LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πηρα τελικα και εγω μια σημερα. Για να δουμε τι θα δουμε. Υπαρχει καποιος οδηγος για να ελενξουμε αν υπαρχει καποιο θεμα;

Χτυπησα κι εγω ενα κομματι σημερα.
Μιας και δεν ειναι 4Κ HDR την εβαλα να παιζει στο χωλ σαν παρακατιανη. :p
Και ειμαι στην φαση να περασω βασικες ρυθμισεις, μεχρι να καλιμπραριστει.

Τώρα την πάτησες! Βάλε τις ρυθμίσεις σου αλλά όταν καταλάβεις ότι δεν λέει γιατί δεν βγάζει αρκετά nits, θα στην πάρω εγώ μισοτιμής

Καλοθέατη :ernaehrung004:

Τώρα την πάτησες! Βάλε τις ρυθμίσεις σου αλλά όταν καταλάβεις ότι δεν λέει γιατί δεν βγάζει αρκετά nits, θα στην πάρω εγώ μισοτιμής

Μια χαρά είναι ρε παιδιά η EG910v γιατί σας βγαίνει μια ανάγκη να την υπερασπίζεστε συνέχεια, ποιοι την κακολoγούν;

Καλοθέατη σε όποιον την πήρε :ernaehrung004:

Last edited:

Μια χαρά είναι ρε παιδιά η EG910v γιατί σας βγαίνει μια ανάγκη να την υπερασπίζεστε συνέχεια, ποιοι την κακολoγούν;

Η μόνη ανάγκη που μας βγαίνει είναι να σατυρίζουμε την δεισιδαιμονία και την spec-ολατρεία. Και εσύ απο ότι διάβασα σε άλλο νήμα, την έχεις συναντήσει σε φίλους σου.

Η μόνη ανάγκη που μας βγαίνει είναι να σατυρίζουμε την δεισιδαιμονία και την spec-ολατρεία. Και εσύ απο ότι διάβασα σε άλλο νήμα, την έχεις συναντήσει σε φίλους σου.

Να σου πω την αλήθεια περίμενα μια τέτοιου είδους απάντηση -bye- Ναι την έχω συναντήσει αυτήν την ανάγκη (και την ακριβώς αντίθετη).

Χτυπησα κι εγω ενα κομματι σημερα.
Μιας και δεν ειναι 4Κ HDR την εβαλα να παιζει στο χωλ σαν παρακατιανη. :p
Και ειμαι στην φαση να περασω βασικες ρυθμισεις, μεχρι να καλιμπραριστει.

τη πηρες ρε θηριο;
Καλοθεατη!

Πρώτη θέαση εχθές, με εργοστασιακές ρυθμίσεις, άκρως ικανοποιητική!

The autopsy of Jane doe, με chromecast και 720p, αρκετές σκοτεινές σκηνές ή με έντονη αντίθεση όπου έδωσε ρεσιτάλ.

Πάντως σε κάποια αποσπάσματα 1080 από το τελευταίο star wars και το lion παρατήρησα ότι, ειδικά στα πλαϊνά, όταν υπήρχαν σκηνές με χαμηλό φωτισμό εμφανιζονταν σαν να "πιξελιαζουν"τα μαύρα, δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά. Αυτό είναι το περιβόητο banding;

Κατά τ άλλα, το 3d τραγικό, σχεδόν δεν βλέπεται, τουλάχιστον σε σχέση μ έναν προβολέα Epson 6100 που έχει ενεργά γυαλιά βέβαια.

Το τηλεοπτικό σήμα με digea υποφερτο μου φάνηκε πάντως.

Παρεμπιπτόντως, υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να συνδεθούν ακουστικά;

Γιατί η κοπέλα μου αποφάσισε να την δοκιμάσει βλέποντας Βουγιουκλάκη εχθές βράδυ και περίμενα να τελειώσει για να κοιμηθώ, μην χωρίσουμε και για μια τηλεόραση, κρίμα είναι! :-)

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δοκιμες με htpc και περνωντας καποιες ρυθμισεις βασικες στην αρχη, αποφασισα να χρησιμοποιω τον madvr και gpu να στελνουν 0-255 σημα στην tv.
Στο cinema mode που το ειχα και το θεωρουσα καπως σκοτεινο, η εικονα ηρθε εκει που ηθελα.

Εφαγα και μια φλασια στην αρχη, αφου μετα απο καποιες ωρες που την ειχα ανοιξει και την ψαχουλευα, δεν απεδιδε καλα τις μπαρες χαμηλα στο black clipping pattern.
"Κλεισε τη και ξανα ανοιξε τη μετα απο 10-20 λεπτα να κανει επαναρυθμιση στο πανελ" μου ειπε ο JL και ολα καλα.

Ευχαριστω τον JL για την τηλεφωνικη του υποστηριξη (πρεπει να τον ζαλισα) καθως και τον χατζηγεωργιου που παρατησε τις δουλειες του για να ερθει με το αμαξι του να την μεταφερουμε απο το καταστημα.

Εφαγα και μια φλασια στην αρχη, αφου μετα απο καποιες ωρες που την ειχα ανοιξει και την ψαχουλευα, δεν απεδιδε καλα τις μπαρες χαμηλα στο black clipping pattern.
"Κλεισε τη και ξανα ανοιξε τη μετα απο 10-20 λεπτα να κανει επαναρυθμιση στο πανελ" μου ειπε ο JL και ολα καλα.

α μπραβο ρε συ....!!λεω και εγω κανουν κουκου τα ματια μου....??γιατι επαιξα και εγω λιγο(Β6V) με Ire κλπ,αλλα διαφορα δεν ειδα.
την αλλη μερα που την ανοιξα,η διαφορα του "φτιαχμενου" mode(isf dark room)με τα υπολοιπα ηταν μεγαλη....!!
αρα θελει επανεκινηση....

Η τηλεοραση μετραει ποσο ρευμα εχει περασει απο καθε pixel και ανα 4ωρο περιπου αναπροσαρμοζει την ταση οδηγησης σε καθε πιξελ ωστε να μην εχουν ανομοιογενεια φωτεινοτητας.
Αυτο το κανει καθε 4 ωρες και το εκτελει οταν το πανελ ειναι κλειστο. Κραταει καπου 10-20 λεπτα

Καθως και καθε 2000 ωρες κανει και recalibration στα τρανζιστορ οδηγησης. Αυτο κραταει περιπου 1 ωρα.

πατησα πανω στις ρυθμισεις του rtings και μετα οσο μπορουσα διορθωνα.
καπακι εκανα εναλλαγες με τα αλλα mode να δω τις διαφορες.
p@p@ria..τι ειχα πειραξει τι δεν ειχα πειραξει ,το ιδιο πραμα...
την ψιλιαστικα εχθες οτι κατι παιζει,που σε κανα 2 ταινιες που δοκιμαζα πριν την ρυθμιση ειχα θεμα στα σκοτεινα,ενω εχθες ηταν πολυ πιο σωστη η εικονα.

Προσωπικα εχω παρατηρήσει κατι αλλο με την εν λογο tv.
Τον πρωτο καιρο οταν εσβηνα την 910 ουσιαστικα δεν εκλεινε, εσβηνε το πανελ αλλα οι πλακέτες ειχαν ρευμα κανονικα.
Μετα απο 10-15 λεπτα ακουγονταν το ρελε του τροφοδοτικου και σταματουσε να την τροφοδοτει με ρευμα, αν στο διατημα των 10 λεπτων την ανοιγες ξανα, ανοιγε το πανελ αμεσα χωρις να περιμενεις να φορτωσει το webos.
To διαστημα αυτο μεχρι να κλεισει η τηλεοραση μετρησα στην μπριζα καταναλωση 40watt, εδω και μερικες μερες οταν την κλεινω, κλεινει αμεσα και ο ρελες του τροφοδοτικου της.
Ξερει καποιος τι της συμβαίνει?
Εννοείται οτι λειτουργεί σωστα χωρις να κανει κιχ απο την πρωτη μερα, ειπα να μοιραστω αυτο που προσεξα.

Δοκιμες με htpc και περνωντας καποιες ρυθμισεις βασικες στην αρχη, αποφασισα να χρησιμοποιω τον madvr και gpu να στελνουν 0-255 σημα στην tv.
Στο cinema mode που το ειχα και το θεωρουσα καπως σκοτεινο, η εικονα ηρθε εκει που ηθελα.

Ευχαριστω τον JL για την τηλεφωνικη του υποστηριξη (πρεπει να τον ζαλισα) καθως και τον χατζηγεωργιου που παρατησε τις δουλειες του για να ερθει με το αμαξι του να την μεταφερουμε απο το καταστημα.

ενας κουτσος κι ενας κοψομεσιασμενος χρειαζεται για να μεταφερθει η τηλεοραση;
Να το'χω υποψη οταν θα παρω τη δικια μου.

Προσωπικα εχω παρατηρήσει κατι αλλο με την εν λογο tv.
Τον πρωτο καιρο οταν εσβηνα την 910 ουσιαστικα δεν εκλεινε, εσβηνε το πανελ αλλα οι πλακέτες ειχαν ρευμα κανονικα.
Μετα απο 10-15 λεπτα ακουγονταν το ρελε του τροφοδοτικου και σταματουσε να την τροφοδοτει με ρευμα, αν στο διατημα των 10 λεπτων την ανοιγες ξανα, ανοιγε το πανελ αμεσα χωρις να περιμενεις να φορτωσει το webos.
To διαστημα αυτο μεχρι να κλεισει η τηλεοραση μετρησα στην μπριζα καταναλωση 40watt, εδω και μερικες μερες οταν την κλεινω, κλεινει αμεσα και ο ρελες του τροφοδοτικου της.
Ξερει καποιος τι της συμβαίνει?
Εννοείται οτι λειτουργεί σωστα χωρις να κανει κιχ απο την πρωτη μερα, ειπα να μοιραστω αυτο που προσεξα.

Ειναι ο καθαρισμος που λεγαμε οταν την κλεινεις.

ενας κουτσος κι ενας κοψομεσιασμενος χρειαζεται για να μεταφερθει η τηλεοραση;
Να το'χω υποψη οταν θα παρω τη δικια μου.

Φυσικα οπως καταλαβαινεις εβαλα ξανα το ΑRRIVAL να δω ως τεστ με την oled.

Αριστουργημα...!
Η τηλεοραση, οχι το arrival. :flipout:

Update:

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ 55EG910V

------------------------------------------
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

001. damnation.................................. 03/12/2015
002. Ilzals......................................... 04/12/2015
003. GDASK....................................... 10/12/2015
004. JL_?.......................................... 18/12/2015
005. dareios...................................... 19/12/2015
006. petasis...................................... 21/12/2015
007. Βασίλης Α.................................. 22/12/2015
008. milios........................................ 23/12/2015 (panel fail 29/05/2016 - αντικατάσταση - ΟΚ; )
009. -Γιώργος-.................................. 24/12/2015
010. bower........................................ 24/12/2015
011. Johnpaok................................... ??/12/2015
012. nspeed...................................... 30/12/2015

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

013. Bender....................................... 09/01/2016
014. elessar86................................... 10/01/2016
015. emer77...................................... 14/01/2016
016. Γιαννης Σπυρου........................... 21/01/2016 (πρόβλημα στο mainboard 21/02/2017 -> αλλαγή -> ΟΚ)

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

017. grscarface.................................. 20/02/2016
018. a_headjohn................................. 23/02/2016

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

019. ntsa.......................................... xx/03/2016
020. alelo.......................................... 30/03/2016
021. maximos13.................................. 31/03/2016

ΜΑΪΟΣ 2016

022. grpol.......................................... ??/05/2016
023. stfmich....................................... 25/05/2016
024. braindamagedcg........................... 26/05/2016

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

025. gtlunatic..................................... 23/06/2016

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

026. lostamangr.................................. 10/08/2016
027. yan73........................................ xx/08/2016

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

028. Ressac....................................... xx/09/2016

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016

029. Aniwthos.................................... 29/11/2016

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

030. bretsos...................................... 13/12/2016
031. aggelooos2000............................ 13/12/2016
032. MoDis........................................ 18/12/2016
033. imjp1982.................................... 22/12/2016

ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

034. flevas&barber.............................. 14/03/2017

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

035. ChrisV........................................ 08/04/2017
036. jimk9......................................... 13/04/2017
037. Georg3....................................... 22/04/2017
038. Stratilatis................................... 25/04/2017
039. tman......................................... 25/04/2017
040. Werewolf.................................... 25/04/2017
041. C-max........................................ 25/04/2017

042. strs........................................... xx/xx/201x
043. elmajiko...................................... xx/xx/201x

Επειδη με ψιλοτρωει και για να ειμαι σιγουρος πριν ληξει η 7ημερη doa, πως μπορω να δω στο service menu τις ωρες λειτουργιας της tv. Για να αποκλεισω οριστικα οτι δεν εχει χρησιμοποιηθει ως εκθεσιακη.

Επειδη με ψιλοτρωει και για να ειμαι σιγουρος πριν ληξει η 7ημερη doa, πως μπορω να δω στο service menu τις ωρες λειτουργιας της tv. Για να αποκλεισω οριστικα οτι δεν εχει χρησιμοποιηθει ως εκθεσιακη.

...

Οι ώρες λειτουργίας της τηλεόρασης είναι δυνατόν να ελεγχθούν μόνο από το service menu, για την είσοδο στο οποίο απαιτείται ειδικό τηλεκοντρόλ ή συσκευή android με θύρα IR και τη σχετική εφαρμογή εγκατεστημένη...

Η είσοδος στο service menu ενέχει κινδύνους για την υγεία της τηλεόρασης, αν δεν γνωρίζουμε τί κάνουμε. Καθένας που θα επιχειρήσει να μπει, το κάνει με αποκλειστικά δική του ευθύνη...