LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλό βράδυ σε όλη την κοινότητα , μια ερώτηση - απορία , είμαι κάτοχος της τηλεόρασης και αντιμετωπίζω το εξής : έχω συνδεδεμένο πάνω της ένα android box xiaomi , και το τελευταίο 15νθήμερο ενώ βλέπω τηλεοπτικό μου πετάει συνεχώς ανα τακτά διαστήματα στην οθόνη το εικονίδιο του hdmi3 (σύνδεση εν λόγω box) , μου φαίνεται κουλό αφού το μποξάκι είναι κλειστό , αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω την λύση , εκτός και αν η λύση είναι να βγάζω το hdmi από την τηλεόραση. Κάθε βοήθεια δεκτή ( μεταξύ μας περιμένω μια απάντηση που θα αποδεικνύει πόσο μυρωδιάς είμαι χαχαχ).

Απάντηση: Re: LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλό βράδυ σε όλη την κοινότητα , μια ερώτηση - απορία , είμαι κάτοχος της τηλεόρασης και αντιμετωπίζω το εξής : έχω συνδεδεμένο πάνω της ένα android box xiaomi , και το τελευταίο 15νθήμερο ενώ βλέπω τηλεοπτικό μου πετάει συνεχώς ανα τακτά διαστήματα στην οθόνη το εικονίδιο του hdmi3 (σύνδεση εν λόγω box) , μου φαίνεται κουλό αφού το μποξάκι είναι κλειστό , αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω την λύση , εκτός και αν η λύση είναι να βγάζω το hdmi από την τηλεόραση. Κάθε βοήθεια δεκτή ( μεταξύ μας περιμένω μια απάντηση που θα αποδεικνύει πόσο μυρωδιάς είμαι χαχαχ).

Δεν εισαι ο μονος, το κανει και σε αλλους. Γκουγκλαρoντας ειδα πως καποιος αναφερει οτι το προβλημα λυθηκε οταν αναβαθμισε σε android 7.
Δοκιμασε να κλεισεις το CEC ή μπες στο developer settings και κανε το να μην πεφτει σε sleep mode. Τουλαχιστον να γλυτωσεις αμεσα το σπαστικο μηνυμα.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα εδώ και μέρες και δεν βρίσκω λύση αν γνωρίζει κάποιος. Έχω ένα NAS στο δίχτυο και ότι κατεβάσω το μεταφέρω σε αυτό και τα παίζω/streaming από το player της TV. Παίζει τα πάντα και αρχεία 4K των 50-60GB.
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω/δεν μπορώ να κάνω πχ refresh από την TV έτσι ώστε να μου εμφάνιση τα νέα αρχεία που μεταφέρω. Η λίστα δεν ανανεώνεται έχω δοκιμάσει τα πάντα.

Ποιά εφαρμογή 'σερβίρει' τα multimedia από την πλευρά του NAS; Κάτι μου λέει ότι εκεί είναι το πρόβλημα σου

OK επειδή δεν το κατέχω το θέμα. Έχω ένα παλιό Dlink DNS320 και μόλις πήρα την TV το θυμήθηκα και το σύνδεσα στο δίκτυο με ethernet. Μετά μπήκα στα setting του στα Network Shares και έκανα share τα folders που έχω μέσα τα αρχεία. Μετά η TV τα βρίσκει αυτόματα. Δεν αντιλήφθηκα να χρησιμοποιά κάποια εφαρμογή.

OK, το κάνεις μέσω shares και όχι μέσω DLNA. Άκυρο το προηγούμενο.
Αυτά που μεταφέρεις στο NAS τα βάζεις κάτω από κάποιο folder που μοιράζεις του οποίου τα access rights κληρονομούνται από το parent folder;
Αν όχι, πως θα τα δει η TV;

OK, το κάνεις μέσω shares και όχι μέσω DLNA. Άκυρο το προηγούμενο.
Αυτά που μεταφέρεις στο NAS τα βάζεις κάτω από κάποιο folder που μοιράζεις του οποίου τα access rights κληρονομούνται από το parent folder;
Αν όχι, πως θα τα δει η TV;

OK το βρήκα. Ευχαριστώ!

παιδια το τηλεκοντρολ θελει μπαταριες καθε 1.5 μηνα και σε σας ετσι ειναι? και στην C7 αλλα και στην C8 που εχω τωρα το ιδιο θεμα ευτυχως εχω επαναφορτιζομενες

παιδια το τηλεκοντρολ θελει μπαταριες καθε 1.5 μηνα και σε σας ετσι ειναι? και στην C7 αλλα και στην C8 που εχω τωρα το ιδιο θεμα ευτυχως εχω επαναφορτιζομενες
Την έχω 9μηνες άλλαξα μετά από 7μηνες

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν ο Media server σου δεν βλέπει εξωτερικούς υπότιτλους δοκιμάζεις άλλον media server αν υπάρχουν για το NAS σου, αλλιώς muxing σε εσωτερικούς (εγώ το κάνω by default σε κάθε matroska που κατεβάζω, αφού ελέγξω και διορθώσω ορθότητα και timing με το subtitle workshop) με το MKVToolnix

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδιά να ρωτήσω κάτι ....
Αν παίξεις μέσω usb νας η dlna ένα αρχείο η tv κάνει bitsrteam out στον ενισχυτή?

από media server όταν συνδέομαι μου δείχνει φακέλους χωρίς κάποια από τις εικόνες μέσα (εξώφυλλα). Αυτό είναι θέμα της tv ή του media server ?

Αν βάλω Plex ειναι καλυτερα ? Νομίζω εχει plex client.

Τώρα έχω τον απλό media server στο synology και παίζω με dlna.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έβαλα το plex σε synology + LG
Όλα καλά. Μπορείς να επιλέξεις και τους εξωτερικούς υπότιτλους.
Απο PLEX DLNA η LG μου δίνει μόνο τον 1ο εσωτερικό.
Από synology media server τους δίνει όλους αλλά δεν έχει εξώφυλα.