Όπως κάνει η samsung τώρα καλή ώρα.οοοχιι...
παρε τωρα παλι μια c8 και οταν ερθει η σειρα 9 ζητα παλι αντικατασταση...!!
ρε σεις...
ετσι οπως το πατε με τα παρε δωσε για ψηλου πηδημα,θα σφιξει η καλη(μεχρι σημερα) υποστηριξη απο την Lg
και θα καταντησουμε στο τελος να παρακαλαμε για τα πραγματικα προβληματα στις συσκευες μας...
Όπως κάνει η samsung τώρα καλή ώρα.
Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δηλαδη να μην κανω τιποτα και να βλεπω το κολλημενο πιξελ σε 7 μηνων τηλεοραση για να μην σφιξει η lg? η C7 που ειχα ξαφνικα εμφανισε μια καθετη γραμμη απο δεξια επαιζε κανονικα και απο αριστερα θολα με πρασινη αποχρωση. Εγω φταιω που μεσα σε 14 μηνες χρησης μου παρουσιασανε προβλημα 2 τηλεορασεις?οοοχιι...
παρε τωρα παλι μια c8 και οταν ερθει η σειρα 9 ζητα παλι αντικατασταση...!!
ρε σεις...
ετσι οπως το πατε με τα παρε δωσε για ψηλου πηδημα,θα σφιξει η καλη(μεχρι σημερα) υποστηριξη απο την Lg
και θα καταντησουμε στο τελος να παρακαλαμε για τα πραγματικα προβληματα στις συσκευες μας...
δηλαδη να μην κανω τιποτα και να βλεπω το κολλημενο πιξελ σε 7 μηνων τηλεοραση για να μην σφιξει η lg? η C7 που ειχα ξαφνικα εμφανισε μια καθετη γραμμη απο δεξια επαιζε κανονικα και απο αριστερα θολα με πρασινη αποχρωση. Εγω φταιω που μεσα σε 14 μηνες χρησης μου παρουσιασανε προβλημα 2 τηλεορασεις?
Θα την στειλω απλα περιμενω να κυκλοφορησουν τα νεα μοντελα μηπως σε περιπτωση αντικαταστασης παρω την C9προφανως οι καλες ειναι και ευαισθητες, εμενα σε 2 μηνες 3 καμμενα pixel η c8, εννοειται οτι την στελνεις πισω, και ασε να λεει οποιος θελει, τα χρηματα δεν ειναι δικα του.
ε τοτε ας μου αλλαξουν πανελ αφου ειναι τοσο μαγκες χαλαλι τους. Δηλαδη θα πουν αυτος το εγραψε στο avclub δεν θα του κανουμε αντικατασταση?Σου έχει περάσει από το μυαλό, η σκέψη ότι μπορεί να ενημερώνετε και το σέρβις της Lg από το φόρουμ?
Μια ερώτηση (θα ακολουθήσουν κι άλλες) : Για εμένα που μου αρέσει το εφέ του tru motion, η εξομάλυνση της εικόνας, το frame interpolation κτλ. Τι ρυθμίσεις πρέπει να έχω στο συγκεκριμένο;
Δοκιμασε με gamma 2.2 να δεις αν εξακολουθει να φαινεται.Εγω παντως μετα την νεα C8 που μου εφεραν αρχικα δεν ειχα καθετη γραμμη αλλα μετα απο καποιες εκατονταδες ωρες φαινεται μια μικρη αχνη καθετη γραμμη δεξια του πανελ, που ομως δεν ενοχλει πολυ στα σκοτεινα πλανα οπως οι προηγουμενες μου. Αν παραμεινει ετσι δεν θα ξαναπαω στο σέρβις γιατι το υπολοιπο πανελ ειναι τελειο. Μονο αν χειροτερεψει κατι. Προς το παρον ειμαι οκ...
Το de-blur στο maximum για να εχεις οσο το δυνατον περισσοτερη ευκρινεια στην κινηση.
Το de-judder ειναι Θεμα γουστου. Στο μινιμουμ εχεις judder στο μαξιμουμ εχεις βιντειλα. Θα ελεγα δοκιμασε πρωτα στο 2 ή 3.
Και εμένα μετά από κάποιες ώρες παρουσιάζει μια ανομοιόμορφια στις άκρες αριστερά αλλά δεν φαίνεται καθόλου σε ταινίες και στα patterns απλά μπλεδιζει λίγο ίσως όμως στρώσει με τον καιρό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.