Καλό βράδυ σε όλη την κοινότητα , μια ερώτηση - απορία , είμαι κάτοχος της τηλεόρασης και αντιμετωπίζω το εξής : έχω συνδεδεμένο πάνω της ένα android box xiaomi , και το τελευταίο 15νθήμερο ενώ βλέπω τηλεοπτικό μου πετάει συνεχώς ανα τακτά διαστήματα στην οθόνη το εικονίδιο του hdmi3 (σύνδεση εν λόγω box) , μου φαίνεται κουλό αφού το μποξάκι είναι κλειστό , αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω την λύση , εκτός και αν η λύση είναι να βγάζω το hdmi από την τηλεόραση. Κάθε βοήθεια δεκτή ( μεταξύ μας περιμένω μια απάντηση που θα αποδεικνύει πόσο μυρωδιάς είμαι χαχαχ).
Ποιά εφαρμογή 'σερβίρει' τα multimedia από την πλευρά του NAS; Κάτι μου λέει ότι εκεί είναι το πρόβλημα σου
OK, το κάνεις μέσω shares και όχι μέσω DLNA. Άκυρο το προηγούμενο.
Αυτά που μεταφέρεις στο NAS τα βάζεις κάτω από κάποιο folder που μοιράζεις του οποίου τα access rights κληρονομούνται από το parent folder;
Αν όχι, πως θα τα δει η TV;
Την έχω 9μηνες άλλαξα μετά από 7μηνεςπαιδια το τηλεκοντρολ θελει μπαταριες καθε 1.5 μηνα και σε σας ετσι ειναι? και στην C7 αλλα και στην C8 που εχω τωρα το ιδιο θεμα ευτυχως εχω επαναφορτιζομενες
Η LG δεν βλέπει shares.
Media server θα τρεχει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.