ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
Ξέρεις την τιμή για την επέκταση?
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
http://www.lg.com/gr/support/warranty
Ξέρεις την τιμή για την επέκταση?
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Καλό μήνα κατ' αρχάς σε όλους σας. Έχω μια απορία εδώ και αρκετό καιρό που βλέπω ταινίες. Όταν για αρκετή ώρα η ταινία έχει συνεχή σκοτεινά πλάνα, η φωτεινότητα της οθόνης αυτόματα μειώνεται σταδιακά και όταν εμφανιστεί πιο φωτεινό πλάνο η φωτεινότητα αυτόματα ανεβαίνει απότομα. Κοιτάω στις ρυθμίσεις αλλά δεν βλέπω κάποια σχετική επιλογή. Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει;
Την έχει σε προσφορά το Public στο Mall στα 990 ....σφραγισμένη , με 2 χρόνια εγγύηση
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Λες να ειναι κανεις τοσο τυχερος οσο εσυ?![]()
επιτελους δικαιωθηκα αυριο ερχονται να παρουν την 910 που εχουν και να μου φερουν μια αλλη μου ειπαν τωρα ποια θα ειναι αυτη δεν γνωριζω λογικα 920??αν και αυτο το μοντελο δεν υπαρχει οποτε δεν ξερω ποια μπορει να μου φερουν!!!
Ειχε 4 καμμενα πιξελ 11 κολλημενα και στα αριστερα και στα δεξια ειχε απο 6 εκατοστα γκρι κατι μου ειπαν συν οτι το μενου εκανε ενα λεπτο να ανοιξει απλα τον ηχο η την εικονα συν οτι το κιτρινο το εκανε πορτοκαλι και δεν ξερω τι αλλο μαλλονΑν και εψαξα λιγο παραπανω αλλα δεν βρηκα...θυμησε μου λιγο τι προβλημα ειχε η Tv σου και στην αλλαζουν. ? (επισης ποσες φορες σου εκανε το οποιο προβλημα, μια, δυο. ?)
Τελος δωσε μας παλι μια ενημερωση για το ποια Tv σου εφεραν με το καλο.
πραγματικα δεν ξερω ποια θα μου δωσουν σιγουρα μου ειπαν οχι παλιο μοντελο και οχι το ιδιοΜακάρι να είσαι τυχερός σα κι εμένα....μου δώσανε τη νέα. 55Β7! 4Κ και HDR....
στην ελλαδα δεν υπαρχει το νεο μοντελο 1080p ουτε καν στο ελληνικο site δεν ξερω πραγματικα τι θα μου δωσουν!!!απλα μου ειπε φιλος οτι θα σου δωσουν οτι υπαρχει στο ελληνικο site!!!θα δουμε παντως μου ειπε πρωτα θα με παρουν τηλ να μου πουν ποιο θα μου δωσουν!!!Eχει βγει νεο μοντελο 1080p.
Νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος οτι ο Γιαννης Σπυρου πιο πανω πηρε 4Κ, επειδη ισως το νεο μοντελο 1080p, ισως δεν ειχε κυκλοφορησει ακομη.
Στην δικη σου περιπτωση (αν υπαρχει πλεον νεο μοντελο 1080 ) θα ειναι ενα "τεστ" ωστε να δουμε εαν προτιμουν απο εδω και στο εξης να αντικαθιστουν την παλια 1080 με την νεα και οχι με 4κ.
Οπως και να εχει, η βλαβες που περιγραφεις πιο πανω ειναι μεγαλες και σοβαρες και θα μου φαινοταν παραδοξο εαν δεν εκαναν κινηση αλλαγης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.