LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα παιδια. Ερωτηση : Οταν κανω streaming μεγαλα αρχεια 50GB+ απο smart share εχει buffering και lagging η ταινια και λογικο ειναι.

Μπορω με καταλληλες ρυθμισεις να το αλλαξω αυτο? Επειδη θελω να βλεπω 4Κ UHD αρχεια και ειναι μεγαλα πως θα το κανω? Δεν θελω καθε φορα να τα γραφω στον external απο το pc και να τα βλεπω απο εκει γιατι ειναι χρονοβορο.
Επισης δεν θελω να συνδεσω και το pc με την τηλεοραση.

Υπαρχει τροπος?

φιλε μου έχω χ8 με c7 και προχθές δοκίμασα infinity war avengers στα 60 gb 10bit hdr sta 55gb/s bitrate και όλα μια χαρά και hdr σήμα βγάζει και το παίζει μια χαρά και δολβυ ατμος με 9.1 διακριτά κανάλια η συγκεκριμένη ταινία.

το ποστ πήγαινε αλλού αλλά το αφήνω ως έχει μηπως φανεί χρήσιμο σε κανένα.

Ενας φιλος ειχε ξεχασει το Νετφλιξ ανοιχτο και η τβ του ηταν με screensaver ενεργοποιημενο για 2-3 ωρες,λετε να υπαρξει καποιο θεμα ή το screensaver ειναι τελειως "ασφαλες" οσες ωρες και αν λειτουργει ; Ειναι σχεδον το ιδιο με το να κλεινεις το πανελ και να εχεις μονο ηχο να παιζει ;

Απάντηση: Re: LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Kανενα απολυτως προβλημα με κινουμενο screensaver.

Το κλασσικο μαυρο με τα πυροτεχνηματα μου ειπε οτι ηταν,να ειμαι ειλικρινης δεν γνωριζω αν μπορεις να βαλεις και custom με καποιο τροπο,οπως επισης δεν γνωριζω πως γινεται να αποθηκευσεις εικονες και τραγουδια στην εσωτερικη μνημη της συσκευης :p

Δεν ...

Καλυτερα γιατι αν αλλάξεις το πυροτέχνημα οι εικόνες μπορει να έχουν σταθερα pixels μεταξύ τους.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εχω ψαξει παντου το internet και τελικα παρα πολλοι εχουν προβλημα να κανουν stream τα μεγαλα αρχεια >50gb απο το pc τους μεσω smartshare αλλα και αλλων media servers στην τηλεοραση.

Ισως Ethernet να ειναι η καλυτερη λυση.

Το είπες μόνος σου λοιπόν, το πρόβλημα σου δεν είναι ο media server αλλά το ασύρματο δίκτυο.
Μεταξύ μας, απορώ πως περιμένεις να στριμάρεις high bitrate video μέσω ενός ασταθούς μέσου σαν το wifi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Άλλαξε λογότυπο ο ΣΚΑΙ και στο SD και στο HD. Ωραίο, μικρό και με ελάχιστη διαφάνεια. Μόνο η EΡΤ έμεινε πλέον χωρίς OLED friendly λογότυπο.

Αριστερα επανω το logo HD με πολυ μικρη γραμματοσειρα, δεξια επανω το Logo ΣΚΑΙ με λεπτη γραμματοσειρα.
Δεν διεκρινα καθολου διαφανεια ομως.
OLED friendly δεν θα το ελεγα, ειναι ομως πλεον πολυ διακριτικο Logo σε οσουν εχουν τηλεορασεις μεγαλων ιντσων.

το σωστό θα ήταν logo σε μια γωνία και κάθε 5 λεπτά να αλλάζει γωνία κυκλικά.

Σίγουρα, όμως αν κάτσουμε να δούμε τι διείσδυση έχουν οι OLED στα νοικοκυριά, μάλλον θα καταλήξουμε στο ότι δεν αξίζει τον κόπο, ούτε για τις 3 γραμμές κώδικα που χρειάζεται αυτή η μετατροπή από ένα κανάλι.

Σίγουρα, όμως αν κάτσουμε να δούμε τι διείσδυση έχουν οι OLED στα νοικοκυριά, μάλλον θα καταλήξουμε στο ότι δεν αξίζει τον κόπο, ούτε για τις 3 γραμμές κώδικα που χρειάζεται αυτή η μετατροπή από ένα κανάλι.

Και αν το σκεφτουμε και λιγο ακομα, θα καταληξουμε οτι με τετοιο τηλεοπτικο προγραμμα, δεν αξιζει να κατσει καποιος να το δει. :rolleyes:

Κυριοι , καλημερα σας.
Ειμαι ο Παυλος και θα ηθελα την γνωση/γνωμη σας για ένα, όχι και τοσο αγνωστο θεμα : Ταχυτητα wlan.
Εχω λοιπον του ΟΤΕ το speedport+ και 100αρα γραμμη. Το ρουτερ εκπεμπει και στις 2 μπαντες (2,4 & 5). Στο ιδιο δωματιο, απεναντι ακριβως και σε αποσταση 5μ λιγο ως πολύ, εχω μια lg oled 65B7, η οποια συνδεεται με το ρουτερ στα 5Gz.
Επισης, αναμεσα τους, περιπου ιση αποσταση από ρουτερ και TV, εχω ένα λαπτοπ (Qosmio x500) το οποιο συνδεεται με το ρουτερ, ειτε στα 2,4 με την δικη του καρτα, ειτε στα 5g με στικ dlink AC1200 (DWA182).
Σε ότι αφορα την TV, η ταχυτητα με την οποια συνδεεται στο ιντερνετ είναι κοντα στα 90Mbs
Σε ότι αφορα το λαπτοπ, ομοιως η ταχυτητα του ιντερνετ είναι ακομα μεγαλυτερη.
Σε ότι αφορα το μετρησιμο (μπορει να εχω και λαθος) wlan από το λαπτοπ, για την συνδεση στα 2,4 μπαινοντας στο κεντρο δικτυου και κοινης χρησης, μου δειχνει 72Mbit/s, ενώ για την συνδεση στα 5, μου δειχνει από 600 ως 700Mbit/s
Στο κυριως πιατο τωρα. Όταν κανω stream ταινια στα 4Κ HDR (μεγεθος αρχειο τουλαχιστον 50gb) εχω παρα πολλα buffers. Όχι συχνα, αλλα αρκετα. Συμβαινει το ιδιο και στις 2 μπαντες που συνδεεται το λαπτοπ.
Ψαχνοντας, βρηκα 2 ρυθμισεις που αφορουσαν την TV και η κατασταση βελτιωθηκε αλλα δεν τελειοποιηθηκε . Ακομα εχω lag. Οι ρυθμισεις είναι η απενεργοποιηση του Quick Start και το listening mode στο share (οι γνωστες της TV θα ξερουν)
Πριν 2 μερες εγινε αντικατασταση του ρουτερ από τον ΟΤΕ με ένα ακριβως ιδιο, γιατι το προηγουμενο τα’παιξε (!!!!).
Από τοτε, είναι αδυνατο να κανω stream. Το lag είναι απιστευτο.
Το ρουτερ είναι ρυθμισμενο να μην κανει αυτοματη αλλαγη στα καναλια. Με το inssider βρηκα ένα καναλι στα 2,4 που δεν μοιραζεται με αλλον. Στα 5g ειμαι μονος μου, αλλα παλι ρυθμισμενο στο 36 (εχω δοκιμασει και αλλα χωρις διαφορα)
Εχει καποιος μια ιδεα;
Ευχαριστω πολύ
Παυλος
ΥΓ. Το παρον θα αναρτηθει και στην κοινοτητα του adslgr, στην ενοτητα του networking

Πως στριμαρεις; dlna ; plex;

ΥΓ: βαλε καλωδιο να σωθείς

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καταρχην ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Αν dlna εννοεις το player της tv που βλεπει δικτυακα το λαπτοπ, τοτε αυτο που εχω να πω ειναι οτι εχω αρκετο lag. Με plex, απλα η κατασταση αγριευει και κολαει με τις ωρες. Επισης αυτο που κοιταω ειναι να αποφυγω τα καλωδια. Πριν φτασω εκει, θα δοκιμασω plc. Αλλα θελω να τα αποφυγω αυτα

καταρχην ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Αν dlna εννοεις το player της tv που βλεπει δικτυακα το λαπτοπ, τοτε αυτο που εχω να πω ειναι οτι εχω αρκετο lag. Με plex, απλα η κατασταση αγριευει και κολαει με τις ωρες. Επισης αυτο που κοιταω ειναι να αποφυγω τα καλωδια. Πριν φτασω εκει, θα δοκιμασω plc. Αλλα θελω να τα αποφυγω αυτα

Αυτο με το dlna θα το ψαξω περισσοτερο, γιατι μαλλον κατι δεν εχω ενεργοποιησει την ροη πολυμεσων στο λαπτοπ. Ευχαριστω για την ιδεα