LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

thumb_430_matsu2.jpg

Η LG ειναι Νο1 στις πωλησεις πλασμα για το πρωτο τριμηνο του 2008...

http://techon.nikkeibp.co.jp/english/NEWS_EN/20080507/151374/

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Βλέποντας το ποσοστό της Pioneer καταλαβαίνουμε εύκολα γιατι αναγκάστηκε να κανει στροφή..

Με τέτοια ποσοστά και τόσο υψηλές δαπάνες για R&D για νεα πρωτοποριακά προιόντα δεν βγαίνει κέρδος...

Πάντως οι Κορεάτες τους έχουν πάρει ολιγον φαλάγγι.. καλα που υπάρχει η Panasonic ..

Χτες το βραδυ παρελαβα την LG 42PG6000.Την εστησα και την επεξεργαστηκα περιπου μια ωριτσα.Απο ομορφια δεν παιζεται ,η ενιαια προσοψη ειναι ολα τα λεφτα.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν τα πολυ ζωντανα χρωματα ιδιαιτερα στα ψηφιακα καναλια.Το contrast και φωτεινοτητα το εχω βαλει στο 50 για "στρωσιμο".Χρειαζεται κατι αλλο να κατεβασω?
Επισης προτεινει καποιος μετα απο ποσες ωρες λειτουργιας μπορω να τη συνδεσω με το HTPC για να δω καμια ταινια σε mkv?

Mεγεια.-bye-

Αν οι ταινιες δεν εχουν μαυρες μπαρες μπορεις αμεσως να την συνδεσεις αλλιως κανε υπομονη τουλαχιστον 200 ωρες η βαλε το ζουμ.

Ευχαριστω!!
Δηλαδη μπορω να δω με λογο 16:9 και οχι 2.35:1 .Η απεικονιση του desktop για αρκετη ωρα μπορει να δημιουργησει προβλημα?

Γενικα καλο ειναι να αποφευγεις οτιδηποτε ειναι στατικο στην οθονη για τις πρωτες τουλαχιστον 200 ωρες. Παρολα αυτα αν βαλεις κατι στατικο (πχ. μενου DVD player) προσπαθησε να μην μεινει στην οθονη πανω απο 5 λεπτα.

Δεν ειναι οτι θα παθεις καποια ζημια αν μεινει παραπανω αλλα σιγουρα θα δεις image retention και ειναι πιο πολυ ψυχολογικο το θεμα.

DVD χωρις μπαρες μπορεις να δεις , αλλιως βαλε το ζουμ για να γεμισει η εικονα την οθονη.

Λιγο υπομονη τις πρωτες εκατονταδες ωρες και μετα θα μπορεις να απολαυσεις την τηλεοραση ανετα χωρις προβληματα.

Σκεψου οτι ειναι σαν να στρωνεις ενα καινουργιο αυτοκινητο.

Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Εδώ που τα λέμε, εσύ και εγώ μείναμε :

Εμένα που με ξεχάσατε όλοι γιατί είναι νέος στο κόμμα-από πέρσυ
...αποχωρώ πάραυτα σε ένδειξη διαμαρτηρίας :7SFGSFG:
θα αγοράσω tv μεσ'το μήνα...

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Το IR είναι φαινόμενο που λειτουργεί συσσωρευτικά? Θέλω να πω αν σε κάποιο σημείο μείνει ίχνος (το οποίο θα φύγει άμεσα με τη χρήση) αρκετές φορές κάποια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει πιο μόνιμο πρόβλημα?

Τώρα στα πιο πάνω που αναφέρετε τα ποσοστά δημοσκοπήσεων δίνουν ξεκάθαρο μήνυμα πως η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη για τη δημιουργία αυτού του νέου κόμματος. Υπάρχουν "ήσυχες" δυνάμεις έτοιμες να εκδηλωθούν με την πρώτη ευκαιρία, ο κόσμος βαρέθηκε τα στερεότυπα και το συντηρητισμό του παρελθόντος και θέλει να δει νέα πρόσωπα.
Νομίζω πως οι παλιοί του χώρου πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πρωτοστατήσουν στη νέα πορεία:fahne90:

Ψηφίστε LG... με τον αέρα της ανανέωσης:Banane0::Banane0::Banane0:

Re: Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Το IR είναι φαινόμενο που λειτουργεί συσσωρευτικά? Θέλω να πω αν σε κάποιο σημείο μείνει ίχνος (το οποίο θα φύγει άμεσα με τη χρήση) αρκετές φορές κάποια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει πιο μόνιμο πρόβλημα?

Οχι δεν εχει σχεση. Βαζεις μετα να παιζει κατι αλλο (πχ. ενα τηλεοπτικο καναλι) και καθαριζει...

Το λέω και για τον Πάνο που προφανώς βαρέθηκε να διαβάσει το υπόλοιπο νήμα.
Βάλε και δες τις ταινίες σου άνετα με τις ρυθμίσεις που σου αρέσουν. Μόνο PC μην βάλεις στην αρχή (απλά επειδή δεν το δοκίμασα ούτε εγώ).

Οι καινουργιες Full-HD τηλεορασεις plasma της LG τι λενε ???

Για πειτε...

Πως μπορώ να δω τις ώρες λειτουργίας στην 42PG6000?

Το έχει βρει κανείς?

Thanks!

Ξεκίνησα με τα φθηνά, πρώτα λοιπόν αγόρασα το μέσον εκπομπής HD εικόνας δηλαδή το Hivion, σειρά έχει το πλασματάκι, σε είκοσι μέρες το πολύ παίρνω μεταγραφή για την ομάδα που έχει παίχτες που σκοράρουν απ´ευθείας ´´τ´ακούς κύριε Πεσέιρο´´ελπίζω σ´αυτό το εικοσαήμερο της αναμονής μη μου αλλάξετε γνώμη τ´ακούς Σαλονικέ.

Koιτάζοντας το Skroutz είδα πως η LG 50P6000 μέσα σε ένα δίμηνο έχει πέσει η τιμή της γύρω στα 200 ευρώ. Ήδη ιντερνετικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης την πουλά 1364 υπάρχει κάτι σ´αυτό μήπως είναι προϊόν παραεισαγωγής?
Να προχωρήσω στην αγορά της ή μετά θα θέλω νάχω φίλο μανάβη για τις μπανάνες που θα πρέπει να την ταϊζω.

Re: Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Koιτάζοντας το Skroutz είδα πως η LG 50P6000 μέσα σε ένα δίμηνο έχει πέσει η τιμή της γύρω στα 200 ευρώ. Ήδη ιντερνετικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης την πουλά 1364 υπάρχει κάτι σ´αυτό μήπως είναι προϊόν παραεισαγωγής?

Aν ειναι παραεισαγωγη τοτε δεν ισχυουν οι εγγυησεις Ελληνικης αντιπροσωπιας γι'αυτο προσοχη απο που θα αγορασεις. Οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος.

Να προχωρήσω στην αγορά της ή μετά θα θέλω νάχω φίλο μανάβη για τις μπανάνες που θα πρέπει να την ταϊζω.

εαν σε ενδιαφερει πακετο με ps3 στα 1700 και κατι αν θυμαμαι καλα...