LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

παρακολουθω το νημα απ'την δημιουργια του και ειλικρινα απορω πως μεσα σε μια βδομαδα το power-buy μιας απ'τις καλυτερες tv σε λογο αποδοση-τιμη μετατρεπεται σε βατερλο. δηλαδη πριν 10 μερες δεν ξερατε αυτα τα προβληματακια της σειρας 7000? γνωμη μου καντε λιγο υπομονη να παραλαβετε και απλα απολαυστε την αγορα σας

Φιλε DeepFloyd να σου ξεκαθαρισω κατι.Δεν εχει προβληματα η lg αλλα 1 προβλημα στα 24ρ 100Hz που ισως λυθει ισως οχι.Αν την βαλεις διπλα διπλα η Samsung 40A656 ειναι σαν μην φαινεται και σαν χαρακτιριστικα και σχεδιασμο παντα σε σχεση τιμης.Ισως να ειναι και αυτος ο λογος που την πηρες τοσο φνηνα.Οσο για τα τα απροβλημάτιστα 100Hz 24p και εγω μαζι σου ειμαι.
Καλοριζικια και καλη θεαση.

παρακολουθω το νημα απ'την δημιουργια του και ειλικρινα απορω πως μεσα σε μια βδομαδα το power-buy μιας απ'τις καλυτερες tv σε λογο αποδοση-τιμη μετατρεπεται σε βατερλο. δηλαδη πριν 10 μερες δεν ξερατε αυτα τα προβληματακια της σειρας 7000? γνωμη μου καντε λιγο υπομονη να παραλαβετε και απλα απολαυστε την αγορα σας

Εγω την δευτερα το ανακαλυψα μολις πηρα BD player.Εφαγα ωρες και ωρες και σε ξενα Forums για τυχον ρυθμισεις μηπως εχω κανει κατι λαθος αλλα ολοι εχουμε το ιδιο προβλημα.

Αν και δουλεύω σε φουλ ρυθμους απο το πρωι στις 7ως τις 3,θα κάνω το παν να ξεκλέψω λίγο χρόνο και να επικοινωνησω μαζί τους..
Οτι θέλετε να ρωτησω γράψτε το εδω να το βλέπουν και οι υπόλοιποι σαν προβληματισμό,και θα απαντήσω σε όλα,αφου φυσικά τους θεσω ολα αυτα τα ερωτηματα..
Την πάτησα πέρυσι με την αγορα υπολογιστη του φούστη δεν την ξαναπατάω πάλι..!!

Με αυτά που βλέπω νομίζω ότι ξεφεύγουμε, γι αυτό και σας γράφω την ερασιτεχνική μου άποψη.
Όπως και πολλοί άλλοι αναγνώστες και δυνητικοί αγοραστές της σειράς 7000, θέλω την τηλεόραση κυρίως για "ταπεινή" Nova, άντε και Action FPS (μέσω σύνδεσης με φορητό Η/Υ). Θα έπαιρνα τα πιο απλά μοντέλα (σειρές 2000-3000-5000 της LG) αλλά μ' αυτά που διαβάζω στο forum είπα να είμαι καλυμμένος για καμιά 10ετία. Παρήγγειλα λοιπόν - και περιμένω να πάρω όπως και σεις - το 42LG7000 από το Megamarket (δεν μπορούσα να μπω στο PB γιατί μένω επαρχία).
Μήπως όμως "διυλίζουμε τον κώνωπα";
Η τηλεόραση στις 42'', όπως τη χάζεψα στον Κωτσόβολο, σε απλό τηλεοπτικό σήμα - που θεωρώ ότι ενδιαφέρει και τον περισσότερο κόσμο - είναι τζάμι και δίνει κρυστάλλινη εικόνα (όσο καλό μπορεί να είναι ένα τηλεοπτικό σήμα βέβαια). Και μάλιστα την είδα να παίζει ποδόσφαιρο - και όχι τον Τράγκα σε φυσικό μέγεθος ή τον Χατζηνικολάου, που ειπώθηκε παραπάνω.
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι την είδα (για την ακρίβεια την αδερφή της 7000, την 6100) δίπλα στον άμεσο "ανταγωνιστή" της, μια Samsung A656! Δε λέω ότι η Samsung είναι χάλια, πιθανότατα στο μαγαζί ήταν λάθος σεταρισμένη, αλλά το συμπέρασμα είναι το ίδιο: Η LG είναι το απόλυτο value for money!
Τι σημαίνει αυτό; Είναι μια hi-end τηλεόραση που στοιχίζει τουλάχιστο 100-200 (ή 10-20%) παρακάτω από τους άμεσους ανταγωνιστές της Sony & Samsung και διαθέτει και 2'' παραπάνω απ' αυτούς. Λοιπόν τι ψάχνουμε;
Αν δεν είναι έτσι, βρείτε μου μια άλλη τηλεόραση σε τόσο χαμηλή τιμή με όλα τα μοντέρνα "καλούδια" (HD, 100HZ κλπ) ώστε να δουλεύει αξιοπρεπώς εδώ, στην τριτοκοσμική Ελλάδα.
Τώρα, η ακριβής και πιστή αναπαραγωγή 24 fps σε BR, το 1080p κλπ. είναι ειδικές λειτουργίες που νομίζω ότι απευθύνονται σε περισσότερο ψαγμένους χρήστες (και αρκετούς από τους φανατικούς του forum), αλλά πάντως δεν αφορούν στο μέσο όρο των υποψήφιων αγοραστών. Είναι σαν να χαλβαδιάζεις ένα αυτοκίνητο που ονειρευόσουν, αλλά κολλάς να το αγοράσεις επειδή του λείπει ο 10ος αερόσακος, που εκτιμάς ότι θα είναι στάνταρ στα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν μετά από 15 χρόνια...
:a0210:

Για να μην παρεξηγηθώ για το τελευταίο σχόλιο περί «αερόσακων», δεν υποτιμώ σε καμιά περίπτωση αυτούς που επιδιώκουν το τέλειο, το αντίθετο μάλλον θα έλεγα, ότι δηλαδή χάρη σ’ αυτούς μπορούμε κι εμείς οι υπόλοιποι απλοί χρήστες hi tech συσκευών να ξεχωρίζουμε την ήρα από το στάχυ.
Ωστόσο, καλό είναι να μην βλέπουμε μόνο το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Ή με άλλη διατύπωση να μην κάνουμε την τρίχα τριχιά…
:grinning-smiley-043

Με αυτά που βλέπω νομίζω ότι ξεφεύγουμε, γι αυτό και σας γράφω την ερασιτεχνική μου άποψη.
Όπως και πολλοί άλλοι αναγνώστες και δυνητικοί αγοραστές της σειράς 7000, θέλω την τηλεόραση κυρίως για "ταπεινή" Nova, άντε και Action FPS (μέσω σύνδεσης με φορητό Η/Υ). Θα έπαιρνα τα πιο απλά μοντέλα (σειρές 2000-3000-5000 της LG) αλλά μ' αυτά που διαβάζω στο forum είπα να είμαι καλυμμένος για καμιά 10ετία. Παρήγγειλα λοιπόν - και περιμένω να πάρω όπως και σεις - το 42LG7000 από το Megamarket (δεν μπορούσα να μπω στο PB γιατί μένω επαρχία).
Μήπως όμως "διυλίζουμε τον κώνωπα";
Η τηλεόραση στις 42'', όπως τη χάζεψα στον Κωτσόβολο, σε απλό τηλεοπτικό σήμα - που θεωρώ ότι ενδιαφέρει και τον περισσότερο κόσμο - είναι τζάμι και δίνει κρυστάλλινη εικόνα (όσο καλό μπορεί να είναι ένα τηλεοπτικό σήμα βέβαια). Και μάλιστα την είδα να παίζει ποδόσφαιρο - και όχι τον Τράγκα σε φυσικό μέγεθος ή τον Χατζηνικολάου, που ειπώθηκε παραπάνω.
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι την είδα (για την ακρίβεια την αδερφή της 7000, την 6100) δίπλα στον άμεσο "ανταγωνιστή" της, μια Samsung A656! Δε λέω ότι η Samsung είναι χάλια, πιθανότατα στο μαγαζί ήταν λάθος σεταρισμένη, αλλά το συμπέρασμα είναι το ίδιο: Η LG είναι το απόλυτο value for money!
Τι σημαίνει αυτό; Είναι μια hi-end τηλεόραση που στοιχίζει τουλάχιστο 100-200 (ή 10-20%) παρακάτω από τους άμεσους ανταγωνιστές της Sony & Samsung και διαθέτει και 2'' παραπάνω απ' αυτούς. Λοιπόν τι ψάχνουμε;
Αν δεν είναι έτσι, βρείτε μου μια άλλη τηλεόραση σε τόσο χαμηλή τιμή με όλα τα μοντέρνα "καλούδια" (HD, 100HZ κλπ) ώστε να δουλεύει αξιοπρεπώς εδώ, στην τριτοκοσμική Ελλάδα.
Τώρα, η ακριβής και πιστή αναπαραγωγή 24 fps σε BR, το 1080p κλπ. είναι ειδικές λειτουργίες που νομίζω ότι απευθύνονται σε περισσότερο ψαγμένους χρήστες (και αρκετούς από τους φανατικούς του forum), αλλά πάντως δεν αφορούν στο μέσο όρο των υποψήφιων αγοραστών. Είναι σαν να χαλβαδιάζεις ένα αυτοκίνητο που ονειρευόσουν, αλλά κολλάς να το αγοράσεις επειδή του λείπει ο 10ος αερόσακος, που εκτιμάς ότι θα είναι στάνταρ στα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν μετά από 15 χρόνια...
:a0210:

Ρε φιλε συγνωμη εγω πληρωσα 1250 ευρο + 370 ευρω για BD player τα 24ρ 100Ηz γιατι να μην τα δω?Αν εσενα σου αρεσει να πληρωνεις κατι και να μην υπαρχει τοτε ενταξει.Το blu ray η Sony το προωθη full.Τα video club εχουν φερει αρκετους τιτλους + ολα τα καινουργια.Τα κενα BD 25GB εχουν πεσει στα 6.90 και μεχρι το τελος του χρονου θα πανε 2-2.5 ευρω.Με αυτα τα κριτηρια την αγορασα για καμια 4ετια μεχρι να βγει οριστικα το 1600ρ.Τα 100ΗZ 24p ειναι τα στανταρ σε μια HD TV + την αναλυση 1920χ1080ρ.Εδω δεν κολλαμε για το δεκατο αερασακο αλλα οτι δεν εχει τιμονι.

Ρε φιλε συγνωμη εγω πληρωσα 1250 ευρο + 370 ευρω για BD player τα 24ρ 100Ηz γιατι να μην τα δω?Αν εσενα σου αρεσει να πληρωνεις κατι και να μην υπαρχει τοτε ενταξει.Το blu ray η Sony το προωθη full.Τα video club εχουν φερει αρκετους τιτλους + ολα τα καινουργια.Τα κενα BD 25GB εχουν πεσει στα 6.90 και μεχρι το τελος του χρονου θα πανε 2-2.5 ευρω.Με αυτα τα κριτηρια την αγορασα για καμια 4ετια μεχρι να βγει οριστικα το 1600ρ.Τα 100ΗZ 24p ειναι τα στανταρ σε μια HD TV + την αναλυση 1920χ1080ρ.Εδω δεν κολλαμε για το δεκατο αερασακο αλλα οτι δεν εχει τιμονι.

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον neof1z. Τα 100Hz 24p δεν είναι ο αερόσακος του αυτοκινήτου και μάλιστα ο 10ος αλλά κατά περίπτωση ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, γιατί κάποιος αγοράζει tv για να βλέπει 80 % ΒR disks και να έχει σύνδεση με pc και το υπόλοιπο 20 % για Sd σήμα. Σε αυτόν λοιπόν δεν είναι ο 10ος αέροσακος αλλά όπως λέει κι ο neof1z το τιμόνι του αυτοκινήτου.
Τώρα κάτι άλλο. Λες ότι την είδες στον Κωτσόβολο. Δεν μας λες σε ποιον γιατί εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν τη βλέπω σε κάποιον.
Πάντως κι εγώ με αυτά που διαβάζω έχω ξενερώσει πάρα πολύ κι έχω παραγγείλει 2 και.....................το σκέφτομαι.

Πιστεύω ότι εάν ο Γιάννης μεταφέρει τους έντονους προβληματισμούς μας στον κ. Καμπέρη ο οποίος με τη σειρά του καταφέρει και δεχθεί ακόμη και γραπτή διαβεβαίωση από την Lg ότι, σε περίπτωση που οι τηλεοράσεις που θα πάρουμε δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που.......διαφημίζονται θα αντικατασταθούν αμέσως, τότε πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να κάνουμε πίσω.

Παιδια προς Θεου μην κανετε τετοιο κακο στον εαυτο σας......Αισιως εγραψα 200 περιπου ωρες με την αδελφη 47LG6000 και ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ.....στην ουσια μιλαμε για την ιδια τηλεοραση.
Το οτι εφαγα μια φρικη μολις ειδα τα σπασιματακια σε καθε σχεδον αλλαγη σκηνης την εφαγα .....το ανεφερα και στο νημα που ανοιξα ΜΥΘΟΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..........
Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΕΛΕΙ ΡΥΘΜΙΣΜΑ και αυτο που θα δωσει με την καθαροτητα και την ζωντανια συν την αληθοφανεια και τα φυσικα χρωματα πιστεψτε με οτι θα σας αποζημιωσει.

Καποιοι γραφουν οτι τηλεορασεις αλλων εταιριων παιζουν απροβληματιστα στα 24ΗΖ.
Η samsung για παραδειγμα 656 σε καποιες σκηνες παρουσιαζει ακριβως το ιδιο προβλημα αλλα οχι τοσο εντονα.....Ασε που αν ενεργοποιησεις το real cinema το οποιο διορθωνει την κινηση η θολουρα παει συνεφο.....και τονιζω και παλι οτι το προβλημα ειναι σαν να αργει να καταλαβει την κινηση και να κανει τις καταλληλες διορθωσεις.....

Οποιος εχει αμφιβολια παντως σε αυτα που γραφω και ειναι απο Θεσσαλονικη να ερθει σπιτι μου να την δει και μαλλιστα σε πραγματικες συνθηκες και οχι σε καταστημα.

Και να βαλω και ενα ερωτημα κλεινοντας......Ποσα φραγκα χρειαζονται μινιμουμ για 47αρα χωρις ομως το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ προβλημα στην κινηση??????
Η μια μικρη παραλλαγη της παραπανω ερωτηξης.....με 1000 γιουρα +30% πανω παιρνεις κατι καλυτερο??????:grandpa:

Αντε και καλοριζικες και να ειστε γεροι να τις απολαμβανετε μολις και οποιοι τις αποκτησετε.

Καλημέρα!
neof1z, macedonasf, έτσι όπως το βάζετε έχετε 101% δίκιο.
Αλλά δεν είμαστε όλοι techfreaks, ούτε αλλάζουμε όλοι τις τηλεοράσεις μας για να βλέπουμε 80% BR.
Όπως εγώ, που την αλλάζω κυρίως για να βλέπω στο CHLτην Πανάθα απ’ το Novasportsκαι τις κυριακάτικες πρεμιέρες του Novacinemaσε οθόνη 1 μέτρο.
Σκοπεύω επίσης να παίζω και κανά Half-Lifeή κανά CallOfDutyσαν actionας που είμαι. Τομέας που, απ’ όσα διαβάζω, το μηχάνημα διαπρέπει, δεδομένου ότι μιλάμε για σκληροπυρηνικά fps(fps: FirstPersonShooter- και όχι FramesPerSecond), που ως γνωστό τελικιάζουν τις οθόνες και τις κάρτες γραφικών.

Τώρα, όσον αφορά ειδικά στις ταινίες 24p που υπάρχει το θέμα, επειδή με καλύπτει η NOVA, αραιά και πού θα βλέπω κανά DVDάκι, ενώ και BRplayerδεν έχω προς το παρόν...
Άρα, σε μένα τα ποσοστά που αναφέρατε είναι ανάποδα, δηλαδή 80% SD και εφαρμογές PC και το υπόλοιπο 20% - και αν - HD. Τα ίδια όμως εκτιμώ ότι ισχύουν και για πολλούς άλλους που έχουν συνδρομή στο γνωστό πακέτο.

ΥΓ: ο Κωτσόβολος που ανέφερα είναι στην Κοζάνη. -bye-

Πιστεύω ότι εάν ο Γιάννης μεταφέρει τους έντονους προβληματισμούς μας στον κ. Καμπέρη ο οποίος με τη σειρά του καταφέρει και δεχθεί ακόμη και γραπτή διαβεβαίωση από την Lg ότι, σε περίπτωση που οι τηλεοράσεις που θα πάρουμε δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που.......διαφημίζονται θα αντικατασταθούν αμέσως, τότε πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να κάνουμε πίσω.

+1 :a0210:

Last edited:
το καλυτερο που πρεπει να γινει κατα την άποψη μου, απο ολους
που αγορασαν το μοντελο αυτο ειναι, επιστροφη στο SERVICE για επισκευη και αν αυτο δεν μπορει να γινει, αντικατασταση με αλλο μοντελο
που να δουλευει σωστα,και ταυτοχρονα ομαδικη καταγγελια στη ενωση
καταναλωτων.το να μιλαμε εδω και 4 μηνες για το προβλημα αυτο χωρις να κανουμε κατι δεν βοηθαει εμας αλλα και τους μελλοντικους αγοραστες.

το καλυτερο που πρεπει να γινει κατα την άποψη μου, απο ολους
που αγορασαν το μοντελο αυτο ειναι, επιστροφη στο SERVICE για επισκευη και αν αυτο δεν μπορει να γινει, αντικατασταση με αλλο μοντελο
που να δουλευει σωστα,και ταυτοχρονα ομαδικη καταγγελια στη ενωση
καταναλωτων.το να μιλαμε εδω και 4 μηνες για το προβλημα αυτο χωρις να κανουμε κατι δεν βοηθαει εμας αλλα και τους μελλοντικους αγοραστες.
εσυ καλα τα λες αλλα το θεμα ειναι οτι θα δεχθει η lg οτι υπαρχει καποιο προβλημα η θα κανουν τον κινεζο????
Μηπως να ανοιγαμε ενα νεο θεμα για να δουμε ποσοι ειμαστε και πως μπορουμε να κινηθουμε?

Παιδία παρακαλάω την ώρα που βλέπω Χατζηνικολάου να μην κάνει καμία απότομη κίνηση γιατι και τότε θα κάνει σπασίματα.
Όσο γι´αυτούς που δεν τους πειράζουν τα σπασίματα αρχίζω και αμφιβάλω για την αξιοπιστία τους έμενα με τρελένουν και το μυαλό μου είναι συνέχεια εκεί.
Η τιμή της είναι "καλή" αλλά όχι μονο δεν παρέχει αυτά που υπόσχεται αλλά απενεργοποιώντας τα πάλι υπάρχει το πρόβλημα (σε μικρότερο βαθμό).
Όπως έχω ξαναπεί πάρτε μία TV των 399 Ευρώ ή περιμένετε για LED αυτή είναι η γνώμη μου.....
Φιλικά Σάκης

Nα αντιστρεψω λιγο το ερωτημα....Πιστευεις οτι δεν υπαρχουν εμποροι οι οποιοι παρακολουθουν το forum και 'κακοπροαιρετα' παραπλανουν υποψηφιους αγοραστες με απωτερο σκοπο το κερδος?

Οι επαγγελματίες του χώρου είναι καλοδεχούμενοι στο φόρουμ αρκεί να το δηλώνουν ώστε τα γραπτά τους να κρίνονται και με βάση την επαγγελματική τους ιδιότητα. Δεν έχω άποψη για όλες τις κατηγορίες του φόρουμ, αλλά μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως κρούσματα σαν αυτό που αναφέρεις συμβαίνουν πολύ σπάνια στην δική μας και όταν συμβαίνουν αντιμετωπίζονται άμεσα.

Απλα μου κανει τρομερη εντυπωση που ξαφνικα μετα απο 6μηνες κυκλοφοριας της τηλεορασης,για πρωτη φορα καποιοι τωρα διαπιστωσαν οτι εχει προβλημα σε bluray.(και δεν ααφερομαι στο φιλο πιο πανω)

Κι εμένα μου κάνει εντύπωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κρύβεται κάποια συνωμοσία από πίσω. Και στο αγγλικό φόρουμ πρόσφατα το ανακάλυψαν λόγω του review που της έκαναν.

Εφυπνιστειτε απλα και μη δεχεστε αφιλτραριστα οτι γραφεται εδω,δεν θελουν ολοι να βοηθησουν ολους.....(το πηγα πολυ μακρια τωρα)

Ότι πρέπει να διπλοτσεκάρουμε ότι διαβάζουμε είναι κάτι που το έχω αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν. Όχι αναγκαστικά γιατί γίνεται εσκεμμένη παραπληροφόρηση, αλλά γιατί όλοι λίγο πολύ εκφράζουμε τις υποκειμενικές μας απόψεις. Υπερβολές γράφονται σε καθημερινή βάση και αυτό μπορεί να οφείλεται σε υπερβολικό ενθουσιασμό, άγνοια, έλλειψη κριτηρίων σύγκρισης, εμπάθεια ή συμπάθεια προς κάποιον κατασκευαστή λόγω κακών ή καλών εμπειριών στο παρελθόν κλπ κλπ

Yπάρχει κάποιος στην περιοχη Αθηνών -ιδιώτης και εγγεγραμμενος στο AVclub- που εχει το συγκεκριμένο μοντέλο?
Οπου μπορούμε κάποιος απο εμάς να πάει και να κάνει μια κατ' οίκον επισκεψη να δει τα σπασίματα αυτά και γενικά τις δυσλειτουργίες που αναφέρθηκαν??
Να εχουμε και μια άλλη αποψη..

παιδιά άντε και πήραμε τέτοιο χαρτί (αντικατάστασης) που εγώ το θεωρώ ουτοπικό για Ελλάδα αλλά άντε και το πήραμε, εσείς πως δηλαδή θα διαπιστώσετε αν είναι ή δεν είναι σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της σωστή ή λάθος? Ο κόσμος που την έχει ή την δοκιμάζει το λέει...Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ 100hz 24p κάνει στιγμιαία κολήματα...ΤΕΛΟΣ. τα κλείνεις, ονομάζεις και pc την είσοδο και έχεις καλή εικόνα...δηλαδή είστε διατεθιμένοι να πληρώσετε να την παρετε και σε 2 ώρες να λέτε ξεκινάω αγώνα να την αλλάξω????
Τα δεδομένα είναι αυτά...η πίεση θα έπρεπε να είναι στο να μας πούνε ότι γνωρίζουν το συγκεκριμένο θέμα και να δεσμευτούν να το λύσουν. Αν πούνε ότι η τηλεόραση παίζει τέλεια και δεν έχει τίποτα....ε τότε να πάνε να...

Last edited:
Δεν εχει δυσλειτουργιες.Απλα δεν παιζει 100Hz 24p.Και καποια ελπιδοφορα νεα.
Χθες διευρεσε το τελευταιο firmware v3.22 το οποιο κατεβασα στο Usb stick και εκανα αναβαθμιση (ειχε την 3.04).Ουτε 1 λεπτο δεν πηρε.Μολις εβαλα το usb μου εβγαλε παραθυρο αν θελω να αναβαθμισω την εκδοση.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το δινουν ελευθερο στο site τους αλλα πρεπει να τους παρεις τηλεφωνο για επισκεψει στο σπιτι.Τελος παντων το προβλημα δεν λυθηκε και ευχομαι στην επομενη εκδοση να τελειωσουμε και με αυτο το θεμα.