Στα κανάλια της κοσμοτε δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ αυτο.Στα της digea το κάνει πολλές φορες
Δεν καταλαβαίνω γιατί να συμβαίνει αυτό. 1080i δεν εκπέμπει και η cosmote;
Στα κανάλια της κοσμοτε δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ αυτο.Στα της digea το κάνει πολλές φορες
Η μετακινηση εικονας πρεπει να ειναι στο on;
Εγώ είχα μόνιμη κάθετη γραμμή και πιο φωτεινή την δεξιά μεριά. Την πήρε το service και αλλαχθηκε από την lg με την C8 ανανεώθηκε και η εγγύησηΕγω βλεπω τις καθετες γραμμες σε σκοτεινα πλανα. Σε ταινιες καποιες φορες ειναι ορατο. Μπορω να ζητησω αντικατασταση ή θα μου πουν μουφες;
Εγω βλεπω τις καθετες γραμμες σε σκοτεινα πλανα. Σε ταινιες καποιες φορες ειναι ορατο. Μπορω να ζητησω αντικατασταση ή θα μου πουν μουφες;
Κατσε και δηλαδη ειμαι υποχρεωμενος σε ολα τα σκοτεινα πλανα να βλεπω γραμμες καθετες; Αυτο ειναι αποδεκτο;
Ναι ρε το ξερω τα εχω δει. Απλα και εγω εβλεπα γραμμες στο 5% κλπ και ελεγα οκ δεν φαινεται σε νορμαλ περιεχομενο, αλλα τελικα οταν υπαρχουν σκοτεινα πλανα με μαυρο-γκρι χρωμα φαινονται αρκετα και με ενοχλουν
Καληςπερα...εχω μια απορία αν μπορείτε να βοηθήσετε παρακαλώ...είχα μέχρι τωρα μια Sony 40’ lcd στην οποία εβλεπα κυρίως ταινίες και σειρές.Τωρα εδώ και δυο εβδομάδες εχω πάρει την LG B7 αλλά όταν βλεπω ταινίες-σειρές δεν έχουν αυτήν την κινηματογραφική εικόνα που είχα με την Sony αλλά είναι σαν κάτι κακό γυρισμένο μέσα σε στούντιο.Θελω να ελπίζω ότι προφανώς είναι κάποια ρύθμιση ή σωστό calibration (αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και με αυτο) και όχι ότι έτσι είναι η εικόνα πλέον της νέας τεχνολογίας.Ευχαριστω!!!
Καληςπερα...εχω μια απορία αν μπορείτε να βοηθήσετε παρακαλώ...είχα μέχρι τωρα μια Sony 40’ lcd στην οποία εβλεπα κυρίως ταινίες και σειρές.Τωρα εδώ και δυο εβδομάδες εχω πάρει την LG B7 αλλά όταν βλεπω ταινίες-σειρές δεν έχουν αυτήν την κινηματογραφική εικόνα που είχα με την Sony αλλά είναι σαν κάτι κακό γυρισμένο μέσα σε στούντιο.Θελω να ελπίζω ότι προφανώς είναι κάποια ρύθμιση ή σωστό calibration (αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και με αυτο) και όχι ότι έτσι είναι η εικόνα πλέον της νέας τεχνολογίας.Ευχαριστω!!!
Τι εννοείς ακριβώς.ανεβασε ένα βίντεο ή εικονες.δοκιμασε διαφορετικά προφίλ εικόνας κ πες μας.Καληςπερα...εχω μια απορία αν μπορείτε να βοηθήσετε παρακαλώ...είχα μέχρι τωρα μια Sony 40’ lcd στην οποία εβλεπα κυρίως ταινίες και σειρές.Τωρα εδώ και δυο εβδομάδες εχω πάρει την LG B7 αλλά όταν βλεπω ταινίες-σειρές δεν έχουν αυτήν την κινηματογραφική εικόνα που είχα με την Sony αλλά είναι σαν κάτι κακό γυρισμένο μέσα σε στούντιο.Θελω να ελπίζω ότι προφανώς είναι κάποια ρύθμιση ή σωστό calibration (αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και με αυτο) και όχι ότι έτσι είναι η εικόνα πλέον της νέας τεχνολογίας.Ευχαριστω!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.