LG BR+HD DVD το έχει κανείς?

Παίζει κάποια αλλά αρκετά δεν τα παίζει...
Το Patriot πχ το παίζει μιά χαρά, το Big Fish δεν το παίζει. Δεν ξέρω τι φταίει, μπορεί να φταίει και κάτι στο δικό μου setup, τι να πώ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG BR+HD DVD το έχει κανείς?

Master την πατήσαμε... (εγώ δηλαδή...) Same results.... :bigcry: :bigcry:

PowerDVDcapture.jpg

Καλημέρες Μπαμπίνο και Χρόνια Πολλά,

Κάτι δεν πάει καλά τοτενές με το σύστημα / win σου. Πρέπει να το κοιτάξουμε (καθώς τα δισκάκια που αναφέρεις παίζουν κανονικά με το 33119a).

Η πλάκα είναι ότι χθες βρέθηκε το πρώτο rip που το 3319a δεν το έπαιζε σωστά (Pan’s Labyrinth US Version – όχι η παλιότερη Γαλλική). Ίσως βέβαια είναι και θέμα rip αλλά εμένα μου μυρίζει PDVD.

Για να δούμε….

Τα πιο πολλα προβληματα ειναι του software και οχι του ιδιου του player.
Το LG ειναι πολυ καλη περιπτωση , ειδικα το player που εχει μονο 205 ευρω!

Mπαμπη, εχεις δοκιμασει αυτα poy den paizoyn , τα BR σε PS3 να δεις αν παιζουν ?

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG BR+HD DVD το έχει κανείς?

Master την πατήσαμε... (εγώ δηλαδή...) Same results.... :bigcry: :bigcry:

PowerDVDcapture.jpg

μην τυχον και πατησεις yes:p...........γιατι μετα ειναι που την πατησες για τα καλα:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG BR+HD DVD το έχει κανείς?

Eκείνο το ευχέλαιο που λέγαμε? (άσχετο αλλά το θυμήθηκα τώρα.)

Καλά, δεν το συζητάω... Και που να δείς τι γίνεται στο Mac, που κατάφερα επιτέλους προχθές και πέρασα Leopard...
icon11.gif

Αντί για Bootcam έβαλα parallels και με τα Windows γίνετε της Πόπης... :damnyou:

μην τυχον και πατησεις yes:p...........γιατι μετα ειναι που την πατησες για τα καλα:flipout:

Και yes πάτησα και Νο πάτησα κι όλα τα πάτησα.... Τίποτε.. νάθινγκ... νιέντε...
icon8.gif

(Δεν την πάτησα όμως γιατί το HTPC δεν είναι συνδεδεμένο με το internet...)

Last edited:
Μήπως, λέω μήπως, το BD που πάς να παίξεις είναι τύπου 1.1 (το νέο φορμα που υποστηρίζει και picInpic κλπ κλπ)
Δεν ξέρω αν είναι θέμα hardware ι software στην προκειμένη περίπτωση. Φαντάζομαι software, αλλα δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά. Οτι και να είναι με κάποιο firmware update λύνεται. Αλίμονο σε αυτούς που έχουν standalone players χωρίς flash rom για τέτοια αναβάθμιση. (το ps3 βέβαια έχει για άλλους λόγους, αλλα τα hardware spec for bd-player δεν έχουν το flash rom απαραίτητο (σε αντίθεση με αυτό του Hd-dvd)

Με άλλα λόγια αλίμονο σε όλους με BD players εκτός PS3... -bye-

Αυτά να βλέπουν οι υποστηρικτές του BD.. -bye-

(Αν και υποτίθεται ότι τα νέα δισκάκια σε profile 1.1 θα είναι και backwards compatible με τα παλιά players.. για να δούμε..)

Απάντηση: Re: LG BR+HD DVD το έχει κανείς?

Για την ακρίβεια ΌΛΑ ειναι θέμα software.

Το player δεν έχει να κάνεια απολύτως τίποτα με την όλη ιστορία.

στο διαλα με αυτα τα πισια ωρες-ωρες σου σπανε τα νευρα :smash:

Η Corel έχει ανακοινώσει ότι το WinDVD ειναι το πρώτο που έχει πάρει BD 1.1 certification.

Τωρα το πότε θα το δούμε είναι άλλο θέμα.

Και εγώ το 3319α έχω αλλά το Die Hard 4 (Live free or die hard) δεν το διαβάζει με τίποτα.(full BD όχι ματρόσκα):slapface::bigcry:

Το ίδιο και με τους Πειρατές,το 3.Μου βγάζει region lock !!!!
(άλλαξα region και πάλι το ίδιο μου έβγαλε).:rifle:

Ας λυθεί λοιπόν το θέμα του player που είναι βασικό και μετά..μιλάμε/αγοράζουμε hardware..:grandpa:

καμμιά ιδέα ή λύση για μένα υπάρχει ???????:slapface:

Η Corel έχει ανακοινώσει ότι το WinDVD ειναι το πρώτο που έχει πάρει BD 1.1 certification.

Τωρα το πότε θα το δούμε είναι άλλο θέμα.

το Windvd δεν ηταν αυτο που βοηθησε να παρακαμφθουν τα κλειδωματα?

Αντε μπας και υπο τη νεα ιδιοκτητρια δουμε κανα ασπρο φως.

Re: Απάντηση: LG BR+HD DVD το έχει κανείς?

καμμιά ιδέα ή λύση για μένα υπάρχει ???????:slapface:

Και τα 2 που λες παίζουν κανονικά με το 3319a.

Απλώς και τα 2 rips έχουν συγκεκριμένα ‘θεματάκια’ τα οποία διορθώνονται πανεύκολα με μία κίνηση (για την οποία μπορείς να ανατρέξεις στην ‘πηγή’…).

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG BR+HD DVD το έχει κανείς?

Και τα 2 που λες παίζουν κανονικά με το 3319a.

Απλώς και τα 2 rips έχουν συγκεκριμένα ‘θεματάκια’ τα οποία διορθώνονται πανεύκολα με μία κίνηση (για την οποία μπορείς να ανατρέξεις στην ‘πηγή’…).

Δηλαδή ???????????????????

(άσχετος..:ADFADF1:)