Χτυπησα κι εγω ενα κομματι σημερα.
Μιας και δεν ειναι 4Κ HDR την εβαλα να παιζει στο χωλ σαν παρακατιανη.
Και ειμαι στην φαση να περασω βασικες ρυθμισεις, μεχρι να καλιμπραριστει.
Τώρα την πάτησες! Βάλε τις ρυθμίσεις σου αλλά όταν καταλάβεις ότι δεν λέει γιατί δεν βγάζει αρκετά nits, θα στην πάρω εγώ μισοτιμής
Μια χαρά είναι ρε παιδιά η EG910v γιατί σας βγαίνει μια ανάγκη να την υπερασπίζεστε συνέχεια, ποιοι την κακολoγούν;
Η μόνη ανάγκη που μας βγαίνει είναι να σατυρίζουμε την δεισιδαιμονία και την spec-ολατρεία. Και εσύ απο ότι διάβασα σε άλλο νήμα, την έχεις συναντήσει σε φίλους σου.
Χτυπησα κι εγω ενα κομματι σημερα.
Μιας και δεν ειναι 4Κ HDR την εβαλα να παιζει στο χωλ σαν παρακατιανη.
Και ειμαι στην φαση να περασω βασικες ρυθμισεις, μεχρι να καλιμπραριστει.
Εφαγα και μια φλασια στην αρχη, αφου μετα απο καποιες ωρες που την ειχα ανοιξει και την ψαχουλευα, δεν απεδιδε καλα τις μπαρες χαμηλα στο black clipping pattern.
"Κλεισε τη και ξανα ανοιξε τη μετα απο 10-20 λεπτα να κανει επαναρυθμιση στο πανελ" μου ειπε ο JL και ολα καλα.
Δοκιμες με htpc και περνωντας καποιες ρυθμισεις βασικες στην αρχη, αποφασισα να χρησιμοποιω τον madvr και gpu να στελνουν 0-255 σημα στην tv.
Στο cinema mode που το ειχα και το θεωρουσα καπως σκοτεινο, η εικονα ηρθε εκει που ηθελα.
Εφαγα και μια φλασια στην αρχη, αφου μετα απο καποιες ωρες που την ειχα ανοιξει και την ψαχουλευα, δεν απεδιδε καλα τις μπαρες χαμηλα στο black clipping pattern.
"Κλεισε τη και ξανα ανοιξε τη μετα απο 10-20 λεπτα να κανει επαναρυθμιση στο πανελ" μου ειπε ο JL και ολα καλα.
Ευχαριστω τον JL για την τηλεφωνικη του υποστηριξη (πρεπει να τον ζαλισα) καθως και τον χατζηγεωργιου που παρατησε τις δουλειες του για να ερθει με το αμαξι του να την μεταφερουμε απο το καταστημα.
Προσωπικα εχω παρατηρήσει κατι αλλο με την εν λογο tv.
Τον πρωτο καιρο οταν εσβηνα την 910 ουσιαστικα δεν εκλεινε, εσβηνε το πανελ αλλα οι πλακέτες ειχαν ρευμα κανονικα.
Μετα απο 10-15 λεπτα ακουγονταν το ρελε του τροφοδοτικου και σταματουσε να την τροφοδοτει με ρευμα, αν στο διατημα των 10 λεπτων την ανοιγες ξανα, ανοιγε το πανελ αμεσα χωρις να περιμενεις να φορτωσει το webos.
To διαστημα αυτο μεχρι να κλεισει η τηλεοραση μετρησα στην μπριζα καταναλωση 40watt, εδω και μερικες μερες οταν την κλεινω, κλεινει αμεσα και ο ρελες του τροφοδοτικου της.
Ξερει καποιος τι της συμβαίνει?
Εννοείται οτι λειτουργεί σωστα χωρις να κανει κιχ απο την πρωτη μερα, ειπα να μοιραστω αυτο που προσεξα.
ενας κουτσος κι ενας κοψομεσιασμενος χρειαζεται για να μεταφερθει η τηλεοραση;
Να το'χω υποψη οταν θα παρω τη δικια μου.
ενας κουτσος κι ενας κοψομεσιασμενος χρειαζεται για να μεταφερθει η τηλεοραση;
Να το'χω υποψη οταν θα παρω τη δικια μου.
Επειδη με ψιλοτρωει και για να ειμαι σιγουρος πριν ληξει η 7ημερη doa, πως μπορω να δω στο service menu τις ωρες λειτουργιας της tv. Για να αποκλεισω οριστικα οτι δεν εχει χρησιμοποιηθει ως εκθεσιακη.
Οι ώρες λειτουργίας της τηλεόρασης είναι δυνατόν να ελεγχθούν μόνο από το service menu, για την είσοδο στο οποίο απαιτείται ειδικό τηλεκοντρόλ ή συσκευή android με θύρα IR και τη σχετική εφαρμογή εγκατεστημένη...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.