LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στα κανάλια της κοσμοτε δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ αυτο.Στα της digea το κάνει πολλές φορες

Δεν καταλαβαίνω γιατί να συμβαίνει αυτό. 1080i δεν εκπέμπει και η cosmote;

Εχω παρατηρησει οτι καποιες φορες υπαρχει διαφορα στο αριστερο με δεξι περιθωριο της εικονας στις ακρες. Μικρη μεν αλλα το προσεχεις. Οταν κανω την "μετακινηση εικονας" στο off ειναι οκ. Ειναι φυσιολογικο; Η μετακινηση εικονας πρεπει να ειναι στο on;

Re: Απάντηση: LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η μετακινηση εικονας πρεπει να ειναι στο on;

Ναι, βοηθάει στο να περιορίζεται το image retention.

Πήρα το φτηνό - Samsung HT-J4500 έτσι απλά για να ενισχύσω τον ήχο και δεν κατάφερα να ενεργοποιήσω το HDMI-ARC. Από optical δουλεύει μια χαρά. Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης?

Πρόβλημα?
Εκεί που δούλευε άψογα σε συνεργασάι με το 924 pioneer (όλες οι hdmi πηγές στην lg και από αυτή hdmi arc απευθείας στον pioneer) ξαφνικά σήμερα με του επιλέγω να ανοίξει ο ενισχυτής για να αναπαραχθεί ήχος... πάπαλα!!!
ΒΤ λειτουργεί μια χάρα, καλώδιο δοκίμασα (αν και όλα καινούργια τα έβαλα πάλι) και δυστυχώς ο ενισχυτής ΔΕΝ παίρνει ήχο με τίποτα...
Καμία ιδέα???

Εγω βλεπω τις καθετες γραμμες σε σκοτεινα πλανα. Σε ταινιες καποιες φορες ειναι ορατο. Μπορω να ζητησω αντικατασταση ή θα μου πουν μουφες;

ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ παρόμοιο πρόβλημα νομιζω σε σαμσθνγ q και λυθηκε με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

Εγω βλεπω τις καθετες γραμμες σε σκοτεινα πλανα. Σε ταινιες καποιες φορες ειναι ορατο. Μπορω να ζητησω αντικατασταση ή θα μου πουν μουφες;
Εγώ είχα μόνιμη κάθετη γραμμή και πιο φωτεινή την δεξιά μεριά. Την πήρε το service και αλλαχθηκε από την lg με την C8 ανανεώθηκε και η εγγύηση

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι το Vertical Banding. Και εγώ το βλέπω. Όλες το έχουν άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο. Νομίζω δεν το καλύπτει εγγύηση

Κατσε και δηλαδη ειμαι υποχρεωμενος σε ολα τα σκοτεινα πλανα να βλεπω γραμμες καθετες; Αυτο ειναι αποδεκτο;

Ναι ρε το ξερω τα εχω δει. Απλα και εγω εβλεπα γραμμες στο 5% κλπ και ελεγα οκ δεν φαινεται σε νορμαλ περιεχομενο, αλλα τελικα οταν υπαρχουν σκοτεινα πλανα με μαυρο-γκρι χρωμα φαινονται αρκετα και με ενοχλουν

σε εμενα ο τεχνικος απο την Lg που ειχε ερθει για τσεκαρισμα στην B6,εβαλε διαφορα πατερνακια αλλα 5% δεν εβαλε...
προφανως δεν λαμβανουν υποψιν καποιες συγκεκριμενες κλιμακες γιατι ετσι τους συμφερει...
μου ειπε οτι βλεπει φυσιολογικη εικονα αλλα εαν θελω μπορουν να την παρουν για καλυτερο τσεκ στο εργαστηριο.
η γνωμη του βαση της εμπειριας του,ηταν οτι δεν θα γινει αποδεκτη η αλλαγη γιατι αυτες...ετσι κανουν..
εγω γραμμες σε κανονικη θεαση δεν βλεπω,αλλα σε γκρι φοντο οπως πχ του xbox one,κανει μπαμ η διαφορα του πανελ στην μεση με τα δυο ακρα.
δεν ξερω σε τι ενταση ειναι το φαινομενο στην δικια σου,αλλα τετοιες περιπτωσεις συνηθως τις περνανε ως φυσιολογικες...

Καληςπερα...εχω μια απορία αν μπορείτε να βοηθήσετε παρακαλώ...είχα μέχρι τωρα μια Sony 40’ lcd στην οποία εβλεπα κυρίως ταινίες και σειρές.Τωρα εδώ και δυο εβδομάδες εχω πάρει την LG B7 αλλά όταν βλεπω ταινίες-σειρές δεν έχουν αυτήν την κινηματογραφική εικόνα που είχα με την Sony αλλά είναι σαν κάτι κακό γυρισμένο μέσα σε στούντιο.Θελω να ελπίζω ότι προφανώς είναι κάποια ρύθμιση ή σωστό calibration (αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και με αυτο) και όχι ότι έτσι είναι η εικόνα πλέον της νέας τεχνολογίας.Ευχαριστω!!!

Απάντηση: Re: LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καληςπερα...εχω μια απορία αν μπορείτε να βοηθήσετε παρακαλώ...είχα μέχρι τωρα μια Sony 40’ lcd στην οποία εβλεπα κυρίως ταινίες και σειρές.Τωρα εδώ και δυο εβδομάδες εχω πάρει την LG B7 αλλά όταν βλεπω ταινίες-σειρές δεν έχουν αυτήν την κινηματογραφική εικόνα που είχα με την Sony αλλά είναι σαν κάτι κακό γυρισμένο μέσα σε στούντιο.Θελω να ελπίζω ότι προφανώς είναι κάποια ρύθμιση ή σωστό calibration (αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και με αυτο) και όχι ότι έτσι είναι η εικόνα πλέον της νέας τεχνολογίας.Ευχαριστω!!!

Προφανως παιζεις σε καποιο Mode οπου ειναι ενεργοποιημενο το TRUMOTION.
Θα πας στις ρυθμισεις και στην επιλογη trumotion θα επιλεξεις "χρηστης".
Υστερα την μπαρα De-judder θα την βαλεις στο 0. (ή αν θες σε καποια κλιμακα 1-2 αν θες να εχεις λιγο smooth εικονα)
Την μπαρα De-blur θα την βαλεις στο max, βοηθαει στην ευκρινεια στην κινηση.

Οταν θα βλεπεις αθλητικα ή οτιδηποτε σε κανει να χρειαστεις την κινηση με βιντειλα (οπου στις ταινιες σε χαλαει) ειτε στο ιδιο Mode ειτε σε καποιο αλλο mode (μονιμα) ασε το de-judder σε καποια θεση 3-4 ή οπου εσυ κρινεις οτι σου αρεσει.

Βγαλε το motion cinema που κανει soap opera effect

Τι εννοείς ακριβώς.ανεβασε ένα βίντεο ή εικονες.δοκιμασε διαφορετικά προφίλ εικόνας κ πες μας.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν λέει <κινηματογραφική εικόνα> μήπως εννοεί την θολούρα που είχαν πιο παλιές τηλεόρασης.. :ernaehrung004: