LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Lg 55 EG910v OLED TV

Στην συγκεκριμενη τηλεοραση δεν μπροει να συνδεθει πληκτρολογιο?
Συνδεθηκε ενα logitech k400+ και ενω το ποντικι λειτουργει, δεν γραφει καθολου στο youtube.

Καλημέρα και Χρόνια πολλά στο φόρουμ....Σήμερα περιμένω να έρθουν απο το service Μανωλόπουλος να παραλάβουν την δικιά μου...Επίσημος συνεργάτης της lg λέει :twoguns::twoguns: Η εγγύηση μου (η επίσημη 2ετής λήγει 30/12/2017) ευτυχώς είμαι οριακά, πάντως είμαι. Μου εμφάνισε στο κάτω μέρος του panel από άκρη σε άκρη ευθεία λεπταΌ* γραμμή (όπως το αντιλαμβάνομαι στο μέγεθος ενός pixel)...Κλασσικά έσκασε το αΎ½αΎ½θέμααΎ½αΎ½ λίγο πρίν λήξει η εγγύση...Θα στείλουν οδηγό-μεταφορέα (τεχνικός ;;;;;) να παραλάβει, να τσεκάρουν στο εργαστήριο τους και είδωμεν...Μπλέξαμε μέσα στις γιορτές. Και όταν του είπα στο τηλέφωνο να ακύρωνα το αίτημα για να περνάγαν οι γιορτές μου είπε ότι το πιθανό να μην με κάλυπτε μετά η εγγύηση επειδή ημερολογιακά όταν θα ανοίγαμε εκ νέου αίτημα θα είχε περάσει η ημερομηνία (λογικό ακούγεται μεν απαράδεκτο για lg δεν και χωρίς να σου δίνει έστω κάποια τηλεόραση μέχρι να τελείωσει η υπόθεση)...το θέμα είναι ότι θα πάει βόλτα η τηλεόραση ....τα γνωστά όπως έχει προαναφέρει άλλος παθών με oled tv...Απλά δεν μπορείς να το αφήσεις κι έτσι ρε γαμώτο με το σενάριο μην χειροτερέψει στο μέλλον....Και το μάτι ξέρετε πάει και πέφτει εκεί πέρα όταν έχει άσπρο φόντο...

δε βλεπω που ειναι το προβλημα.
Μια χαρα στα ειπαν και εισαι και τυχερος που στο εκανε λιγο πριν ληξει η εγγυηση.
Λογικα θα σου δωσουν καινουριο μοντελο,ουτε του παππα μη το πεις.

Re: Απάντηση: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το ᾽᾽πρόβλημα᾽᾽ (το πραγματικό είναι με την γραμμή χαχαχαχα) είναι το πώς μου έκατσε μέσα στις γιορτές βρε παιδιά ....αυτό κυρίως...Πέρα από την πλάκα όμως ανησυχώ εάν θα προβούν σε αντικατάσταση πάνελ ή αλλαγή τηλεόρασης...Εάν γίνει το πρώτο τότε ναί είναι θεμά γιατί όπως μπαίνει στο εργοστάσιο κατασκευής ειναι η αληθειά δεν ξαναγίνεται...Τώρα αν γίνει αντικατάσταση επειδή αυτό το μοντέλο δεν βγαίνει πλέον (λογικό) υπάρχει το αντίστοιχο του 2017 στα ίδια χαρακτηριστικά (full hd δηλαδή) η LG 55EG9A7V....Βλέπω όμως να μπαίνω στο τριπάκι εφόσων γίνεται (με πιστωτικό δηλαδή από την LG) να προσθέσω λεφτά για να πάω στην b7v...Εν αναμονή...Ήρθαν και την πήραν....

Για να δουμε βρε Γιαννη...σαν την δικη σου περιπτωση αν θυμαμαι καλα (στο θεμα της αντικατστασης εννοω)...Θα δειξουν τα ᾽᾽κριτηρια᾽᾽ του τεχνικου τμηματος του Μανωλοπουλου...Εαν εχουν ομως στοκ πανελ απο αυτο το μοντελο στην LG λογικα θα αλλαξουν το πανελ και οχι ολη την τηλεοραση....Αυτο ειναι που με ξενερωνει...Επισης γνωριζεις εαν δεχτει η lg σε περιπτωση που προκυψει αντικατασταση να συμπληρωσω χρηματα και να παρω την 55b7v;;;; Γιατι αυτοι λογικα θα δωσουν μοντελο με τα ιδια χαρακτηριστικα σαν της eg910v..

Περιμενε να δεις τι θα σου πουν/προτεινουν απο μονοι τους και ΑΝ σου πουν για αντικατασταση με την νεοτερη 1080p, τοτε κανε τους αντιπροταση για την 4κ.

Απο εδω και στο εξης, σημειωνεις σε χαρτι ΟΛΑ τα βηματα που θα γινουν, ωστε μετα να περασεις επιτυχως το τεστ ανακρισης/feedback που θα σου κανουμε για να ενημερωθουμε κι εμεις, για το πως πραττει η LG σε περιπτωσεις σαν τη δικη σου. :flipout:

Re: Απάντηση: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πολυ ευχαριστως Werewolf θα δεχτω την σχετικη ''ανακρηση'' με την προυποθεση να μου δωσουν καινουρια τηλεοραση...:antlers:

Τι πάει να πει "με ξενερώνει"; Δεν σας καταλαβαίνω ώρες ώρες. Παρακαλάτε να χαλάσει η τηλεόραση σας κοντά στη λήξη της εγγύησης για να σας δώσουν καινούργια και νέο μοντέλο; Δηλαδή αν το πρόβλημα είναι panel και υπάρχει stock είναι λάθος να γίνει αντικατάσταση αυτού; Κάνει κάτι λάθος η LG; Η μήπως νομίζετε ότι εγγύηση σημαίνει αντικατάσταση τηλεόρασης.
Μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

Το ᾽᾽πρόβλημα᾽᾽ (το πραγματικό είναι με την γραμμή χαχαχαχα) είναι το πώς μου έκατσε μέσα στις γιορτές βρε παιδιά ....αυτό κυρίως...Πέρα από την πλάκα όμως ανησυχώ εάν θα προβούν σε αντικατάσταση πάνελ ή αλλαγή τηλεόρασης...Εάν γίνει το πρώτο τότε ναί είναι θεμά γιατί όπως μπαίνει στο εργοστάσιο κατασκευής ειναι η αληθειά δεν ξαναγίνεται...Τώρα αν γίνει αντικατάσταση επειδή αυτό το μοντέλο δεν βγαίνει πλέον (λογικό) υπάρχει το αντίστοιχο του 2017 στα ίδια χαρακτηριστικά (full hd δηλαδή) η LG 55EG9A7V....Βλέπω όμως να μπαίνω στο τριπάκι εφόσων γίνεται (με πιστωτικό δηλαδή από την LG) να προσθέσω λεφτά για να πάω στην b7v...Εν αναμονή...Ήρθαν και την πήραν....
δεν θα σου δωσουν 1080p γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει στο ελληνικο σαιτ!!!οτι υπαρχει στο ελληνικο θα σου δωσουν και φυσικα θα σου πουν την b7 και τιποτα αλλο...λογικα αντε μια χαρα σου εκατσε και εμενα η 910 ηταν πληρως χαλασμενη και μου εδωσαν την b7 που απλα δεν υπαρχει ειναι οτι ποιο τοπ υπαρχει...

Φιλε μου εγω προσωπικα δεν παρακαλεσα ποτε να χαλασει η τηλεοραση μου κοντα στην ληξη της εγγυησης οπως ειπες...Ισα ισα που εμεινα χωρις τηλεοραση για τουλαχιστον 10 μερες και με την γκρινια απο τα πιτσιρικια ...χαχαχαχα (πανε τα παιδικα τωρα;;;; οπως ειπαν)..Επισης ο σκοπος μου προσωπικα δεν ειναι να παρω ντε και καλα καινουρια τηλεοραση..(εαν γινει αυτο καλοδεχουμενο)...Η αναφορα του με ᾽᾽ξενερωνει᾽᾽ ητακ καθαρα στο τεχνικο κομματι της αντικαταστασης με οτι αυτο συνεπαγεται...Τωρα πως το εξελαβες εσυ ειναι αλλο θεμα...Προφανως και δεν τα θελω ολα δικα μου....καλες γιορτες...Α και κατι ακομα...Μενεις χωρις τηλεοραση για καποιο χρονικο διαστηματα...Υποθετω οτι θα επρεπε κανονικα να σου στειλει η lg εστω καποια ....Η απαντηση που ελαβα στη ερωτηση αυτη, απο τα παιδια που ηρθαν και την πηρανε (παρεπιπτοντως ηταν πολυ ευγενικοι αλλα οχι τεχνικοι παρολο που καταλαβανε και αυτοι την γραμμη στο πανελ) ηταν: Δινουμε τηλεοραση προσωρινα μεχρι να λυθει το θεμα σας αρκει να το ζητησετε εσεις απο την LG αν και δυσκολο αυτες τις μερες γιατι εχουμε ελλειψεις.....Αν σε καλυψα καλως

Απάντηση: Re: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τι πάει να πει "με ξενερώνει"; Δεν σας καταλαβαίνω ώρες ώρες. Παρακαλάτε να χαλάσει η τηλεόραση σας κοντά στη λήξη της εγγύησης για να σας δώσουν καινούργια και νέο μοντέλο; Δηλαδή αν το πρόβλημα είναι panel και υπάρχει stock είναι λάθος να γίνει αντικατάσταση αυτού; Κάνει κάτι λάθος η LG; Η μήπως νομίζετε ότι εγγύηση σημαίνει αντικατάσταση τηλεόρασης.
Μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

ναι ειναι λαθος αγαπητε
1) γιατι η νομοθεσια δινει την δυνατοτητα στον αγοραστη να επιλεξει εαν θα γινει επισκευη αντικατασταση ή επιστροφη χρηματων
2) γιατι το service manual καθε εταιριας αναγραφει οτι καθε αλλαγη πανελ πρεπει να συνοδευεται με ρυθμιση της τηλεορασης με σπεκτρομετρο κατι το οποιο δεν γινεται επειδη δεν υπαρχουν τα οργανα και η γνωση

Παντως πληροφοριες μου θελουν απο αρχες 2018 η lg να αντικαθιστα πλεον panel (ή οτι αλλο) στις oled.
Θα υπαρχει δηλαδη στοκ για τα πανελ ολων των oled της lg.
Στην περιπτωση του φιλου παραπανω δεν ξερω τι θα παιχτει.
Οποτε απο θεμα...upgrade οποιος προλαβε, προλαβε.

Πρωινά νέα από το Service...''δεν είδαμε κάτι στην τηλεόραση σας οπότε σας την επιστρέφουμε...''. Τους ρωτάω τι ακριβώς κάνανε-διαπιστώσανε και μου είπαν ότι την συνδέσανε, μπήκαν στο service menu κάτι ρυθμίσεις με καθαρισμό φίλτρων (???????) οπότε δεν έχει θέμα...Τους είπα οτι θα περάσω από το μαγαζί να το διαπιστώσω από κοντά μπροστά τους...Παρεπιπτόντως η τηλεόραση συσκευάστηκε (χωρίς να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση απο το αρμόδιο τεχνικό τμήμα) και δρομολογήθηκε σήμερα πρός παράδοση...Μπλέξαμε μου φαίνεται...

Οταν την παραλαβεις και ανοιξεις, προσπαθησε αν μπορεις να βγαλεις καποιες φωτογραφιες να μας δειξεις τι ακριβως εμφανιζει ως προβλημα.

Απορια: Αυτος ο Μανωλοπουλος ειναι και ο μονος που μπορει να παει καποιος την LG tv του. ?
Κατι σε πιο επισημο service της ελληνικης αντιπροσωπιας δεν υπαρχει. ?

Last edited:
Πάντα βγάζουμε φωτογραφίες και βίντεο του προβλήματος, ΠΡΙΝ την δώσουμε στην LG για να έχουμε αποδείξεις σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά και στην επιστρέψουν πίσω. Αν δεν κάνω λάθος θα χρεωθείς τα μεταφορικά εφόσον δεν εντόπισαν πρόβλημα στην τηλεόραση, εκτός και αν έχετε συνεννοηθεί αλλιώς ή σου είπαν ότι θα γίνει δωρεάν όλο το πήγαινε έλα. Κρίμα την ταλαιπωρία που πέρασες και έμεινες τόσες μέρες χωρίς TV.