LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δηλαδή να μην πάω σε άλλη μάρκα.αν μου δώσουν πιστωτικό να μην κοιτάξω σε sony af8 η samsung?να ξαναπάω σε lg?

Αυτό μόνο εσύ το ξέρεις. Για μένα οι OLED έχουν τη καλύτερη εικόνα. Άλλος προτιμάει τη Sony XF9005, άλλος τη Samsung Q9FN, ενώ άλλοι προτιμούν τις υλοποιήσεις της Panasonic.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του Hdtvtest οι 3 καλύτερες τηλεοράσεις για το 2018 ήταν οι Panasonic FZ802, Sony AF8, LG C8

Πιστεύω ότι η καλύτερη τηλεόραση αυτή τη στιγμή είναι η lg c8.δε λέω καλή και q9 και η sony af8 αλλά η oled είναι ένα επίπεδο πάνω.και από θέμα λειτουργιών και από θέμα εικόνας αλλά και ντιζάιν.

Re: Απάντηση: LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πιστεύω ότι η καλύτερη τηλεόραση αυτή τη στιγμή είναι η lg c8.δε λέω καλή και q9 και η sony af8 αλλά η oled είναι ένα επίπεδο πάνω.και από θέμα λειτουργιών και από θέμα εικόνας αλλά και ντιζάιν.

Και η sony af8 oled είναι.

Ναι και η af8 oled είναι αλλά πιστεύω ότι στο νήμα είναι καλύτερη η lg.οσον αφορά την samsung είναι ένα επίπεδο κάτω και από τις δύο.

Δες τη Sony απο κοντά και προπάντων άκουσε τον ήχο της και θα αλλάξεις γνώμη

Μου έλειπε το χιλιάρικο και πηρα την c7

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δες τη Sony απο κοντά και προπάντων άκουσε τον ήχο της και θα αλλάξεις γνώμη

Μου έλειπε το χιλιάρικο και πηρα την c7

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συμφωνώ. Και εγώ κάτοχος της B7. Θεωρώ τις Sony OLED καλύτερες αλλα όχι τόσο όσο να δικαιολογούν την διαφορα τιμής.

Είμαι ανάμεσα στην sony af8 και τηνlg c8 μετά από πίστωση του καταστήματος.ποια να πάρω λέτε.εκτος από τον ήχο, που έχω ενισχυτή και ηχεία πείτε μου την γνώμη σας ποια από τις δύο να πάρω?

εγω θα πηγαινα σε Lg λογω πολυ καλου aftersalesupport.
δεν ξερω τι γινεται με την sony,αλλα η Lg εχει αποδειξει οτι δεν αφηνει στον αερα τα προβληματα που προκυπτουν.

Οι καλυτερες τηλεορασεις της αγορας αυτη τη στιγμη βασει μετρησεων και reviews ειναι η LG C8 και η Sony AF9. Οποιος μπορει να διαθεσει χρηματα για αυτες τις δυο δεν θα το μετανιωσει. Εγω πλεον ειμαι κατοχος της 65C8 και η διαφορα της απο την 65B7 που αντικατασταθηκε ειναι πολυ μεγαλη για μενα προσωπικα!

Απάντηση: Re: LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

και εγω βλεπω οτι αναμεσα στην σονυ και την lg θα καταληξω στην lgc8 αλλα κολλαω και καπου αλλου,αποσταση απο καναπε 2.6 μετρα η τηλεοραση ειχα την 55b7v να παω σε 65 η θα ειναι πολυ μεγαλη?