LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπέρα, παρατήρησα χτες (έπαιζε κανονικά πρώτα) ότι δεν μου φέρνει τίποτα όταν πατώ στο info λέει No information available ενώ σε άλλες tv στον σπίτι δείχνει κανονικά. μπορώ να κάνω τίποτα ;

Δυσχτυχως , για δευτερη φορα , η οθονη ειναι παλι μαυρη και παιζει μονο ηχο!

Πριν 6 μηνες ειχε ακριβως το ιδιο θεμα και μου αλλαξαν καποια πλακετα.

Τοθεμα ειναι τι γινεται τωρα?

Μπορω να ζητησω αντικατασταση ?

Τι γινεται αν ειναι εκτος εγγυησης κι εχει ακριβως το ιδιο θεμα?

Καλό μήνα κατ' αρχάς σε όλους σας. Έχω μια απορία εδώ και αρκετό καιρό που βλέπω ταινίες. Όταν για αρκετή ώρα η ταινία έχει συνεχή σκοτεινά πλάνα, η φωτεινότητα της οθόνης αυτόματα μειώνεται σταδιακά και όταν εμφανιστεί πιο φωτεινό πλάνο η φωτεινότητα αυτόματα ανεβαίνει απότομα. Κοιτάω στις ρυθμίσεις αλλά δεν βλέπω κάποια σχετική επιλογή. Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Απάντηση: Re: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλό μήνα κατ' αρχάς σε όλους σας. Έχω μια απορία εδώ και αρκετό καιρό που βλέπω ταινίες. Όταν για αρκετή ώρα η ταινία έχει συνεχή σκοτεινά πλάνα, η φωτεινότητα της οθόνης αυτόματα μειώνεται σταδιακά και όταν εμφανιστεί πιο φωτεινό πλάνο η φωτεινότητα αυτόματα ανεβαίνει απότομα. Κοιτάω στις ρυθμίσεις αλλά δεν βλέπω κάποια σχετική επιλογή. Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Δεν φταιει κατι. Οταν η tv ανιχνευσει στατικο πλανο, υστερα απο λιγο μειωνει περιπου 60% την φωτεινοτητα. Ορισμενες φορες σε σταθερα πλανα ή σκοτεινα, μπερδευεται και ενεργοποιειται. Δυστυχως στο μενου της tv δεν υπαρχει επιλογη απενεργοποιησης αυτης της λειτουργιας.
Εχει αναφερθει ομως σε καποιο ξενο φορουμ πως αν μπει καποιος στο σερβις μενου, δυναται να απενεργοποιησει αυτη τη λειτουργια.

Για να μπει καποιος στο σερβις μενου, χρειαζεται μια εφαρμογη απο smartphone . Δεν γνωριζω αν ισχυει η φημη που θελει να χανεις την εγγυηση αν μπεις στο σερβις μενου.

Tελικα σταθτηκα πολυ τυχερος και μου την αντικατεστησαν με τη νεα LG 557BV !

Σαφως ανωτερη εικονα, πιο φωτεινη, και τα Near black πολυ πιο καθαρα, χωρις βινιετα, macro block , contouring κλπ
Eλαχιστο vertical banding Μονο ειδα στα 0-5% patterns, αλλα σε εικονα δεν το ειδα οσο κιαν προσπαθησα.

Το 4k + HDR εντυπωσιακο , ειδα το Planet erath II και η εικονα ειναι απιστευτη... μπραβο στην LG για την αψογη συμπεριφορα της!

Re: Απάντηση: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λες να ειναι κανεις τοσο τυχερος οσο εσυ? :grinning-smiley-043

Χαχαχαχα το σκέφτηκα κι εγώ...Να την πάρει κάποιος, κι αν χαλασει μέσα στην εγγυηση, να του δώσουν τη καινούργια!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

επιτελους δικαιωθηκα αυριο ερχονται να παρουν την 910 που εχουν και να μου φερουν μια αλλη μου ειπαν τωρα ποια θα ειναι αυτη δεν γνωριζω λογικα 920??αν και αυτο το μοντελο δεν υπαρχει οποτε δεν ξερω ποια μπορει να μου φερουν!!!

Last edited:
Απάντηση: Re: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

επιτελους δικαιωθηκα αυριο ερχονται να παρουν την 910 που εχουν και να μου φερουν μια αλλη μου ειπαν τωρα ποια θα ειναι αυτη δεν γνωριζω λογικα 920??αν και αυτο το μοντελο δεν υπαρχει οποτε δεν ξερω ποια μπορει να μου φερουν!!!

Αν και εψαξα λιγο παραπανω αλλα δεν βρηκα...θυμησε μου λιγο τι προβλημα ειχε η Tv σου και στην αλλαζουν. ? (επισης ποσες φορες σου εκανε το οποιο προβλημα, μια, δυο. ?)
Τελος δωσε μας παλι μια ενημερωση για το ποια Tv σου εφεραν με το καλο.

Αν και εψαξα λιγο παραπανω αλλα δεν βρηκα...θυμησε μου λιγο τι προβλημα ειχε η Tv σου και στην αλλαζουν. ? (επισης ποσες φορες σου εκανε το οποιο προβλημα, μια, δυο. ?)
Τελος δωσε μας παλι μια ενημερωση για το ποια Tv σου εφεραν με το καλο.
Ειχε 4 καμμενα πιξελ 11 κολλημενα και στα αριστερα και στα δεξια ειχε απο 6 εκατοστα γκρι κατι μου ειπαν συν οτι το μενου εκανε ενα λεπτο να ανοιξει απλα τον ηχο η την εικονα συν οτι το κιτρινο το εκανε πορτοκαλι και δεν ξερω τι αλλο μαλλον :P...οσο για το τι θα μου φερουν δεν ξερω σιγουρα δεν θα μου φερουν μοντελο του 15 και συν οτι εγω την πηρα οταν ηταν ακριβη ακομα μιλαμε...

Μακάρι να είσαι τυχερός σα κι εμένα....μου δώσανε τη νέα. 55Β7! 4Κ και HDR....
πραγματικα δεν ξερω ποια θα μου δωσουν σιγουρα μου ειπαν οχι παλιο μοντελο και οχι το ιδιο

Eχει βγει νεο μοντελο 1080p.
Νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος οτι ο Γιαννης Σπυρου πιο πανω πηρε 4Κ, επειδη ισως το νεο μοντελο 1080p, ισως δεν ειχε κυκλοφορησει ακομη.
Στην δικη σου περιπτωση (αν υπαρχει πλεον νεο μοντελο 1080 ) θα ειναι ενα "τεστ" ωστε να δουμε εαν προτιμουν απο εδω και στο εξης να αντικαθιστουν την παλια 1080 με την νεα και οχι με 4κ.
Οπως και να εχει, η βλαβες που περιγραφεις πιο πανω ειναι μεγαλες και σοβαρες και θα μου φαινοταν παραδοξο εαν δεν εκαναν κινηση αλλαγης.

Eχει βγει νεο μοντελο 1080p.
Νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος οτι ο Γιαννης Σπυρου πιο πανω πηρε 4Κ, επειδη ισως το νεο μοντελο 1080p, ισως δεν ειχε κυκλοφορησει ακομη.
Στην δικη σου περιπτωση (αν υπαρχει πλεον νεο μοντελο 1080 ) θα ειναι ενα "τεστ" ωστε να δουμε εαν προτιμουν απο εδω και στο εξης να αντικαθιστουν την παλια 1080 με την νεα και οχι με 4κ.
Οπως και να εχει, η βλαβες που περιγραφεις πιο πανω ειναι μεγαλες και σοβαρες και θα μου φαινοταν παραδοξο εαν δεν εκαναν κινηση αλλαγης.
στην ελλαδα δεν υπαρχει το νεο μοντελο 1080p ουτε καν στο ελληνικο site δεν ξερω πραγματικα τι θα μου δωσουν!!!απλα μου ειπε φιλος οτι θα σου δωσουν οτι υπαρχει στο ελληνικο site!!!θα δουμε παντως μου ειπε πρωτα θα με παρουν τηλ να μου πουν ποιο θα μου δωσουν!!!

Τοτε μαλλον πας για το μοντελο που εδωσαν και στον Γιαννη παραπανω.
Οποτε τυχερος και εσυ μεσα στην ατυχια σου. :smile: