LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τοτε μαλλον πας για το μοντελο που εδωσαν και στον Γιαννη παραπανω.
Οποτε τυχερος και εσυ μεσα στην ατυχια σου.
μεχρι να γινει δεν μπορω να πω τιποτα το θεμα ειναι οτι η γυναικα μου δεν ηθελε να τους παρω γιατι ειχε τρελαθει με αυτη την tv εγω παλι ειχα φαει το ξενερωμα...

γεια σας και παλι σημερα με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι τεταρτη θα μου φερουν το μοντελο b7v!!!πιστευω οτι δεν θα εχω προβλημα και με αυτο...

Καλυτερη απο την προηγουμενη σου.
Αν δεν εχει και κανενα προβλημα θα την ευχαριστηθεις.
Οταν παραλαβεις και παρακολουθησεις εικονα, δωσε ενα feedback.

Καλυτερη απο την προηγουμενη σου.
Αν δεν εχει και κανενα προβλημα θα την ευχαριστηθεις.
Οταν παραλαβεις και παρακολουθησεις εικονα, δωσε ενα feedback.
ε και εγω αυτο πιστευω οτι ειναι ποιο καλη σιγουρα!!!απλα μακαρι να μην βγαλει κανενα προβλημα...ναι θα δωσω

Μπράβο..σαφώς καλύτερη τηλεόραση. Βασικά αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο υπάρχει
γιαννη τους ειπα για την signature αλλα δεν ειχαν ετοιμοπαραδοτη :P και μετα μου ειπαν για αυτην...ναι οντως ενα μεγαλο μπραβο στο servis της lg που με πηραν τοσο γρηγορα τηλ...καλα αυτο ειναι σιγουρο οτι ειναι πολυ ποιο καλη απο την 910 που ειχαμε μακαρι να μην βγαλει και κανα προβλημα και ολα καλα...ααα ξεχασα πηρα και δωρο 3 μηνες απο lg για το netflix :P...

Δευτερη φορα τον τελευταιο μηνα που εν ωρα λειτουργιας της εφαρμογης Netflix η τηλεοραση κλεινει ξαφνικα, να ανησυχω;

Δεν θυμαμαι να εχω σεταρει auto off αλλα ακομα κι αν εχει καποια default ρυθμιση θα επρεπε να δειχνει καποιο μηνυμα πριν κλεισει, θα το τσεκαρω παντως στα settings μολις γυρισω, ισως να εμποδιζει η εφαρμογη την εμφανιση του μηνυματος.

Αν ειναι σε εγγυηση, μην αργεις! Κατεγραψε το σε βιντεο αν μπορεις, και απαιτησε να στη φτιαξουν.

Αν εισαι τυχερος μπορει κι εσενα να στην αλλάξουν με καινουργια!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Ναι παιδιά να τις βγάλουμε όλες χαλασμένες να πάρουμε καινούριες και αν χαλάσει σε κάναν κακόμοιρο μετά το πανηγύρι να του την φορτώσουν και να κλαιει

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν τις βγαζουμε, ειναι...
Κι εμενα ετσι ξεκινησε, να κλεινει στα καλα καθουμενα και μετα δεν ανογε ποτε.

Είχα ελατωματικη παρτιδα απ οτι μου ειπαν και φυσικα πρέπει ν αλλαχτει!

Δεν τις βγαζουμε, ειναι...
Κι εμενα ετσι ξεκινησε, να κλεινει στα καλα καθουμενα και μετα δεν ανογε ποτε.

Είχα ελατωματικη παρτιδα απ οτι μου ειπαν και φυσικα πρέπει ν αλλαχτει!

To οτι ηταν "παρτιδα" στο ανεφεραν βασει του serial code;

Σε ποσο διαστημα ή ωρες χρησης απο τα σποραδικα κλεισιματα εφτασε να μην ανοιγει καθολου μηπως θυμασαι;

Οχι, απλα ετσι μου ειπαν στο τηλέφωνο απο την lg, τη δευτερη φορα που χαλασε.

Ενα εξαμηνο περιπου ηταν και τις 2 φορες το διαστημα που περασε συνολικα, για να μην ανοιγει καθολου.
Για την ακριβεια, εμενα εκλςινε η εικονα και ειχα μονο ηχο.

Οχι, απλα ετσι μου ειπαν στο τηλέφωνο απο την lg, τη δευτερη φορα που χαλασε.

Ενα εξαμηνο περιπου ηταν και τις 2 φορες το διαστημα που περασε συνολικα, για να μην ανοιγει καθολου.
Για την ακριβεια, εμενα εκλςινε η εικονα και ειχα μονο ηχο.

Σε ευχαριστω Γιαννη, ελπιζω να μην φτασω εκει, ειμαι και επαρχια και ισως δυσκολεψει τα πραγματα με την αντιμετωπιση απο το service της LG.

Ξεκίνησε να το κάνει και η δικιά μου το ίδιο πρόβλημα στο Netflix όπως στον yan73. Έκανε ένα κλαπ και έσβησε η οθόνη, ενώ δεν άναψε το σήμα της lg στο κάτω μέρος, όταν κλείνει κανονικά η tv. Κόλλησε για λίγο και μετά αφού πάτησα το τηλεκοντρόλ ξανα άνοιξε. Δεν ξέρω αν ειναι θέμα του application του Netflix ή θέμα της tv..

Sent from my iPad using Tapatalk

Ξεκίνησε να το κάνει και η δικιά μου το ίδιο πρόβλημα στο Netflix όπως στον yan73. Έκανε ένα κλαπ και έσβησε η οθόνη, ενώ δεν άναψε το σήμα της lg στο κάτω μέρος, όταν κλείνει κανονικά η tv. Κόλλησε για λίγο και μετά αφού πάτησα το τηλεκοντρόλ ξανα άνοιξε. Δεν ξέρω αν ειναι θέμα του application του Netflix ή θέμα της tv..

Sent from my iPad using Tapatalk

Aκριβως οπως το περιγραφεις, ξεχασα να αναφερω για το φωτακι.

Eνω η τηλεοραση εχει βαρεσει κατι διωρα και τριωρα στο ιδιο τηλεοπτικο καναλι με στατικο Logo, ουδεποτε μου παρουσιασε image retention.

Πηρα ομως μια νεα καρτα γραφικων και θελησα να παιξω παιχνιδια ενω η τηλεοραση ηταν ηδη σε λειτουργια τηλεοπτικου προγραμματος για 5-6 ωρες πριν αρχισω το game.

Και υστερα απο σερι 5 ωρες παιχνιδιου....

Η τηλεοραση δεν εμφανισε το παραμικρο ιχνος I.R. (δοκιμη και με pattrens) ενω τα χερια μου ειχαν γινει σμπαραλια απο ποντικι/πληκτρολογιο. :laugh:

Οποτε προσοχη ποση ωρα παιζετε παιχνιδια.

c008.gif