρε παιδιά..?
θα κανουμε πισω τωρα τελευταιες μερες η θα παμε και οτι μας κάτσει..?
τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες?

εντάξει μας έχετε μαμήσει την ψυχολογία!

υ.γ ξέρω ότι έχετε καλό σκοπό δεν λέω το αντίθετο αλλά.....:frusty:

Καλητερα φιλε μου την ψυχολογια παρα την τσεπη.

Τουλαχιστον εσυ προιδοποιηθηκες και οπως λεει και μια παροιμια "Ανθρωπος προιδοποιημενος μισος σωσμενος"

απογοητευτηκα...και μαλιστα εχω παραγγειλει μια για τον πατερα μου και μια για τον φιλο μου,εκτος απο την δικια μου :P θα εκτεθουμε κιολας....

Μου μπαινουν σκεψεις και για ακυρωση αλλα απο την αλλη εχω 2 ερωτηματα

1)Η επιλογη της αντικαταστασης με ποιος ορους γινεται?

2)Η νεα σειρα LCD παραπλησια της 7000, ποτε εικαζεται οτι θα βγει?

Με συγχωρειτε αλλά τα πράγματα είναι πολύ απλά..
Εγω προσωπικά θα πάρω την LG και θα ρωτησω αν ισχυουν τα οσα γραφονται
κατα κόρον στα φορουμς&αν εγγυάται την ομαλη λειτουργία της τηλεόρασης μου συμφωνα με τα στοιχεία που της αποδίδουν-λανσάρουν-αναγράφουν.
Αν λάβω μεσοβέζικη απάντηση,η ακόμη χειρότερα αρνητική,λυπάμαι αλλά ακυρώνω την παραγγελία μου και θα προτρέψω
και τους άλλους 3 που έφερα προσωπικά στο group-buy,να κάνουν το ίδιο.
Δόξα τον Θεό 200 ευρω παραπάνω,δεν εχω πρόβλημα να τα δώσω (ουτε οι άλλοι),αντιθέτως,οταν μου λένε να πάρω κάτι και δεν ισχύει αυτό το κάτι,
εχω πρόβλημα και ενα σεντ παραπάνω να δώσω.
Συνοψίζοντας:
Αν η τηλεόραση είναι οκ,ειμαι υπέρμαχος του group-buy.
Αν οχι,αποσύρομαι.(αν και λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω αυτό..).
Καθαρές εξηγήσεις.

Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

κατα κόρον στα φορουμς&αν εγγυάται την ομαλη λειτουργία της τηλεόρασης μου συμφωνα με τα στοιχεία που της αποδίδουν-λανσάρουν-αναγράφουν.
Αν λάβω μεσοβέζικη απάντηση,η ακόμη χειρότερα αρνητική,λυπάμαι αλλά ακυρώνω την παραγγελία μου και θα προτρέψω
Δόξα τον Θεό 200 ευρω παραπάνω,δεν εχω πρόβλημα να τα δώσω (ουτε οι άλλοι),αντιθέτως,οταν μου λένε να πάρω κάτι και δεν ισχύει αυτό το κάτι,
Συνοψίζοντας:
Καθαρές εξηγήσεις.

Εγω θα σου τα κανω ακομα ποιο απλα.Παρε 1 blu-ray και πηγαινε σε κανα κωτσοβολο ηλεκτρονικη media markt και βαλτο να παιξει.Τσεκαρε και το firmware να δεις τη εκδοση (αν ειναι ιανουαριος του 2009 και μετα θα εχει την 3.22 αλλα δεν εχει καμια σημασια το ιδιο bug εχει) και κρινε με τα δικα
σου κριτηρια.Παρεπιπτοντος τη δευτερα πηρα 1 bd-player(s550) απο το sony center που το ειδα να παιζει στα 24ρ και επαθα πλακα.Δυστηχως στην LG μου τα αποτελεσματα ηταν τα αντιθετα.Στο πλαισιο της κοψανε για αυτο το λογο αλλα ουτε και το e-shop της φερνει πλεον.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.

mporei να ειμαι λιγο καθετος,αλλα δεν παει να πει οτι εχω ηδη καταδικάσει την μελλοντικη μου πιθανη αγορά..
αλλου διαβαζω οτι με ρυθμισεις στο PS3 ολα ειναι καλά,εχω μπερδευτει..
το θεμα ειναι να προλάβουμε αν οντως δεν γινεται τπτ πριν την πάρουμε..

θα πρεπει λοιπον να μιλησουμε με LG και να παρουμε γραπτη διαβεβαιωση οτι λειτουργει απροβληματιστα με ολα της τα χαρακτηριστικα που διαφημιζει,εαν θελουμε να ειμαστε εξασφαλισμενοι.
Και επαναλαμβανω για αλλη μια φορα ' Δυστυχως υπαρχουν πολλοι κακοπροαιρετοι που στην αρχη εξυμνουσαν την εν λογω τηλεοραση και τωρα ειναι ολοι τους 'μοκο' ' Mε μια μικρη αναζητηση μπορειτε να τους εντοπισετε.Απλα,ντροπη τους,να μπαινουν σε ταλαιπωρια 30 ατομα και πολοι αλλοι που παραπλανωνται.....

Παιδια την εχω δει, την εχω ψαξει, σκεφτομουν για αγορα της,η γνωμη μου περιμενεται τα καινουρια μοντελα,διαφορετικα η panasonic εχει τωρα σουπερ τιμες με αψογη εικονα και κινηση.-bye-

Και επαναλαμβανω για αλλη μια φορα ' Δυστυχως υπαρχουν πολλοι κακοπροαιρετοι που στην αρχη εξυμνουσαν την εν λογω τηλεοραση και τωρα ειναι ολοι τους 'μοκο' ' Mε μια μικρη αναζητηση μπορειτε να τους εντοπισετε.Απλα,ντροπη τους,να μπαινουν σε ταλαιπωρια 30 ατομα και πολοι αλλοι που παραπλανωνται.....

Φίλε μου επειδή ακριβώς το "επαναλαμβάνεις" θα σε παρακαλούσα να είσαι λίγο πιο προσεκτικός στις αναφορές σου. Δηλαδή το αποκλείεις κάποιος να την αγόρασε και να είναι ικανοποιημένος ? Ο τρόπος που το θέτεις είναι σαν κάποιοι να ενήργησαν με δόλο για να σε/σας ξεγελάσουν και η μπάλα παίρνει όλους όσους έχουν γράψει θετικά σχόλια για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Last edited:
Εγώ πάντως με 800 ευρώ την 42´´ κ 1000 ευρώ την 47 θα πάρω και θα πω και ευχαριστώ.. Μην ξεχνάμαι οτι πριν 4 μήνες είχαν 500 ευρώ πάνω απο αυτές τις τιμές..
Μπορεί να μην είναι αψογες αλλα για τα λεφτά τους...μια χαρά.
Συν τα 0 pixels εγγύηση..
Και μετά για να πας σε κάτι της προκοπής δεν θες μονο 200 ευρώ αλλά κανα 500αρικο ακόμα, στα αντίστοιχα μεγέθη...

Ειμαι καινουργιος σε αυτο το forum και δεν μπορω να βρω το λογο που μπορει να ειμαι κακοπροαιρετος (οι καποιοι αλλοι).Εδω ειμαστε για να βοηθαει ο ενας τον αλλον και να μην την παταμε.Μεχρι την δευτερα και εγω την εξυμνουσα αλλα μολις εβαλα το BD player αλαξα γνωμη και με μια βολτα στο πλαισιο και ειδα οτι ολες παιζανε 24ρ τζαμι βλαστιμαγα την τυχει μου.Απ'την αλλη αν καποιον δεν τον ενδιαφερει αυτο (24ρ 100Hz) τοτε πασο.Αλλα εγω την πηρα για να δω το MATRIX σε HD ηχο και εικονα και οχι τον χατζινικολαου.

Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Συνοψίζοντας:
Καθαρές εξηγήσεις.

φίλε πότε σκοπεύεις να πάρεις την LG τηλέφωνο? Δευτέρα πρωί πρωί θα ήταν καλή ιδέα να ξέρουμε τι λέει και η εταιρία! Εννοείται παιδιά όποιος κάνει επικοινωνία να μην δεχτεί μια σύντομη διπλωματική απάντηση αλλά να ζητήσει κάποιον υπεύθυνο να μιλήσει και να θέσει όλα τα επίφοβα σημεία.
Προσωπικά έχω ξενερώσει αρκετά ο Λοστ βέβαια που έχει ανιχνεύσει τα μείων της (τα γνωστά) ξενέρωσε μεν δηλώνει όμως ότι παραμένει μια πολύ πολύ καλή επιλογή και πως θα την απολαύσουμε...:five:

Εγω πάντως (οφείλω να τα πω) αγόρασα πριν από μια εβδομάδα τη Samsung 40A656 από το πλαίσιο με 949 ευρώ, και τώρα κάθεται στο σαλόνι μου και την ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ. Έφυγα νωρίς νωρίς από το group buy, μιας και είχα δώσει προκαταβολή στον εν λόγω κύριο που συνέχιζε να μου λέει οτι θα παραλάβω μέσα στην εβδομάδα ενώ εγώ ήξερα από το AvClub (και ευχαριστώ για αυτο) ότι θα παραλάβουμε 23/2 και ΑΝ.

Άκουγα και για τα προβλήματα της TV, ε, δεν ήθελα και πολύ. H Samsung μου έχει απίθανη ποιότητα κατασκευής, στιβαρή βάση, πολύ καλό τηλ. δέκτη, και παίζει απροβλημάτιστα 100Hz 24p. Σκεφτείτε το ξανά παιδιά.

Φίλε μου επειδή ακριβώς το "επαναλαμβάνεις" θα σε παρακαλούσα να είσαι λίγο πιο προσεκτικός στις αναφορές σου. Δηλαδή το αποκλείεις κάποιος να την αγόρασε και να είναι ικανοποιημένος ? Ο τρόπος που το θέτεις είναι σαν κάποιοι να ενήργησαν με δόλο για να σε/σας ξεγελάσουν και η μπάλα παίρνει όλους όσους έχουν γράψει θετικά σχόλια για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Nα αντιστρεψω λιγο το ερωτημα....Πιστευεις οτι δεν υπαρχουν εμποροι οι οποιοι παρακολουθουν το forum και 'κακοπροαιρετα' παραπλανουν υποψηφιους αγοραστες με απωτερο σκοπο το κερδος?

Απλα μου κανει τρομερη εντυπωση που ξαφνικα μετ ααπο 6μηνες κυκλοφοριας της τηλεορασης,για πρωτη φορα καποιοι τωρα διαπιστωσαν οτι εχει προβλημα σε bluray.(και δεν ααφερομαι στο φιλο πιο πανω)

Εφυπνιστειτε απλα και μη δεχεστε αφιλτραριστα οτι γραφεται εδω,δεν θελουν ολοι να βοηθησουν ολους.....(το πηγα πολυ μακρια τωρα)