LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχω την εντύπωση ότι είναι παραπάνω από; ο έναl pixel κολλημένα έχει νόημα η μέτρηση με μεγενθυντικο φάκο η μας αρκεί και το ένα

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

λςτε να περιμενω τα νεα μοντελα μπας και μου δωσουν την C9?

οοοχιι...
παρε τωρα παλι μια c8 και οταν ερθει η σειρα 9 ζητα παλι αντικατασταση...!!

ρε σεις...
ετσι οπως το πατε με τα παρε δωσε για ψηλου πηδημα,θα σφιξει η καλη(μεχρι σημερα) υποστηριξη απο την Lg
και θα καταντησουμε στο τελος να παρακαλαμε για τα πραγματικα προβληματα στις συσκευες μας...

οοοχιι...

ρε σεις...
ετσι οπως το πατε με τα παρε δωσε για ψηλου πηδημα,θα σφιξει η καλη(μεχρι σημερα) υποστηριξη απο την Lg
και θα καταντησουμε στο τελος να παρακαλαμε για τα πραγματικα προβληματα στις συσκευες μας...
Όπως κάνει η samsung τώρα καλή ώρα.

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οοοχιι...

ρε σεις...
δηλαδη να μην κανω τιποτα και να βλεπω το κολλημενο πιξελ σε 7 μηνων τηλεοραση για να μην σφιξει η lg? η C7 που ειχα ξαφνικα εμφανισε μια καθετη γραμμη απο δεξια επαιζε κανονικα και απο αριστερα θολα με πρασινη αποχρωση. Εγω φταιω που μεσα σε 14 μηνες χρησης μου παρουσιασανε προβλημα 2 τηλεορασεις?

δηλαδη να μην κανω τιποτα και να βλεπω το κολλημενο πιξελ σε 7 μηνων τηλεοραση για να μην σφιξει η lg? η C7 που ειχα ξαφνικα εμφανισε μια καθετη γραμμη απο δεξια επαιζε κανονικα και απο αριστερα θολα με πρασινη αποχρωση. Εγω φταιω που μεσα σε 14 μηνες χρησης μου παρουσιασανε προβλημα 2 τηλεορασεις?

προφανως οι καλες ειναι και ευαισθητες, εμενα σε 2 μηνες 3 καμμενα pixel η c8, εννοειται οτι την στελνεις πισω, και ασε να λεει οποιος θελει, τα χρηματα δεν ειναι δικα του.

προφανως οι καλες ειναι και ευαισθητες, εμενα σε 2 μηνες 3 καμμενα pixel η c8, εννοειται οτι την στελνεις πισω, και ασε να λεει οποιος θελει, τα χρηματα δεν ειναι δικα του.
Θα την στειλω απλα περιμενω να κυκλοφορησουν τα νεα μοντελα μηπως σε περιπτωση αντικαταστασης παρω την C9

Σου έχει περάσει από το μυαλό, η σκέψη ότι μπορεί να ενημερώνετε και το σέρβις της Lg από το φόρουμ?

Re: Απάντηση: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σου έχει περάσει από το μυαλό, η σκέψη ότι μπορεί να ενημερώνετε και το σέρβις της Lg από το φόρουμ?
ε τοτε ας μου αλλαξουν πανελ αφου ειναι τοσο μαγκες χαλαλι τους. Δηλαδη θα πουν αυτος το εγραψε στο avclub δεν θα του κανουμε αντικατασταση?

Μια ερώτηση (θα ακολουθήσουν κι άλλες) : Για εμένα που μου αρέσει το εφέ του tru motion, η εξομάλυνση της εικόνας, το frame interpolation κτλ. Τι ρυθμίσεις πρέπει να έχω στο συγκεκριμένο;

Απάντηση: Re: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μια ερώτηση (θα ακολουθήσουν κι άλλες) : Για εμένα που μου αρέσει το εφέ του tru motion, η εξομάλυνση της εικόνας, το frame interpolation κτλ. Τι ρυθμίσεις πρέπει να έχω στο συγκεκριμένο;

Το de-blur στο maximum για να εχεις οσο το δυνατον περισσοτερη ευκρινεια στην κινηση.
Το de-judder ειναι Θεμα γουστου. Στο μινιμουμ εχεις judder στο μαξιμουμ εχεις βιντειλα. Θα ελεγα δοκιμασε πρωτα στο 2 ή 3.

Εγω παντως μετα την νεα C8 που μου εφεραν αρχικα δεν ειχα καθετη γραμμη αλλα μετα απο καποιες εκατονταδες ωρες φαινεται μια μικρη αχνη καθετη γραμμη δεξια του πανελ, που ομως δεν ενοχλει πολυ στα σκοτεινα πλανα οπως οι προηγουμενες μου. Αν παραμεινει ετσι δεν θα ξαναπαω στο σέρβις γιατι το υπολοιπο πανελ ειναι τελειο. Μονο αν χειροτερεψει κατι. Προς το παρον ειμαι οκ...

Εγω παντως μετα την νεα C8 που μου εφεραν αρχικα δεν ειχα καθετη γραμμη αλλα μετα απο καποιες εκατονταδες ωρες φαινεται μια μικρη αχνη καθετη γραμμη δεξια του πανελ, που ομως δεν ενοχλει πολυ στα σκοτεινα πλανα οπως οι προηγουμενες μου. Αν παραμεινει ετσι δεν θα ξαναπαω στο σέρβις γιατι το υπολοιπο πανελ ειναι τελειο. Μονο αν χειροτερεψει κατι. Προς το παρον ειμαι οκ...
Δοκιμασε με gamma 2.2 να δεις αν εξακολουθει να φαινεται.

Re: Απάντηση: Re: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το de-blur στο maximum για να εχεις οσο το δυνατον περισσοτερη ευκρινεια στην κινηση.
Το de-judder ειναι Θεμα γουστου. Στο μινιμουμ εχεις judder στο μαξιμουμ εχεις βιντειλα. Θα ελεγα δοκιμασε πρωτα στο 2 ή 3.

Άρα όσο αφορά την εξομάλυνση, είναι θέμα de blur.

Αν εξομαλυνση εννοεις προσθηκη καρε για πιο smooth κινηση, ειναι θεμα de-judder. Οσο θα το δυναμωνεις θα εχεις ολο και πιο τελεια κινηση χωρις σπασιματα, αλλα θα εχεις και την εντονοτερη βιντειλα. (soap opera)
Οποτε βρισκεις καποια χρυση τομη με τα γουστα σου.
Μια καλη αρχη θα ηταν να δοκιμασεις με de judder 2 ή 3 για ταινιες και παραπανω για αθλητικα.

Το de blur φροντιζει μονο ωστε τα καρε στην κινηση να ειναι οσο το δυνατον πιο καθαρα.
Οποτε θα το εχεις παντα ανοιχτο στο τερμα, ακομα και με το de judder κλειστο, μιας και δεν θα επηρεασει την κινηση (σπασιματα) και αρα δεν θα προσδωσει καθολου βιντειλα.
Απλως καλυτερη αισθηση ευκρινειας της εικονας καθως αυτη κινειται.

Και εμένα μετά από κάποιες ώρες παρουσιάζει μια ανομοιόμορφια στις άκρες αριστερά αλλά δεν φαίνεται καθόλου σε ταινίες και στα patterns απλά μπλεδιζει λίγο ίσως όμως στρώσει με τον καιρό.

Και εμένα μετά από κάποιες ώρες παρουσιάζει μια ανομοιόμορφια στις άκρες αριστερά αλλά δεν φαίνεται καθόλου σε ταινίες και στα patterns απλά μπλεδιζει λίγο ίσως όμως στρώσει με τον καιρό.

Με ποιό σκεπτικό και συγνώμη ρε παιδιά πιστυεύουμε ότι όταν αγοράζουμε μια ακριβή τηλεόραση πέρνουμε τέλειο πάνελ. Δηλαδή χωρίς καθόλου ανομοιομορφίες, banding κλπ. Δεν υπάρχει αυτό ούτε στις πολύ ακριβές τηλεοράσεις των 4.000 και πάνω. Εμένα η B8 και banding έχει αλλά υποφερτό και ανομοιομορφία στο λευκό ειδικά όταν έχω την TV ακαλιμπράριστη. Το ερώτημα είναι θα το δώ ποτέ σε κανονικό υλικό, ταινία δλδ ή όχι...Εγώ προσωπικά σε ελάχιστες περιπτώσεις βλέπω banding και ακόμα πιο λίγο την ανομοιομορφία.

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Δεν σημαίνει δεν πρέπει να υπάρξει τέλειο πάνελ, ούτε όταν αγοράζουμε μια τιβι η lg η κάθε lg σου λέει δώσε 2800 αλλά η τιβι ξέρεις θα έχει πρόβλημα. Μη ξεχνάς ότι τα ελαττωματικά ρούχα πουλιούνται πολύ πιο φθηνά.