WolfRathmA
AVClub Enthusiast
Μηπως εχει καποιος την 55'' να μου πει το βαθος του stand σε cm?
24 cm περίπου
Μηπως εχει καποιος την 55'' να μου πει το βαθος του stand σε cm?
Την πηρα δεν αντεξα!!!είναι απλό...κάθε ευρώ είναι 100 πόντοι...αν κανείς 1000ευρω αγορά θα πάρεις 100.000 πόντους αυτό αντιστοιχεί πχ σε 200 ευρώ βενζίνη από κατάστημα σελ...αντιστοίχως κάποιος πχ που θέλει να πάρει μια τηλεόραση 3000 πχ C1 θα πάρει τα τριπλάσια δηλαδή 300.000 πόντους που αντιστοιχούν σε 600 ευρώ πψ βενζίνης...έτσι μια τηλεόραση που κόστιζε 3000 ευρώ πέφτει εμμέσως στα 2400
Την πηρα δεν αντεξα!!!
επειδή δεν έχω παρακολουθήσει όλο το ποστ ποια τελικά επέλεξες και σε ποιες ίντσες μιας και τα γελοους αφορούν τις 65 ίντσες και πάνω...Καλορίζικη όποια και αν πήρεςΤην πηρα δεν αντεξα!!!
Θα τα δοκιμάσω όταν επιστρέψω σπίτι Μιχάλη.Ευχαριστώ πολύ.Είχα δει κάποια άλλα που δεν με πολυκάλυψαν νομίζω αυτά είναι καλύτερα.Όπως τα βλέπω τώρα λογικά μου φαίνονται.Στο αρχικό post υπάρχουν κάποια χρήσιμα videos που μπορείς να παρακολουθήσεις. Επίσης, σε περίπτωση που δεν τα έχεις πετύχει κάπου, ρίξε και μια ματιά στα ακόλουθα, κυρίως για να καταλαβαίνεις πώς μπορούν να διαφοροποιηθούν οι ρυθμίσεις στην τηλεόραση:
Στο HDR, προφανώς είναι πιο υψηλό το όριο για τη φωτεινότητα (OLED light). Ουσιαστικά, τις υπόλοιπες ρυθμίσεις δε θα τις πειράζεις σχεδόν καθόλου. Φτιάξε τα presets όπως τα θέλεις, για ημέρα και νύχτα, εναλλάσσοντας τα, χωρίς να μπαίνεις στο menu με τις πλήρεις ρυθμίσεις.
77c1επειδή δεν έχω παρακολουθήσει όλο το ποστ ποια τελικά επέλεξες και σε ποιες ίντσες μιας και τα γελοους αφορούν τις 65 ίντσες και πάνω...Καλορίζικη όποια και αν πήρες
ποια πηρες?Έχετε να προτείνετε κάποια βάση τοίχου για την 77αρα με βραχίονα για να χωράνε τα hdmi 1 και eArc;
Πήρα μια brateck έως 40 κιλά και καλά και η τηλεόραση έχει κλίση προς τα κάτω.
Την έχω ρυθμίσει δηλαδή και μετά αν την τραβήξω εμπρός χάνει στην κλίση.
Παρέλαβα την tv όλα καλά..
Ενεργοποίησα και το δωρεάν 3μηνο του Apple TV εύκολα.
Κάτι σπασίματα κάνει στο home screen του Xbox, μάλλον είναι το bug με το HDCP 2.3
View attachment 188794
μεγειες..!Καλημερα παιδια Eχθες εκανα αγορα τελικα την 65' απο media markt λογο 20% επιστροφη σε yellow , θελω ομως να ρωτησω κατι. εχω 3 χρόνια την βαση της harmony που τωρα εχω επανω την 55SLK7000 και που το μαξιμουμ σε κιλα που κραταει ειναι 40kg. λογικα δεν θα εχω προβλημα ειτε την κουμπωσω στην βαση του επιπλου αλλα ειτε την ακουμπησω στο κρυσταλο με την βαση τις τηλεορασης σωστα; Θελω να πιστευω οτι δεν θα σπασει το τζαμι εαν δεν την κρεμασω.
μεγειες..!
βαση προδιαγραφων δεν εχεις προβλημα ουτε στο βαρος αλλα και ουτε και στις ιντσες οσο αναφορα την βαση.
τωρα το τζαμι δεν ξερω κατα ποσο μπορει να αντεξει το βαρος.
υπολογισε οτι η 65αρα μαζι με την βαση της ειναι περιπου 33 κιλα και περιπου 25 κιλα χωρις την βαση.
πριν κανεις οτιδηποτε,μετρησε την να δεις πως θα κατσει.Σε ευχαριστω Δημήτρη να σε καλα. οποτε θα την βαλω κρεμαστη στη βαση του επιπλου για να ειμαι σιγουρος.
OKπριν κανεις οτιδηποτε,μετρησε την να δεις πως θα κατσει.
γιατι λεει εως 60 ιντσες και εσυ εχεις 65.
5 επιπλεον ιντσες απο τις προδιαγραφες,ειναι περιπου 13 ποντοι διαγωνιο επιπλεον.
λογικα δεν εχεις προβλημα,αλλα σιγουρεψε το.
Έχετε να προτείνετε κάποια βάση τοίχου για την 77αρα με βραχίονα για να χωράνε τα hdmi 1 και eArc;
Πήρα μια brateck έως 40 κιλά και καλά και η τηλεόραση έχει κλίση προς τα κάτω.
Την έχω ρυθμίσει δηλαδή και μετά αν την τραβήξω εμπρός χάνει στην κλίση.
Αυτή την αηδία πήρα και η τηλεόραση γέρνει εμπρός γιατί χαλαρώνουν μάλλον οι βίδες για την κλίση.ποια πηρες?
μηπως θελουν καποιες βιδες παραπανω σφιξιμο?
σε αυτην αναφερεται απο αγοραστη,οτι μπηκε μια 75αρα samsung με πολυ καλα αποτελεσματα,
προφανως δεν σε ενδιαφερει να κινειται αλλα την βλεπω ενδιαφερουσα περιπτωση.
meliconi plus 400 εδω ξεφευγεις οικονομικα,αλλα πας και σε αλλη ποιοτητα.
γνωμη μου ειναι,επειδη εχεις να κανεις με μια ογκωδη τιβι,να στηριχτει σε βαση με διπλο βραχυωνα για καλυτερη διαχειριση και σταθεροτητα.
καλες οι σταθερες και πιο μουρατες,αλλα οι 2 βασεις αυτου του στυλ που αναφερα,πιστευω οτι θα σε βολεψουν περισσοτερο και θα σου δωσουν και περισσοτερη ασφαλεια.
Αυτή την αηδία πήρα και η τηλεόραση γέρνει εμπρός γιατί χαλαρώνουν μάλλον οι βίδες για την κλίση.
Με βλέπω να πηγαίνω σε απλή-σταθερή χωρίς βραχίονα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.